![]() |
#1 |
![]() Dilini kana bulama
Susta öldür beni n'olur Gönlünün darağacına Asta öldür beni n'olur Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur Sevdam nasib alacaksa Hasret yetim kalacaksa Sonu vuslat olacaksa Küste öldür beni n'olur Hasretinle yana yana Ömrü tükettim uğruna Bir taş misali bağrına Basta öldür beni n'olur. Uğur Işılak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aydınlanmaz oldu sensiz geceler,
Sabaha karanlık çöktü nerdesin Hasretin ok gibi bağrımı deler Ayrılık belimi büktü nerdesin Ey nazlı ceylanım Ey gönül sultanım Kalmadı dermanım Nerdesin canım Hasretin kördüğüm cana dolaşık Bu cevr-i cefaya neylesin aşık Yok mu merhametin yok mu bir ışık Yıllar hayalimi yıktı nerdesin Ey nazlı ceylanım Ey gönül sultanım Kalmadı dermanım Nerdesin canım... Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yürüdükçe sevdam kayboldu benden
Vuslatı sevdamdan usanır oldum Ruhuma gideyim candan, bedenden Belirdikçe aşkım utanır oldum Çırpınır, duramaz, can kafesinde Son sözü sonsuzluk, son nefesinde Kırıldı kalemim aşk celsesinde Urgana sehpasız uzanır oldum Tabib bildiğini varsın söylesin İster mevzu, ister mecnun eylesin Dört mevsim üzdüğüm hazan neylesin Öldükçe bedenim uyanır oldum. Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sır düğümlü ahımda
Şu gönül dergahımda Sensizliğin ateşi Alev olur ruhumda Rüzgar eser savurur Yaprak gider dal vurur Sonsuzlugun ateşi Yakar beni kavurur Yanıp kül olmak güzel Sararıp solmak güzel Hasretle dolmak güzel Ölümsüzlük bağrında Bu sevdanin uğrunda Yaşamak ölmek güzel. Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İstanbul'dan ziyade
İstanbul'u özledim Tertemiz, saf ve sade İstanbul'u özledim Gönül öksüz bu gece Efkarlıdır her hece Hasreti bile yüce İstanbul'u özledim Nefes nefes aradım Dert çekmeye yaradım O'nda kaldı muradım İstanbul'u özledim Ey masum bakışlı yar Gözünde İstanbul var En az gözlerin kadar İstanbul'u özledim Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben türkü saplarım aşkın bağrına
Taki derinlerden yansın diye Haykırsan kulak vermem çağrına İsmimi yürekten anasın diye..... Anasın anasın diye, Sorma nasıl ve diye, Sana en son hediye, Gidiyorum... Ağlama, ağlama gözyaşın yanmasın Ağlama, ağlama yağmurlar ıslanmasın!! Tariften mahrumdur, bendeki çile Her çile yol almaz hasret ile Tebessum ederim ölüme bile, Azrail sevdamı sınasın diye Sınasın sınasın diye, Sorma nasıl ve diye, Sana en son hediye, Gidiyorum... Ağlama, ağlama gözyasın yanmasın Ağlama, ağlama yagmurlar ıslanmasın!! "Aşk ki aşktır varsa sonunda ziyan İstemem vuslatı olsa da ayan Sevdamı tarihe eyledim beyan; Mecnunu Leyla'yı kınasın diye..." Kınasın kınasın diye, Sorma nasıl ve diye, Sana en son hediye, Gidiyorum... Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dalgalandım deli dolu
Taşıyorum geri dönmem Sonsuzluğa giden yolu Aşıyorum geri dönmem Nedir bela nedir çile Rest çekmişim her engele Nefes nefes aşkın ile Yaşıyorum geri dönmem Namusum üstüne Serefim üstüne and içtim Yansın dünyam yanarsa Senden gayrı ne varsa Vazgectim... Yarınları çektim dara Hesapsız gözü kara Dolu dizgin yangınlara Koşuyorum geri dönmem Nedir bela nedir çile Rest çekmişim her engele Nefes nefes aşkın ile Yaşıyorum geri dönmem Namusum üstüne Şerefim üstüne and içtim Yansın dünyam yanarsa Senden gayrı ne varsa Vazgeçtim... Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu veda faslından belki cayarsın
Gözümün içine dal biraz daha Yüreğim derin ağı duyarsın Aşktan nasibini al biraz daha... Gitme, gitme, kal biraz daha Gitme, gitme imanın varsa Allah'a Kurtuluş yok, aşkım alın yazındır. Ne söylersen söyle merhem nazırdır. Emrine amade gönlüm sazındır Mızrabın olayım çal biraz daha Gitme, gitme, kal biraz daha Gitme, gitme imanın varsa Allah'a Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir sıcak tutkunluk bir gönül bağı
Çalar yüreğimi saz benim yarim Tatlı tatlı yakar gönül çıramı Mevsimler kış olsa yaz benim yarim Aşkın bağlarında bülbüller öter Hasretlik sancısı gözümde tüter Kalmaz çile elem dertlerim biter Virane gönlüme haz benim yarim.. Uğur Işılak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İlan edemezken gönül halimi Esrarlı bakışın beni anlattı Lal eylerdi derinliğin alimi Engine çıkışın beni anlattı Aşk elinden nağmeleri sesleyip Sükut ile ifadeyi süsleyip Duyguları gözyaşıyla besleyip Sel gibi akışın beni anlattı Canevime hapsol diyen o çağrı Titretti adeta felç olan bağrı Maziye gerilip atiye doğru İçini döküşün beni anlattı Vakit daraldıkça açıldı perde Yokluğun korkusu başladı serde Zamanın en keskin olduğu yerde Boynunu büküşün beni anlattı Kaderin zuhuru ne geç, ne erken Anlaşılır ancak vuku bulurken Talihin yüküne talip olurken Dağılıp çöküşün beni anlattı İradem susunca, sevda yer etti Sevdayı beyana gönlüm ar etti Bir anda başlayıp,bir anda bitti Gönlümden çıkışın beni anlattı..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|