|
02-14-2009, 22:14 | #1 |
Baykal Kur’an Kursu Hocası Olursa…
Selamün Aleyküm.
Baykal Kur’an Kursu Hocası Olursa… - Sevgili çocuklar CHP’ye Kur’(b)an olma Kursuna Hoşgeldiniiiz…. Hoşbulduk hocaaammm… - Hocam mocam yok! Öğretmenim diycesiniz! Peki hocaamm… - Açın şimdi CE HE PE kitapçığınızı… Öğretmenim bu elif ba’ydı amaa! - Bundan sonra ce he pe oldu çocuklar… Alfabemiz c ile başlıyor p ile bitiyor… Örtmenim arapçada p harfi yok kii… - İktidara giden yolda her harf olur çocuğum… Öğretmenim ce he pe kitapçığında sadece 3 hafr var amaa… - Ne güzel işte… Alıştıra alıştıra öğrenceksiniz… Her sene 3 harf … - Hadi okuyun bakiiim! Ceeeeeeeee… - Daha sesliiii! Tüm Türkiye dinlesin! Ceeeeeeeeeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - İkinci harfimiz Heeee… Yumuşak bir hee… Tüm yurdum insanını kollayan bir heee… Biz bu h harfini halkımızdan aldık… Yıllardır halkımızın ilk harfi olarak kalmıştı… Artık CHP ailesine kattık h harfini… Hadi okiiin bakiiim… Heeeeeeeeeeeeee… - Duy Türkiye duyyy… Chp nin yatırım seslerini… Pardon, ayak seslerini duy! Örtmenim? - Efendim çocuğum? Siz arapçayı kimden öğrendiniiiz? - Kendi kendime söktüm çocuğum… Ama bayağı sökmüşsünüz örtmenim… Ce he pe kitapçığında sadece bir yaprak kalmış… Hepsi sökülmüşş… - Bende ergenekon sendromu var çocuklar… Lütfen sorgulamayın… Önünüzdeki işlere bakın… 3. harfimiz neydi örtmeniim? - Peeeeee… Tüm çocuklar; peeeeeeeeeeeeeeeeeeee - Şimdi hep bir ağızdan; Ceeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeee peeeeeeeeeeeeeee Örtmeniim? - Efendim çocuğum? Ce he pe ‘nin faili nasıl okunuyooo? - (Kalbini tutan baykal) titrek bir ses tonuyla; Fail ben değilimdir… Onu yargı okur… Fail mail yok bizde… Bunlar derin konular çocuklar lütfen fail mail konularına girmeyin… Örtmenimm? - Söyle çocuğum, Benim cehepem geldiii. naapayımm? Sık dişini dersten sonra gidersin… - Çocuklar bugünkü dersimiz bitmiştir… Herkes öğrendiği harfleri defterine 100 er defa yazacak… Duvarlara yollara yazmanızda hiçbir sakınca yok… Örtmeniiim? - Yine ne var çocuğum? C-H-P harfleri türkçe yazılmış kitapçığa amaaa? Hani arapça öğrencektik? - Daha neler… Yok, bir de arapça yazsaydık? Feyzullah Birışık
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-14-2009, 22:21 | #2 |
:D:D:D:D
|
|
02-14-2009, 22:25 | #3 |
:D:D:D:D
|
|