02-24-2009, 22:48 | #1 |
esselamüaleyküm misafire yer varmı inşallah
esselamüaleyküm
öncelikle belirtmek isterim ki ben deniz milli görüşcüyüm ve saadet partiliyim ve parti içinde aktif görevli bir kardeşinizim. maksadım tartışma değil elimizden geldiğince bilgi birikim edinerek kendi çapımızda yazılar yazmaya çalışıyoruz. inşallah fikri zıt ama din kardeşinizide misaifr olarak aranıza alırsanız bizlerde memnun olacağız. avatarım ve imza içinde temenni ediyorum ki sıkıntı çıkmaz. Allah Razı Olsun cümlenizden inşallah....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-24-2009, 22:53 | #2 |
aleyküm selam hoş geldin hayırlısı olur inşallah
|
|
02-24-2009, 22:56 | #3 |
Aleyküm selam. Hoş geldiniz. İnşallah misafir değil daimi üyelerden olursunuz.
|
|
02-24-2009, 23:04 | #4 | |
Alıntı:
buraya geliş sebebide ilim namına bir zerrede olsa kapabilmektirki. ilim şehrinin kapısı olan HZ.ALİ dahi bilmediklerimi ayağımın altına koyarsanız başım arşa deger cümlesini kullanıyor. bizlerde ilim namına hizlet eden ve yukarıda belirtiğimiz gibi bir zerre dahi olsa almak isteyenlerdeniz ve bu mücadeleyi vermekteyiz. nitekim ilim yeri sağcıların veya solcuların yeri olsa bile. teklifiniz için teşekkür edeiyorum Allah Razı Olsun inşallah.... |
||
02-25-2009, 00:44 | #5 |
ve aleyküm vaay kardeşim hoşgelmişsiniz
hayırlı paylaşımlarınızı bekleriz inşaAllah |
|
02-25-2009, 00:54 | #6 |
aleykum selam karışıklık çıkarmadığıız saygı duyduğunuz sürece hep açığız konuşuruz kardeşim hoşgeldin
|
|
02-25-2009, 12:35 | #7 | |
Alıntı:
kimsenin her hangi bir konuda saygısızlık yapma gibi bir niyeti yok. ama farkındasınız veya değilsiniz ortamı geriyorsunuz. |
||
02-25-2009, 12:38 | #8 |
Aleyküm selam hoşgeldiniz yararlı ve faydalı paylaşımlarınızla inşallah bizlere ışık tutarsınız.
|
|
02-25-2009, 12:39 | #9 |
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz kardeşim öncelikle.Bizler herşeyden öncü gönlü güzel insanlarla hemhal olmayı elzem sayarız kendimize..!Bir insan özeliklede maneviyat ekseninde dürüst ve samimi bir şekilde kendisini yetiştirmeye gayret gösteriyorsa hayatta anlaşamayacağı kimse yoktur diye düşünüyorum.O yüzden müsterih olunuz bizim taabi ilkemiz bu olacaktır..
|
|
02-25-2009, 12:40 | #10 |
Ve aleyküm selam kardeşim.Hoş geldinzi sefalar getirdiniz.Saygı çerçevesi içinde sohbetler edersek bizler için bir sorun olmayacaktır.Olaki provoke yada reklamlara başlarsanız önce uyarı sonra da banlanırsınız.Baştan bilginize sunayım.
Hayırlı forumlar... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|