|
03-03-2009, 20:16 | #1 |
Mehmet Ali Birand'ın yaman çelişkisi
Reha Muhtar haberciliğine son verdiğini söyleyen Mehmet Ali Birand, CNN Türk'te Reha Muhtar'a program yaptırmaya başladı.
Mehmet Ali Birand Kanal D Haberi sunmaya başladığı günlerde bir programda şöyle diyordu:"Reha Muhtar tarzı haberciliğe son verdim. Ana haber bülteninin namusunu kurtardım". Birand, CNNTürk'ün izlenme oranlarını artırmak için Muhtar'a program yaptırmaya başladı. REHA MUHTAR YENİDEN EKRANLARDA Türk televizyonlarında haberciliğin itibar kaybının sorumlularından biri olarak gösterilen Reha Muhtar TV dünyasından yeni yeni silinmişti ki, ekranlara yeniden geri döndü. Muhtar üstelik Reha Muhtar tarzı haberciliğe son vermekle övünen Mehmet Ali Birand yönetimindeki CNN Türk'te televizyon haberciliğine geri döndü. Dorduncukuvvetmedya.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-03-2009, 20:20 | #2 |
zaten bu medyada çalışan şahısların hepsi çelişkili !..
|
|
03-03-2009, 20:26 | #3 |
:D:D:D:D Reha muhtar geri mi döndü sevindim :D:D:D:D
Küçük kıza tecavüz edilmiş reha muhtar sorar - Ne yaptılar amcalar sana bakıyım :D:D Suçlular hapishaneden kaçarken yakalanır Reha muhtar sorar Tüneli kaçmak içinmi kazdınız ? :D:D:D |
|
03-03-2009, 20:28 | #4 | |
Alıntı:
:D :D her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa... :D |
||
03-03-2009, 20:34 | #5 |
Dünkü programına bakmıştım biraz.. Başbakanın mağdurluktan mağrurluğa geçtiğini felan söylüyordu konuğun teki.. Diğeri de eski dost ayağına o lafı destekliyordu. Bi Nazlı Ilıcak vardı boş boş konuşmayan o konuşunca da Muhtar bey araya giriyordu..
Konuklardan biri, Tayip Erdoğan kendisini ''Fatih Sultan Recep' sanıyor deyince hemen program alt yazısına çektiler '' FATİH SULTAN RECEP '' diye.. Ne yapacakalarını bilmioyorlar bilmiyorlar.. Seçim öncesi cephe açıyorlar kendilerine habire, başka bir şey değil.. |
|
03-03-2009, 20:36 | #6 |
Aynı yolun yolcusu bunlar zaten
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|