|
03-14-2009, 18:16 | #1 |
"CHP ancak 3011'de iktidar olur"Yalova Mitingi
Başbakan Erdoğan partisinin Yalova mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, Baykal'ın "Gelsin pazara gidelim" sözlerine de cevap verdi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... Erdoğan:"Bizzat ben, Yalova'yı kalkındırmak için canla başla çalıştık. Yalova 1995'te il oldu. 77 Numaralı plakayı verdiler. Ama ondan sonra Yalova'ya uğramadılar. Bir şehri şehir yapan sadece makyaj değildir. Altyapı sorunlarını çözeceksiniz. Şehrin potansiyelini açığa çıkaracaksın. Planlama yaparken o şehrin 30 yılını 40 yılını düşüneceksin. 3 Kasım seçimlerinde iktidarı bize emanet ettiniz. Ardından 28 Mart'ta Yalova'yı bize emanet ettiniz. Yalova bugün kendi kendine yeten bir şehir haline geldi.Çok daha fazlasını yapacağız. Biz kalkınmanın, demokrasinin, hizmetin yerelde başladığına inanıyoruz. 81 Vilayetimizi eş zamanlı olarak kalkındırmanın mücadelesini veriyoruz. Yalova geri kalırsa Türkiye geri kalır. Yalova büyük düşünmeli diyoruz. Dün hızlı trenin açılışını yaptık. 253 Km hızla yola devam ettik. Biz laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz iş. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Biz size sevdalıyız. Az önce İstanbul'da belediyenin 3 tane önemli yatırımını açtık. Bir tanesi tünel. Bunlar 10 sene önce konuşulsaydı hadi canım sende derlerdi. Ama Ferhat olursan olur. Önceki gün Sayın Baykal CHP 2011'de iktidar olacak dedi. Dili şürçtü herhalde. 3011 diyecekti. Biz göremeyiz ama Sayın Baykal gerçi 70 yaşında ama Allah uzun ömür versin 3011'de de CHP'nin başında olur. Beni çarşı pazara çağırıyor. Sayın Baykal ben zaten pazardan çıkmadım ki. Ben hep milletimin içndeyim. 29 Mart Pazar günü Ankara'dayım. Bakalım o Pazar akşamı sen de gelebilecek misin? İşsizlik bizim dönemimizde ortaya çıkmadı. Almanya'da Macaristan'da Rusya'da Brezilya'da var. Sayın Bahçeli, bu millet bundan çok daha hafif bir krizi atlatamadı. 17 Ağustos'ta Yalova'da deprem oldu. Enkazın altında siz kaldınız. Ekonomide depreme sebep oldunuz, o depremin yaralarını biz sardık. Bankaları batırdınız. 16 Tane Sayın Bahçeli'nin döneminde battı. Bunun maliyeti 40 milyar Dolar'dı. Bunun maliyeti milletimin cebinden çıtkı. Bu hesabı millete vereceksin. Koltıklara yapıştınız oraları bırakamıyorsunuz. Ben diyorum ki benim partim ikinci parti olsun ben bırakıp giderim. Ama onlardan ses gelmiyor. " Diğer Haberler"Hedefimiz 500 bin konut""Hırsızlık yapan Başbakan da olsa hesap soracağız"Şimşek, Lipsky ile görüşecek"Başbakanlık'dan ayrılınca şarkıcı mı olacaksın?""Hizmetlerimizi çekemiyorlar"Yargıtay Başkanı'ndan flaş açıklamaSilopi'nin sırrı ne?Ergenekon'da son dakika gelişmesiÖlüm kuyusunda şok bulgu!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-14-2009, 19:23 | #2 |
Tarih 3011
CHP Genel Başkan: Deniz Baykal Yardımcısı:Luis Aragones Taykal Oy:%20 :D Görev:MUHALEFET |
|
03-14-2009, 19:26 | #3 |
''Ben diyorum ki benim partim ikinci parti olsun ben bırakıp giderim. Ama onlardan ses gelmiyor. "
HODRİ MEYDAN... HADİ BAKALIM BUNA BİR PARTİ CEVAP VERSİN.... |
|
03-14-2009, 19:40 | #4 |
|
|
03-14-2009, 19:40 | #5 |
|
|
03-14-2009, 19:40 | #6 |
|
|
03-14-2009, 19:41 | #7 |