AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 02-27-2009, 00:44   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Bülent Korkmaz'dan zafer yorumu

Bülent Korkmaz'dan zafer yorumu

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Korkmaz, maç sonrası yaptığı açıklamalarda herşeyin daha yeni başladığını söyledi.

Bülent Korkmaz maç sonrası şunları söyledi: "Golü erken yedik. Maçı kazanacağımıza inanmıştım. Yediğimiz goller yenilmeyecek gollerdi ve kişisel hatalar nedeniyle oldu. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Bu bizim için daha başlangıç. İlk gol kişisel bir hataydı ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Taraftarlarımız Sabriye sahip çıkmalıdır. Herşey bugünden itibaren daha iyi olacak" dedi.

Korkmaz'ın açıklamaları şöyle:

"Çok mutluyuz. Çok zor bir maç oldu. Çok erken golü yedik. Ama takımımın maçı kazanacağına inancım skor 3-3'ken de inanmıştım. Yediğimiz goller normalde yenmez. Kişisel hatalar. Kişisel hata olduktan sonra sorun yok, bunları hallederiz. Zamanında ben de hata yaptım. Galatasaray taraftarı şartlar ne olursa olsun takımına destek vermeli ve bu büyük taraftar da bunu yaptı. Bu daha başlangıç. Benim için başlangıç, takımım için başlangıç, kulübüm için başlangıç. İlk saniyelerde gelen golde kişisel hata olunca oyuncumun demorilize olmasından korktum. Ama toparlandılar, iyi oynadılar, iyi mücadele ettiler. Meira'nın oyundan kopmaması benim için çok iyi oldu. Pozisyon hatası yapmadıktan sonra kişisel hataya hiçbir şey demem. Galatasaray taraftarının her futbolcuya sahip çıktığı gibi Sabri'ye de sahip çıkmalı. Hatta daha fazla sahip çıkmalı.

Soyunma odasında oyuncularımı tebrik ettim, teşekkür ettim. Neyin nasıl yapılacağını gösterdiler. Bordeaux çok iyi bir takım. Bu maçı oynayan futbolcularım her zaman böyle olmak zorunda. Önemli olan kötü andan, zor andan yukarıya doğru yükselmektir. Basamakları teker teker çıkmamız lazım.
Şartlar ne olursa olsun, takım ne durumda olursa olsun Galatasaray taraftarı büyük taraftardır. Takımı ayağa kaldıracak taraftardır. Bunu yapıyor, yaptığı içinde teşekkür ediyorum onlara. Heyecanlıydım. tabi. Oyuncuyken de heyecanlıydım ve sahaya çıktığımda heyecanım diniyordu.

Sihirli değnek yok elimde. Unutmadan Skibbe'nin de bu turda katkısı var. Deplasmanda alınan 0-0'lık sonuç avantajdı. Oyun sisteminin oturması zaman alacak. Önemli olan moral motivasyonun yükselmesiydi. Ben bu yönde çalıştım. Psikolojik olarak oyuncularımla konuştum. Önemli olan oyun olarak kendimizi geliştirmemiz. Galatasaray'ın hedefi UEFA Kupası olmalı. Türkiye kupası ve lig araç olmalı. Önemli olan Avrupa kupası."

internetspor

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)