|
![]() |
#1 |
![]() Her mahalleye Kuran kursu vaadi CHP'nin resmi açılımı haline gelen Sirmen'in çok içki içtiği ve kumara düşkünlüğü dillerde. Zaten Sirmen de açıkça itiraf etmiş...
İçki çip kumar oynadığı şekkindeki iddiaları inkar eden Sefa Sirmen'in bir televizyon programında meydan okurcasına, ”İçki’de içerim, kumarda oynarım. Bu benim özle hayatım” dediği ortaya çıktı. Kocaeli’nde her mahalleye Kuran kursu açma vaadinde bulunarak bir anda dikkatleri üzerine çeken CHP’nin başkan adayı Sefa Sirmen’in şimdi de kumar oynadığı iddiaları gündemde. KENDİYLE ÇELİŞKİYE DÜŞTÜ CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başka adayı olan Sefa Sirmen, hakkında ortaya atılan “çok kumar oynar ve alkoliktir” iddialarını sert bir dille yalanlarken, 2005 yılında katıldığı bir televizyon programındaki sözleriyle de çelişkiye düşürdü. Kocaeli Büyükşehir Belediye binasının üstünde bulunan ‘Kocaeli Eğitim Vakfı’nda (KEV) gece geç saatlere kadar içki içtiği ve kumar oynadığı iddialarını kabul etmeyen CHP’li Sefa Sirmen’i katıldığı televizyon programının kayıtları yalanladı. Sirmen’in içki içtiği, kumar oynadığını televizyon kanalında açıkça söylediği ortaya çıktı. SİRMEN'İN O GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMKE İÇİN TIKLAYIN / VİDEO Sefa Sirmen’in Habertürk Televizyon’unun 2005 yılında yapılan bir programında ”İçki de içerim, kumar da oynarım. Bana kimse karışamaz” diyor. CHP Milletvekili Berhan Şimşek ve AK Parti Milletvekili Recep Koral ile birlikte Habertürk kanalında gazeteci Melih Meriç’in yönettiği “AK Parti’nin içki yasağı” konulu Basın Kulübü Programı’na katılarak içki yasağını eleştiren dönemin CHP’li Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, içki içtiğini, kumar oynadığını da açıklıyor. 4 Aralık 2005 tarihli programda, gazeteci Melih Meriç’in “Kocaeli Eğitim Vakfı’nda içki içtiğiniz, yasak olmasına rağmen kumar oynuyor muşsunuz ?” sorusuna Sefa Sirmen şöyle cevap veriyor: “İçki de içerim, kumar da oynarım. Bu benim özel hayatım ve özel yaşantım. Bu mesele kimseyi de ilgilendirmez.” "HAYATIMDA SARHOŞ OLMADIM" Televizyon kanallarında içki içtiğini, kumar oynadığını açıkladığı halde hala içki ve kumar ile ilgili iddiaları sert bir dille yalanlayan Sefa Sirmen’in, geçtiğimiz günlerde Kartepe’de katıldığı bir halk toplantısında, ”Hayatımda ne sarhoş oldum ne de kumar oynadım.” Diye konuşmuştu. Adı daha çok Yuvacık Barajı yolsuzluğu ile sık sık gündeme gelen Sefa Sirmen, yerel seçimler öncesi her mahalleye Kuran kursu açma vaadiyle tartışma başlattı. Sirmen’in Kuran kursu vaadi CHP lideri Baykal tarafından desteklenirken, bazı çevreler bunu “laikliğe ihanet” olarak tanımlamıştı. HABER 7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Her sokağa bir kumarhane açar bu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|