AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 02-17-2009, 16:32   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart KIRIKKALE mitingi... canlı izle...
http://www.yayin.tv.tr/play.stream.php?id=3

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-17-2009, 16:53   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Başbakan Erdoğan Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında halka hitap ediyor. Erdoğan CHP'yi kalabalığa şikayet ederken, "göbeğini kaşıyan adam" göndermesi yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında halka hitap ediyor. Erdoğan CHP'yi kalabalığa şikayet ederken,
Meclis kaçkınlarına milletin tercihlkerini hiçe sayanlara en anlamlı cevabı verdiniz. Durmak yok yola devam dediniz. Millete göbeğini kaşıyan adan diyenlere asıl siz göbeğini kaşıyansınız deyip ötelediniz. Milletin tercihini yok sayanları siz de yok saydınız. Demokrasiye sahip çıktınız. Ama sizin bu mesajını yine anlamadılar. Bildikleri yolda devam ettiler. Türkiye'nin kronik sorunları için yasa çıkarmaya çalışıyoruz yine engel çıkarıyorlar.
Türkiye'nin saygınlığına gölge düşürmüyoruz. Birileri gibi birilerinin önünde el pençe divan durmuyoruz.
Sayın Bahçeli şu anlattıklarımda gerginlik ne var. Senin döneminde yaptıklarını anlatmayacak mıyız? Milletim senin dönemini de gördü. Senin döneminde ekonominin durumu neydi şimdi ne?
Biz bunlardan iktidarı devraldığımızda devletin borçlanma faiz oranı neydi biliyor musunuz? Bunları iyi bilin. CHP'li kardeşlerime de anlatın. Yüzde 63'le faiz ödüyorlardı. Şimdi yüzde 14-15. Ah ayşe bacım bu senin cebinden çıkıyordu. Ahmet abi senin cebinden çıkıyordu. Enflasyon kaçtı. Yüzde 30. Şimdi 9.5.. Bunları anlatın. Ama bunlar bunu anlamaz. İşlerine gelmez. O zaman milletim 39 gün sonra sandıkta söyleyecek.
Hiç kimse benim ülkemi küçük göremez. Hiç kimse Türkiye'yi ülkelerden bir ülke olarak göremez. Bunu dünya da öğrenecek. Bunları öğrenemeyenler 29 Mart'ta bir kez daha öğrenecekler. Bunlar üç kez ders aldı ama ezberleyemediler. 29 Mart'ta dördüncü kez ezberleteceksiniz onlara...
Bunlar akşam yatarken paraya bir sıfır sabah kalkınca bir sıfır atıyorlardı. Biz onların sıfırlarını temezledik. Eskiden 1 milyon liraya tuvalete gidiyorduk. Bunlar biza sıfırları atamazsın dediler. Biz geldik attık. İş bilenin kılıç kuşananın. Bunların bir şeyden haberleri yok.
Samsun-Ladik'te geçtiğimiz hafta tamamlanan otoyolu açtık. Üç gidiş üç geliş. Ladik'e doğru giderken rampaya aşağıya inen TIR şoförleri bizlere el sallıyordu. Bizlere sevgi gösterilerinde bulunuyordu.
Benim için çok duygu dolu bir andı. Çünkü o yol çile yoluydu. O yollarda ne canlar heba olmuştu. O an işte hedefe yaklaşıyoruz dedim. Doğru yoldayız dedim. Benim için çok duygu dolu bir andı.
Bize monşer eskileri diplomasi dersleri vermeye kalkıyor. Bunlar diplomasiden de anlamıyor. Bunlar ancak el pençe divan durmuşlar. Biz onurlu duruşun ne olduğunu gösterdik. 41 yıl sonra üyelik müğzakerelerini başlattık. Önemli bölgelerde arabulucu oluyor, ateşkes görüşmelerinde baş rol oyunculuğu yapıyor. Bu beyler rahatsız. Utanmadan sıkılmadan Kıbrıs'ı sattılar diyor. Kıbrıs yerinde duruyor. Biz KKTC'yi dünyaya tanıttık. Kıbrıs Cumhurbaşlkanı Pakistan'da kırmızı halılarla kaşılanıyor. Bunları biz başardık.
Bugün grup toplantısında Türklüğü paylaşmaktan bahsediyor. Sayın Bahçeli ne zamandan beri Türklük senin elinde. Her Türk Türktür. Bu kadar basit. Kimse milliyetçilk üzerinde siyaset yapmasın. Yapanlar yaya kaldılar. Sandıkta cevabını buldular.
Seçime 30 gün kaldı. Hala bu liderler meydanlarda yok. Ben milletimle beraberim. Dün Nevşehir'de milletimle beraberdim. Bunlar Türkiye'yi eski Türkiye sanıyor. Bunlar medya yalanları ile seçim kazanmaya çalışıyor.
Seçimi millet yapar millet milletin arasına çıkan. Bir projeniz bir planınız varsa gelin millete anlatın. Eski çamlar bardak oldu. Medya klavuzluğuyla seçim kazanılmaz. Klavuzunuz millet olsun. İkide bir yatıp kalkıp bakıyorsunuz iftira...
Sayın Baykal eğer dürüstsen eğer dürüstsen, Tayyip Erdoğan hakkında bir yolsuzluk biliyorsan buyur yargıya git. Benim başkanlarım hakkında
Tayyip Erdoğan hakkında elinde bir belge varsa yargıya git. Bu iftiralarla bir yere varamazsın seçim kazanamazsın. Sivas'tan öteye gidemezsin. Ancak kapalı spor salonlarında şo yaparsın. AK Parti'ye çamur sürmeye kalkışan namerttir. Bizim her şeyimiz şeffaftır. Seni Anayasa Mahkemesi mahkum etti. Yolsuzluk yaptın. Bunun hesabuını ver. Biz sizin cemaziyel evvelinizi biliriz.

