|
03-12-2009, 04:37 | #1 |
saadette modaya uydu
şuan kanal d de genç bakış'da numan kurtulmuş var ve propagandasını yapıyor peki yapsın bize ne
biz değiştik deyince hain oluyoruz milli görüşten kopmuş oluyoruz peki 28 şubatta zorla indirilip kapatılan refahın indirilmesinde en önemli rollerden birini oynayan medya grubunun yani kendilerine en karşı medya grubunun kanalında propaganda yapıyorlar, burada bir tezat yok mu? ayrıca onlarda modaya uymuş ak partiye saldırarak nemalanmaya çalışıyorlar peki bu yaz mavi moda saadet yazın mavi takım elbise giyecek mi?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-12-2009, 05:00 | #2 |
siz sp lileri bilmezsiniz onlar oy avcılığı yaparlar ve oy almak için yapılan her şey onlar için mubahtır,başkalarına günahtır..
tansu çiller ile hukumet kurarken ne dedi..ne demediki.! yolsuzlıuklar varan 1 dedi tofaş yolsuzluğu..! varan 2 dedi tedaş yolsuzluğu.. kadın elinin hamuruyla uğraşma be kadın dedi vs..hukumeti kurdu ve çillere,, sayın profösör doktor tansu çiller hanımefendi ve sütten çıkmış kaşık dedi ve mecliste tansu çillerin tüm dosyalarını akladı..o hukumet yolsuzluklar üzerine kurulmuştu..allahta razı olmadı ve 11 ay sürebildi..dahası var istek olursa anlatırım.sakın itiraz etmesin sp liler bunlar vakı a,gerçekler..hem vallahi hem billahi..buyuklerinize sorun anlatırlar yada googleden vs o tarıhlere bi inin bakalım.. |
|
03-12-2009, 12:17 | #3 |
CNNTÜRK televizyonunda ahmet hakanın karşısında da melih gökçek vardı
|
|
03-12-2009, 13:41 | #4 |
Neden her gelişme böylesine art niyetli yorumlanır bir türlü anlamam!
İlk defa yapılmış gibi lanse etme çabanızda nedir? Zamanında Erbakan'ın Uğur Dündar gibi kişiliği paspas edilmeyeceklerle yapılmış ropörtajları oturumları vardır. Aynı şekilde Erdoğan'ında vardır! Ki siyasi perspektifte değerlendirildiğinde halka hitâb etme açısından oldukça önemli bir eylem! SP'liler sadece TV5 e çıkarlar diye bir kaide mi var? Bundan yıllar öncede çıktılar her türlü TV'ye bundan sonrada çıkacaklardır! Nedir bu hazımsızlık, bu içe oturmalarınız anlamış değilim! Gereksiz polemik yaratmanın alemi ne ki! Allah belanı versin be cehâlet! |
|
03-12-2009, 13:46 | #5 |
Bana göre bu tür hadiselerin en akılcı izahı sayın Erdoğan'ın sürekli bu tür kişiler için kulandığı;'Secat arz ederken sirkatın söylemek'Kişiler başkalarını karalamaya uğraşırken aslında karaladıkları çamurun kendilerine bulaştıklarının farkında değiller! Ya da görmemezlikten gelmektedirler!
|
|
03-13-2009, 02:39 | #6 |
SP Doganin kankasi olmus
|
|
03-13-2009, 02:42 | #7 |
ya insan önemsediği e takip ettiği kişiler hakkında bu kadar yorum yapar ve irdiler..
saadeti önemsemiyorsanız bu kadar yorum yapmayın ve kafanızı yormayın bence... bakın bana |
|
03-13-2009, 02:45 | #8 |
haklısın bunu bi chp yapsa muhefet dersin geçer gider... ama bunu yapan dinden söz eden din adı altında işler yapan bir parti olunca bu insanın kanına dokunuyor....
|
|
03-13-2009, 02:49 | #9 | |
Alıntı:
bişey yaptığıda yok sadece boykot edildiği kanallara çıkamadığından oda kendini tanıtıyor... ama bunu algılayamıyorsnuz.. neyse ben saadeti savunmıyıcam... tartışma yapacak halim yok benim tartışmam seçim sandığıyla.. ben orda konuşucam...ha sesim ne kadar çıkar o ayrı |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|