|
03-08-2009, 03:25 | #1 |
AKPARTİ Lİ DOSTALIRIM. !
Ak partinin ve Sn.Başbakan RECEP TAYİP ERDOĞAN'ın her zamankinden daha çok güce ve desteğe ihtiyacı olduğu şu günlerde Ak partinin olmadık yerde hem milet bazında hemde teşkilat bazında bir belediye başkan adayının üzerinde hem fikir olamayışı ortada dağınık bir görüntünün oluşması beni üzmektedir.
Benim için önemli olan Ak partinin kazanmasıdır.Yoksa ne Sayın Çakır'a ne de Sn.Milletvekillerine bir hüsümetim yoktur. Korkarım ki Sn.Vekillerimizin yüzünden siyasette yolun sonuna gelmiş olan sn.Çerçi'ye tekrar gün doğarda AKPARTİ Allah göstermesin kaybederse işte korkunç olanda budur.İnanın sevgili dostlarım sn.BAŞBAKAN kimlerle uğraşıyor biliyormusunuz? Çok büyük devlerle... Vallahi çok güçlü çıkamazsa bu seçimde karşısındaki bu devasal güçlerle baş etmesi mümkün olamaz.Türk demokrasisinin yakaladığı şu altın fırsatları kaçırırsak çok yazık olur çok ! Ben bir vatandaş olarak sn.BAŞBAKANIN şu yaptıklarını rüyamda görsem inanamazdım.Türk demokrasisi adına böyle fırsatlar 50 yılda bir gelir. AKPARTİ olmasaydı şu yaşadığımız özgürleşme demokratikleşme nasıl olacaktı? Ergenekon'da (sözde vatanseverlerde) kim hesap soracaktı? Statikoyu kim yıkacaktı? Onun içindir ki sevgili AKPARTİ 'li dostlarım umarımki benim meramımın ne olduğunu anlamışsınızdır.AKPARTİ kazansında belediye başkanı kim olursa olsun umrumda değil.Ben yanlız MALATYA'yı düşünenlerden değilim.Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni,Demokrasimizi,Özgürlüğümüzü,Sivilleşmemizi,Gelece ğimizi düşünenlerdenim..Büyük ATATÜRK'te böyle düşünmemişmidir? SAYGILARIMLA ARİF EMRE MALATYA
Konu Ali Boran tarafından (03-09-2009 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-09-2009, 20:53 | #2 |
KATILIYORUMM..
GERÇEKTEN BÖYLE BİR BAŞBAKANIMIZ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ.BAŞBAKANIMIZ SN.RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜRKİYE'NİN GENEL YAPISINI ÇOK DEĞİŞTİRDİ.BÖYLE BAŞBAKANIMIZ OLDUĞU İÇİN GURUR DUYMALIYIZ..GERÇEKTEN BAŞBAKANIMIZ AKLIN MANTIĞIN ALMAYACAĞI CESARETİYLE BİZLERİ YANİ TÜRKİYE'Yİ GURURLANDIRIYOR.
TÜRKİYE BU YEREL SEÇİMLERDE AKPARTİ DEMELİ VE SN.BAŞBAKANIMIZA DESTEK ÇIKMALIDIR.MALATYA HALKI BU SEÇİMDE İNŞALLAH AHMET ÇAKIR'I DESTEKLEYECEK VE YİNE MALATYA VE EN ÖNEMLİSİ TÜRKİYE YİNE KAZANACAKTIR... MALATYA HALKIMIZ SEÇİM ÖNCESİ MİLLETVEKİLLERİMİZE KIZGIN OLDUKLARI İÇİN ÇERÇİ'Yİ DESTEKLEYECEKLERİNİ SÖYLEMİŞLERDİ.AMA GÜN GEÇTİKÇE SEÇİMLER YAKLAŞTIKÇA MALATYA HALKIMIZ AKPARTİYİ SN.AHMET ÇAKIR'I DESTEKLEYECEĞİNİ SÖYLÜYORLAR..MALATYA HALKI AKPARTİLİDİR.MALATYA HALKI DOĞRUYU BİLİR KİMSE BU YÖNDEN KUŞKU DUYMASIN... YUSUF EMRE AKPARTİ MALATYA İL GENÇLİK KOLLARI Konu Ali Boran tarafından (03-09-2009 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|