Bunların yanında alçaklık bile bir seviye ifade ediyor. Bunların işi çamur atmak. Bunların tüm iftaraları karşısında hukukt hesaplaşacağız. Bunların adı çirkefliktir. Bir tanesini İstanbul'a göndermişler. Yatıp kalkıp işi bu. Bunlar şöhret için yapmayacakları şaklambanlık yok. Bu işler adamı maskara yapar. Biz muhalefetin bile ahlak değeri olanı tercih ederiz. Biz yandaş medyanının köşe yazarlarının düşüncesiyle hareket eden olmayacağız. Zaten çoğunu okumayı bile tercih etmiyoruz.
Biz hakkınd şaibe olanı partimizde tutmayız. CHP bunu yapamaz. Biz siyaseti sağlam ahlaki değerler üzerine yaptık. Kimsenin özel hayatını siyasetin malzemesi yapmadık. Bunların elindeki tek malzeme çamur. Yavru muhalefete de sesleniyorum. sen de yapma. İftira etmek insanları suçlamak bu kadar ucuz olamaz.
Buradan Baykal'a sesleniyorum. Er meydanı buradır seçim meydanıdır. Eğer yiğitsen çık meydana Ak Parti ile yarış. Bu iftira işi komünistlerin alışkanlığıydı. Onlardan sen mi devraldın. Onların işi çamur at tutmazsa izi kalırdı.
Gel halkla kucaklaş. Halkın arasına karış. Onlar için çözüm üret. Yapamaz. Onların halkla işi yok. Onlar medya plazalarında dolaşır. Artık onlara iftiracı medya partisi diyeceğim.
Biz ayrımcılığa karşıyız. Doğuya da batıya da aynı hitmeti götürüyoruz. Bu millet ayrımcılığa asla müsade etmedi. Etmeyecek.
Aden Körfezi'ne gitmek için yola çıkan Mehmetçiğimize yol selameti diliyorum. Yolları açık olsun.
63 vilayete doğalgaz getirdik. Helga doğalgazla ısınma ayrıcalığına sahip de bizim Ayşe bacımız değil mi? Biz bu milletin efendisi olmak için gelmedik, hizmetkar olmak için geldik.

AYRINTILAR GELECEK

HABER 7

Konu Necip Fazıl tarafından (02-17-2009 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 18:13   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bunlara karşı hukuki yollara başvuracağız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'den gelen suçlamalara karşı hukuki yollara başvuracaklarını ve bu sabah bir dava açtıklarını duyurdu.

YENİ ŞAFAK İNTERNET
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'den gelen suçlamalara karşı hukuki yollara başvuracaklarını ve bu sabah bir dava açtıklarını duyurdu. Konuşmasında CHP lideri Deniz Baykal'ı dürüst olmaya çağıran Erdoğan, "Elinizde belgeler varsa buyrun yargıya gidin. Neden gitmiyor sunuz? Bu ülke hukuk devleti" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satır başları şöyle:

Bu tür siyasetle meydanlara çıkamayacaksın. Sivas'tan öteye gidemeyeceksin. Sivas'tan öteye gidemeyceksin.

