AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 03-08-2009, 19:12   #1
Kullanıcı Adı
sevdesu
Standart Elazığ'da AKP'den 1600 kişi istifa etti
ELAZIĞ'da, AKP'li 1600 kişi partilerinden istifa etti. AKP'nin Gençlik Kolları eski üyesi Özkan Aksöz, yerel seçimler öncesinde aday belirleme sürecende gerek teşkilatların gerekse tabanın taleplerinin dikkate alınmadığını belirterek, “Tepki olarak istifayı uygun bulduk” dedi.

ELAZIĞ'DA AKP'DEN İSTİFA DEPREMİ
Elazığ'da AKP'li 1600 kişi partilerinden istifa etti. Partinin Gençlik Kolları İcra Kurulu eski üyesi Özkan Aksöz, istifada eden yaklaşık 50 kişiyle birlikte AKP'nin Vali Fahri Bey Caddesi üzerindeki İl Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gidip, istifacıların dilekçesini vermek istedi.

Seçim bürosunda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Arif Sıddık Barata, kendisinin dilekçeleri almaya yetkisi olmadığını belirterek, dilekçelerin bulunduğu dosyayı geri verdi. Kısa süreli tartışmanın ardından büroda bulunan bir partili dilekçeleri aldı.

Dilekçeleri teslim ettikten sonra gazetecilere yazılı açıklamasını dağıtan Özkan Aksöz, “29 Mart yerel seçimleri öncesi aday belirleme sürecinde, gerek teşkilatların, gerekse tabanın taleplerinin dikkate alınmadan ve kamuoyunun takdirini kazanmış kişilerin aday gösterilmeyişine dur demek istedik. AKP'ye gönül vermiş kişilerin, artık Elazığ üzerinden oynanan bu siyaset oyunlarına dur demek için ben ve AKP teşkilat mensubu 1600 üye istifa etti. Ankara'ya ulaştırılacak en güzel tepki şekli olarak istifayı uygun bulduğumuz için istifa ettik” dedi.

sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-08-2009, 19:15   #2
Kullanıcı Adı
sevdesu
bu haberin tam gerçekliği nedir bi bilen varsa yorum yazsın.....
Alt 03-08-2009, 19:15   #3
Kullanıcı Adı
AYT@C
Hayirlisi olsun ...
Herkes kendi adayı cıksın ister ama belli kriterler var.. Bunlar küsmek için gec kalmıslar ...
1600 kişinin istifasi sadece kağıt üstünde olacaktır eminim. Büyük bir cogunlugu tercihini gene Ak kadrolordan yana kullanakcaktır.

EDİT:
Bu arada haberin Hürriyet kaynaklı olduğınu gördüm .. Haber %51 balondur..
AYT@C isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-08-2009, 19:17   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
ürgüptede aynısı oldu burdakiler menfaatlerine ters olduğu için istifa ettiler belki orada öyledir
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-08-2009, 19:18   #5
Kullanıcı Adı
sevdesu
ankara mamktada böyle oldu
hayırlsı bakalım
Alt 03-08-2009, 19:20   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Haberin güvenirliğini bilmiyorum,lakin kamuoyuna taşındığına göre doğrudur.AK Parti bir davdır,davanın süresi zafere ulaşana kadardır.Fakar görüldüğü üzere değerli kardeşlerimiz davanın sonunu getirmeden istifa etmeyi doğru bulmuşlar.Haklarında hayırlısı..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-08-2009, 19:22   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Alt 03-08-2009, 19:22   #8
Kullanıcı Adı
sevdesu
bende flaş haber olarak gördüm bi paylaşayım bakalım dedim belki dogru degildir diye.... ben allıştım artık yarı yolda bırakanları duymaya (misal turgut altınok)
neyse ya gene bozuldu sinirim yediği ekmeğe ihanet edenleri gördükçe sinirim kalkıyor
Alt 03-08-2009, 19:23   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Görüntülerdede görüldüğü üzere sayı 3-5 kişi gözükmektedir.Lakin haberin sayısında ise 1600..!? Sanırım sayı şişirilmiş..
Alt 03-08-2009, 19:25   #10
Kullanıcı Adı
sevdesu
3-5 kişi dahi olsa bunlara prim veryoruz böyleleri yüzünden!!!!
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)