![]() |
#1 |
![]() ARKADAŞLAR 29 MART SEÇİMLERİNDE AKP %55 CİVARI OY ALACAKTIR FAKAT AYNI TABANDAN GELDİĞİMİZ SP SİZCE İLERİKİ YILLARDA AK PARTİ İÇİN TEHTİT UNSURU OLURMU BENCE OLMAZ FAKAT BU TÜR KONULARI TARTIŞMAMIZ LAZIM KENDİ ÜZERİMİZDEN ONLARI BESLEMEMELİ....GELENEKÇİLER İLE YENİLİKÇİLER ARASINDA Kİ FARKI BURADA ARAŞTIRALIM VE SP'İN AK PARTİNİN OYLARINI ÇALIP ÇALAMAYACAĞINI TARTIŞALIM.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eğer Erbakan'ın yaşını 60 , 70 arası bişey yapabilirlerse olur ama böyle bir durumun söz konusu olamayacağı için olmaz diyorum... Artık sp eskisi gibi değil Erbakan yaşlandı artık bu ülkeyi yönetemeyeceğ belli Sandalyeden bu ülke yönetilmez... (bunu yaşıyla dalga geçmek için söylemiyorum) Yani kısacası Erbakan kendi gençliginde olduğu gibi bir başkan bulup partiyi tesli edemezse sp'nin iktidarlığı hayalden öteye gidemez... Ha bu arada eğer bulursa bile AK PARTİ varken yine hayalden öteye gidemeyecektir... Saygılar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
TEKRAR İKTİDAR OLACAK HALLERİ YOK TABİKİ FAKAT BİZİM ŞUANDA KÜÇÜKTE OLSA OYLARIMIZDAN ÇALACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Oyları bölecekler bu kesin ama en fazla 6-7 puan alacakları için pek etkili olmaz. Benim yaşadıgım ilçede kazanacak gibi duruyor burada bayağı böldü mesela
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kocaeli - Başiskele
ama aslında çoğu kişi kararsız . Saadetin adayı tecrübeli 2 dönem gölcük belediye baskanlıgı yapmış iyi niyetli bir aday Ak Partinin adayıda genç üretken çalışkan oda iyi niyetli bir aday ama ilçede mhp ve chp tabanında büyük kopmalar var saadeti destekliyorlar. ama ak partide alabilir saadette çok fena kıran kırana bir yarış var ama her şey saygı ve sevgi çerçevesinde çünkü 29 marttan sonra burada herkes birbirinin yüzüne bakacak.. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kocaeli Kartepe içim konusuyorum. Basiskele ile birlikte Ak Partinin en cok zorlanacağı ilçe Kartepedir. Saadet alırsada üzülme cünkü gerçekten her iki adayda en az Ak Kadrolar kadar dürüstler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hiçbir parti, bir başka parti için tehlike olamaz. Kim daha çok çalışırsa, kim daha başarılıysa ve bu hususta kim halkı daha çok ikna edebilirse, o parti oyları alır.
Bir parti için tek tehlike, işte bu vasıflardan uzaklaşılmasıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() evet müslümanlar için enbüyük tehlike bölücülüktür nifaktır kardeş kavgasıdır bizleri %47 yi bölmeye uğraşıyorlar saadet partisi kimlerin ekmeğine yağ sürüyor münafıkların oyunlarına alet oluyorlar doğanholding in gazeteleri saadeti öne çıkartıyorlar geçen haberlerde chp istanbul belediye başkan adayı şilede saadet in seçin burosunu ziyaret edip tebrik ediyorlar müslümanlar uyanın birkaç hadis vereceğim Ebu Said el Hudri'den rivayetle Rasulullah (s.a.v) buyurmuştur ki:
"Eğer iki Halife’ye (aynı dönemde) biat edilirse kendisine sonradan biat edileni öldürün." (Müslim Kitabu'l İmara Bab 15 C. 2 S. 1480 H. No 1853) Arfece rivayetinde demiştir ki: Rasulullah (s.a.v)'den şunu işittim: "İşiniz (yönetimle ilgili işleriniz) bir adam (Halife) üzerinde karar kılınmışken birisi gelip sizin birliğinizi parçalamak ve cemaatınızı bölmek isterse onu öldürün." (Müslim Kitabu'l İmara Bab 14 C. 2 S. 1480 H. No 1852/60) kardeşler yukarıdaki hadıslere dikkat edelim ne söyleniyor cemeatiniziz bölmek isterse onu öldürün diyor resulullah öldürmenin diyer anlamıda sandıkta saadeti yokedin silin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|