Alçaklık bile bir seviye ifade ediyor. İftira atanlar attıkları ifadenin içinde boğulurlar.

Bu hezeyanlara karşı hukuki yollara başvuracağız. Bugün davamızı açtık.

Bunun adı tamamen çirkefliktir. Muhattap alınmak için yapmayacağı basitlik çirkeflik yok.

Bu sizi milletin nazarında rezil kepaze yapar.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Türklük ne zamandan beri senin tasarrufunun altında? Her Türk Türk'tür." diye konuştu.

Kimse etnik kimlik üzerinden siyaset yapmasın.

Yapanlar yay kaldılar, sandığa gömüldüler, bundan sonra da aynı şey olacaktır.

Seçime 39 gün kaldı. Hala liderler meydanda yok. Bizim milletimizle aramıza kimse giremez.

Bunlar Türkiye'yi eski Türkiye sanıyorlar. Bunlar Ankara'dan bol keseden atmayı bilirler.

Size sesleniyorum: Seçimi millet yapar, milletin arasına çıkın.

Medyadan kılavuz olmaz. Çamur siyaseti ile abad olunmaz. AK Parti gibi milleti kendinize klavuz edinin.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 18:20   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Başbakan Erdoğan partisinin Kırıkkale mitinginde halka hitap etti. Başbakan, Deniz Baykal'a seslenerek "Enerji Bakanlığı'nı yapamadın da devleti nasıl yöneteceksin?" dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Erdoğan, "İnsanların şerefleriyle oynamak ancak bunlardan nasibi olmayanların işidir. Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Parti olarak bugün davamızı açtık" dedi.

Aday tanıtım çalışmaları ve çeşitli açılışlar için Kırıkkale'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka seslendi.

Konuşmasında muhalefet partilerini eleştiren Erdoğan, "Benim milletimi aldatmak için Türkiye'nin çok borçlandığını söylüyorlar. Ne kadar gelirin var, ne kadar borcun var, buna bakmak lazım. Borcun çokluğuna bakarsan dünyanın en borçlu ülkesi Amerika'dır. 10 trilyon borcu var. Japonya'nın 7 trilyona yakın borcu var. Ama güçlüler ve yollarına devam ediyorlar. Bunlar 3 kez derslerini aldılar ama bir türlü ezberleyemediler. 29 Mart'ta 4. olacak, artık ezberleyecekler. 6 yıl önce iktidara yürürken önümüze hedefler koyduk. Türkiye'yi büyüteceğiz dedik, itibarını yükselteceğiz dedik, sıfırları atacağız dedik. İktidara geldiler, tuvalet 1 milyon oldu. Eskiden zenginlere milyoner denirdi, tuvaletin parası oldu 1 milyon. Yakışmıyor dedik. Gelir gelmez, 'Bu 6 sıfırı atacağız' dedik. 'Atamazsınız' dediler. Geldik attık, oldu. Olur olur bal gibi olur. Ama iş
bilenin, kılıç kuşananın. Bunların bir şey bildiği yok" dedi.

"Türklük ne zamandan beri senin tasarrufun altında?"

