|
![]() |
#1 |
![]() Çorum'un Alaca ilçesinde bir vatandaş, bazı incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Sizi takdir etmeyen namerttir" dedi.
![]() Vatandaşın ilçeye diş ünitesi isteğini de dinleyen Bakan Akdağ, İrfan Şimşek'ten sağlığı için kilo vermesini istedi. Şimsek ise kilo vermek için Bakan'a söz verdi. Alaca'daki ziyaretinin ardından Çorum'a geçen Recep Akdağ, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Akdağ, Laçin'e yapılacak Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşaatı ile İskilip Devlet Hastanesi'ni incelemek üzere kentten ayrıldı. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() takdir halktan her zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() BU TARZ KONUŞMALARI DESTEKLEMEYELİM LÜTFEN....İNSANLARIN AK PARTİ'YE OLAN KİNLERİNİ NEFRETLERİNİ ARTTIRIRSIN...NİHAT DOĞAN'A ÖZENMİŞ OLMALI.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yoo.. Bi şey yok bence.. Normal sevgisini içindeki coşkuyla birleştirip yansıtmış..
Ben de olsam "sizi sevmeyen ölsüün" derdim mesela..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() faruk arslan bende akpye oy veren ölsün dersem mesela olurmu ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yahu ben bir AK PARTİLİye coşkumu gösteriyorum.. Sende gider bi şu partiliye bu partiliye bunu dersin.. Ben çıkıp mesela AK Partili birine ''cehepeeye(yada vs.) oy veren ölsüün sana versinler oylarııı'' mı diyorum? Sende git kime öyle haykırırsan haykır. Ben coşkumu 'başkaları ne der, aynısını alıp çevirir mi' düşüncesiyle dışarı vurmam ki.. Sıradan bi vatandaş olarak istediğimi söylerim partilime.. Tamam? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() işte güzel insan
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |