|
03-10-2009, 18:01 | #1 |
Fakıbaba: "AK Parti trenine binmem"
AK Parti'den istifa ederek Saadet Partisi saflarına geçen ve daha sonra bağımsız olarak seçime girmek zorunda kalan Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba, AK Parti'ye suçlamalarda bulundu. 10 binlerce kişinin katıldığı mitingde 'Saadet ve Fakıbaba' sesleri yankılanırken Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Kadri Barut ve Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Fakıbaba'yı desteklediklerini belirten birer açıklama yaptılar. AK Parti'den istifa ederek Saadet Partisi saflarına geçen ve daha sonra bağımsız olarak seçime girmek zorunda kalan Şanlıurfa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa'nın İmam Keskin Mahallesi'nde coşkulu bir miting düzenledi. 10 binlerce kişinin katıldığı mitingde 'Saadet ve Fakıba' sesleri yankılanırken Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Kadri Barut ve Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Fakıbaba'yı desteklerini belirten birer açıklama yaptılar. Daha sonra kürsüye çıkan Fakıbaba, eski partisinde dediğim dedik olanlar tarafından uzaklaştırıldığını söyleyerek, "Ben malum kişilerin dediklerini yapmadığım için AK Parti'den uzaklaştırıldım. Bundan sonra da AK Parti trenine binmem. Saadet Partisi'nin bir neferiyim. Çalışmalarımıza ve hizmetlerimize buradan devam edeceğiz. Benim grubum ve encümenim Saadet Partisi'ndendir. Hep beraber büyük işlere imza
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-10-2009, 18:04 | #2 |
noooolluuurrrr bin yalvarırım bin bu trene sen olmasan nice olur ak partinin hali tövbe tövbe |
|
03-10-2009, 18:06 | #3 |
çok üzüldüm ya büyük kayıpp :D:D:D
|
|
03-10-2009, 22:24 | #4 |
|
|
03-10-2009, 22:25 | #5 |
|
|
03-10-2009, 22:29 | #6 |
|
|
03-10-2009, 22:34 | #7 |
bak kendi agızınızla söylediiniz chp ile farklı oldugumuzu. su anda türkiye yi yöneten?!chp degil akp.dolasıyla ülke aleyhine yanlış yapan sizsiniz.biz her türlü yanlışla ugrasır düzeltmeye calışırız. su kasetten bahsetsene.
|
|
03-10-2009, 18:08 | #8 |
Partininde senin gibilerine (döneklerine)yeride yok ihtiyacıda....
|
|
03-10-2009, 22:04 | #9 |
bi defa fakıbaba nın yaptıgına döneklik denmez YUVAYA DÖNMEK denir;)
|
|
03-10-2009, 22:07 | #10 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, fakıbaba, urfa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|