Erdoğan, icraatlarını anlatırken ise şu bilgileri verdi: "Samsun-Ankara bölünmüş yol açılışını yaptık. Samsun'dan çıktık, Ladik'e doğru rampada üç gidiş, üç geliş. Rampa aşağı inen TIR'lar kornalarına basıp ellerini sallıyor. Anladım ki bu yol çile yoluydu. İşte o an benim için çok anlamlıydı. Biz onun için gelmiştik. Bunun olduğunu gördüm orada duygulandım. 'Hedefe gidiyoruz' dedim. Elmadağ duble yolu bitiyor. 340 bini aştık toplu konutta. Kira öder gibi toplu konut taksiti ödüyor benim vatandaşım.
Hamdolsun modern evlerde oturuyor. Budur sosyal devlet. Onlar bunu da hazmedemedi. Onların hayallerinin ulaşamadığı yere bizi uygulamamız ulaşır. Biz Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne 192 üye ülkenin 152'sinin oyunu alarak seçildik birinci turda. 41 yıldır bunu yapamadılar. İşte diplomatik çalışma bu. Bazıları diplomasi dersi veriyor. Bize diploması dersi verenler de monşer eskileri. Diplomasiden emekli olmuşlar ama hiçbir zaman bu ülkede gerçek anlamda bu milletin değerleriyle örtüşmemişler, halkıyla bütünleşmemişler, buranın değerlerini dünyaya taşımamışlar. Sadece el pençe divan durmuşlar. Bu millete onurlu duruş yakışır. Ne ana muhalefet ne yavru muhalefet geçici üyelik için arayıp tebrik etti. Bu ülke bölgesel meselelerde, küresel meselelerde söz söylüyor, ağırlığını koyuyor, arabulucu oluyor. Bu ülke artık her yerde adından söz ettiriyor. Bakıyorsunuz beyler rahatsız. Çünkü bunlar böyle bir şey yapamadı. 18 ülkede KKTC'nin ofisleri var şu anda. Çeşitli ülkelerle görüşmeler yürütüyorlar. Her gittiğimiz yerde gündem maddemiz KKTC. İslam Konferansı Örgütü'ne KKTC'yi Annan planındaki adıyla Kıbrıs Türk Devleti olarak biz gözlemci yaptırdık. Siz niye yaptıramadınız? Orada kişi başına milli geliri gayet iyi bir noktada. Türkiye'den Kuzey Kıbrıs'a denizin altından suyu bağlıyoruz. Güney Kıbrıs'ta su yok, Kuzey Kıbrıs su sahibi olacak. Proje bitti, uygulaması başlayacak. Soydaşımızı, kardeşimizi hiçbir zaman kenara komayız, bırakmayız. Orhun Anıtları Moğolistan'da, oraya bizden önceki yöneticilerin hangisi gitti? Karakurum'dan yolu yoktu. Gittik temelini bizzat kendim attım. Orhun Anıtları'na 42 km asfalt yok yaptık. Havaalanına inmedik, tarlaya indik uçakla. Müzeyi yaptık. Baktım bugün grup toplantısında Türklüğü paylaşmaktan bahsediyor. Türklük ne zamandan beri senin tasarrufun altında? Sayın Bahçeli, hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı çatısı altında biriz, bütünüz. Bizi bölmek isteyenlere asla prim vermeyeceğiz. Kimse etnik kimlik, dinsel milliyetçilik, bölgesel milli üzerinden siyaset yapmasın. Yapanlar hep sandığa gömüldü."

"AK Parti'ye leke sürmeye kalkışan namerttir"

"Seçime 39 gün kaldı hala liderler meydanlarda yok" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim milletimizle aramıza kimse giremez. Dün Nevşehir'de söyledim; kar bora fırtına da esse bizi birbirimizden kimse ayıramaz. Bunlar medya yalanlarıyla oy toplamaya alışmışlar. Seçimi millet yapar. Milletin arasına çıkın. Sözünüz varsa gelin millete söyleyin. Medya kılavuzluğuyla seçim kazanılmıyor. Çamurun üzerine siyaset inşa edilmiyor. Medyadan kılavuz olmaz. Madem AK Parti'yi taklit ediyorsunuz o zaman AK parti gibi kendinize milleti kılavuz edinin. Yok bilmem şu yolsuzluğun arkasında şu var diyorlar. Bizim partimizin adı AK Parti. Bunu söylemek işlerine gelmez. Baykal çıkıp bize hala iftira atmaya çalışıyor. Baykal eğer dürüstsen, dürüst olduğunu iddia ediyorsan Tayyip Erdoğan hakkında yolsuzluk iddiası varsa yargıya gidersin. Adamların, memurların ellerinde belgeleri varsa belediye başkanlarımla ilgili, dokunulmazlıkları da yok yargıya gitsinler. Bu ülke hukuk devleti. Böyle iftira kampanyalarıyla bir yere varamazsın. Bu tür siyasetle puan alamayacaksın. Sivas'tan öte gidemeyeceksin. Kapalı spor salonlarında şov yaparsın. AK Parti'ye leke sürmeye çalışma. Kim bunu yaparsa namerttir. Bizim bütün hesabımız açıktır, şeffaftır. Partinin web sitesinde görürsün ama CHP Anayasa Mahkemesi tarafından hazine yardımlarını suistimalden mahkum edilmiştir. Para da tahsil edilmiştir. Önce bunun hesabını ver. Parti hesaplarında yolsuzluğun var. Baykal enerji bakanıyken benzin istasyonlarında oluşan gaz yağı, benzin kuyruklarını biliriz. Bu seviyesiz senaryolar karşısında dayanmak mümkün değil. Alçaklık bile bir seviye ifade ediyor. Karalamak bunların nazarında bir anlam ifade etmiyor ama güneş balçıkla sıvanmaz. İnsanların şerefleriyle oynamak ancak bunlardan nasibi olmayanların işidir. Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Parti olarak bugün davamızı açtık.Bunun adı düpedüz çirkefliktir. Birini İstanbul'a gönderdiler, yatıyor kalkıyor bu işle uğraşıyor. Yerine bir tane daha çıkarmışlar. Gündeme gelmek için yapmayacakları basitlik, çirkeflik yok. Bu tarz şeyler insanı ancak maskara yapar. Milletin nazarında da rezil kepaze yapar. Biz muhalefetin bile seviyeli, hakkaniyetli olanını istiyoruz. Ak parti Türkiye'de siyaset yapmanın şeklini değiştirmiştir. Ahlaki değerler üzerine kurulmuştur. Yandaş medyanın köşe yazarlarının düşünceleriyle hareket eden bir parti olmayacağız. Çoğunu okuma gereği hissetmiyorum. Kimsenin ailesini, özel yaşamını siyasetin malzemesi yapmadık. AK Parti kadrolarının hiçbirinde yalan beyanatta bulunan kimseyi göremezsin. Gördüğümüz anda ayıklarız. Belediye başkanlarım arasında ve meclis üyesi olanlardan 20'yi aşkın arkadaşım var ayıklanmış olan. CHP bunu yapamamıştır, ihraç edememiştir, edemez. Bu 9. mitingim. Hep aynı çağrıyı yaptım. Siyaseti çirkinleştirmeyelim. Aynı şeyi yavru muhalefet MHP'ye de söylüyorum. Dinlemediler. Çünkü ellerindeki tek malzeme çamur. İftiracı medya ile kurduğunuz ittifak ile planladığınız ahlaksız oyundan usandık. Yüce yargıda bu iftiraların hesabını verecekler. İftira etmek bu kadar ucuz olamaz. Masum insanları suçlamak bu kadar kolay değildir. Ana muhalefet liderine sesleniyoruz, çık bakalım şu meydana. Cesaretin varsa AK Parti'yle gel buradan yarış. İftiracı medyayı arkana alıp politika yapma. O komünist rejimin işiydi. Onlarda iftira at, tutmasa da iz bırakır düşüncesi vardı, sen mi devraldın? Kapalı salona değil, meydana çık. Onların halkla işi olmaz. Onlar medya plazalarında dolaşır. Onlara bundan sonra 'iftiracı medya partisi' diyeceğim."

Bu milletin başının öne eğilmeyeceğini vurgulayan Erdoğan, "Kırıkkale'ye ne gidiyorsa Hakkari'ye o gidiyor. İşte birlik siyaseti bu. Bu ülke teröre asla boyun eğmeyecek. Türkiye Cumhuriyeti olarak geniş bir bölgede barış ve istikrara katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Silahlı Kuvvetlerimiz birçok uluslararası misyonda görev alıyor. En son deniz haydutluğuyla mücadele etmek ve milli menfaatlerimizi korumak için yurt dışına asker gönderilmesiyle ilgili tezkereyi kabul ettik. Aksaz Deniz Üssü'nden Giresun
fırkateynini Aden'e uğurladık. Görev yapacak tüm subay astsubay erbaş ve erlerimize başarılar diliyoruz. Kendilerine, ailelerine dualarımızı selamlarımızı gönderiyoruz" dedi.

Kırıkkale'ye yapılan hizmetler

Kırıkkale'ye yapılan hizmetleri de anlatan Erdoğan, "28 martta Kırıkkale'de emaneti AK Parti'ye verdiniz. Yüksek mühendis Veli Korkmaz kardeşimi belediye başkanı olarak seçtiniz. Kendisine teşekkür ediyorum. Yüzümüzü kara çıkarmadı. 32 trilyon harcadık, yollarımızı Kırıkkale'ye yakışır hale getirdik. Tekrar gelmiştim. Kırıkkale'nin su sorunu hamdolsun çözülmüştü. İçme suyu sorunu çok önemliydi. 33 trilyonluk yatırımla doğalgaz sorununu da çözdük. Helga doğalgazla yaşamaya sahip de benim Ayşem niye sahip olmasın? 302 derslik tamamlandı. 6 yılda bin 308 bilgisayar gönderdik Kırıkkale Üniversitesi bünyesinde 2 fakülte, 2 meslek yüksek okulu hizmete girdi. Yurtları artırdık. Biz milletimizi karneye değil, maaşa bağlıyoruz. Aramızdaki fark bu. Devam edeceğiz. Sosyal devlet olmanın gereği budur. 450 yatak kapasiteli yurdumuzu açtık. Sağlıkta ayrımı ortadan kaldırdık, hastaneleri birleştirdik. 200 yataklı Yüksek İhtisas Hastanesi'yle ilgili proje ve ihale çalışmaları devam ediyor. Doktorlarımızı hastanede çalışmaya sevk ettik. Yüzde 87'si tam zamanlı çalışıyor. Bin 806 konutu bitirip teslim ettik Kırıkkale'de. Kömür yardımları devam ediyor. 158 trilyon Kırıkkale ile ilgili yatırımımız var ulaştırmada. 2002'ye kadar 44 km bölünmüş yol vardı, 6 yılda 99 km duble yol yaptık. Hızlı tren hattı çok önemli bir proje. İstanbul'a ulaşımı da ciddi manada kısalıyor. Çiftçilere 18 trilyon mazot, 9 trilyon gübre desteği sağladık. 2003'ten bu yana 18 trilyon prim desteği verdik. 2002'de çiftçiler 17 milyar fark ödemesi aldılar, 4 trilyona çıktı 2008'de. 112 milyar hayvancılık desteğini 23 kat artırdık, 3 trilyon destek verdik. Kuraklık desteği verdik. 2002'de Ziraat Bankası kredisi 2 trilyondu, 2008'de 24 kat artarak 48 trilyona çıktı. Yüzde 59 faiz ödüyordunuz, yüzde 13'e düştü. Ak Bank'tan Kırıkkale'de 2002'de 150 esnaf ve sanatkar 94 milyar kredi kullanmış, 2008'de 150 esnafın yerine 868 esnaf ve sanatkarımız 9 trilyon kredi kullandı. Atık su arıtma tesisi ihale aşamasında. 2002 yılında sigortalı sayısı 15 bindi. 21 bin 274 kişi bugün. Sanayi atılımları devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Belediye Başkan Adayı için destek isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Bize tevazu yakışır, gurur, kibir yakışmaz. Yarın mezara gideceğiz. 2 metreküplük alana bizi bırakacaklar, çekip gidecekler. Hoca efendi başbakan niyetine mi diyecek? Er kişi niyetine, hatun kişi niyetine diyecek. Bir daha da kolay kolay uğramazlar. Dünya bu. Bu kibir niye öyleyse? Şu kubbede hoş bir seda bırakalım. Belediye başkanı için, 'İyi bir insandı, çalıştı, geldi şu yolları yaptı, hava kirliydi, temizledi. Buradan böyle bir belediye başkanı geçti' desinler, önemli olan bu."

Diğer Haberlerİstanbul'da banka soygunuKalkancı'nın fabrikasında uyuşturucu aramasıAntalya'da patlayıcı bulundu"Kimseye eğilmedik, bükülmedik!""1 Lira almışsam istifa ederim"Hoştan adliyede"Biz kuru lafla siyaset yapmıyoruz"Şahin hastaneye kaldırıldı"Başbakan saldıracağına krize çözüm üretsin"CHP'den jet açıklamaCHP'li Sevigen'den iddialara cevapAlbay Öz'e görevi ihmalden yargılamaDenizcilerimiz korsan avındaIMF ile görüşmelerde ilerleme varHatay'da patlayıcı bulundu"Türkiye ekonomisi krizde, AKP Hükümeti seyranda"CHP'de şok gelişme!Kütahya'da 5 şiddetinde deprem
Alt 02-17-2009, 18:48   #5
Kullanıcı Adı
turancı_71
3 5 çapulcu mustafa özbek e destek vermek için protesto düzenlemeye calıştı ama tabiki kimse izin vermedi.alımlarını alıp yollarına baktılar.
başbakanımızın neşesi yerindeydi bu kalabalığada yansıdı
gayet zevk alarak izledim başbakanımızı iç işleri bakanımızı.. böle devam arkalarındayız..herzaman
turancı_71 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 20:25   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 02-17-2009, 20:25   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 02-17-2009, 20:26   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 02-17-2009, 20:26   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 02-17-2009, 20:26   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)