![]() |
#1 |
![]() Son günlerde özellikle net üzerinde Ak Partiye karşı müthiş eleştiriler alıyorum...Etrafımda ki Ak Partili sayısı azaldı...Birileri krizi bize tahvil etmeye çalışıyor...Krizin küresel olduğunu kabul eden ama krizde işinden olanlar kriz ile değil ama başka bahanelerle bizi eleştiriyorlar...Ama bir gerçek var oy kaybediyoruz...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 1. belli 2. kim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
kardeşim karamsarlığa kapılma kendini üzme... ızdırabını çekmen sevindirici ama ümitsizliğe sakın düşme.. çünkü düşündüklerinin tam aksine sevdeninde dediği gibi katlana katlana GELİYORUZ! çevrene bakıp aldanma...çünkü onlar hep konuşur.. biz devletimize zarar gelmemesi için susarız.. 29 Mart'ta konuşmak dileğiyle =) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
ülke tarihimizde bütün iktidara gelen partiler iktidarda iken güç kaybetmiştir,ama ak parti yuzde otuzyedilerden,kırk yedilere kadar gelmiştir. ufuk siteye yeni üye olmuşun ilk konu başlığın,güçmü kaybediyoruz.? ben yeni bi üyenin böyle bir konu ile başlamasını garipsedim.. acaba sen AK partilimisin..? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Başbakan'ımızın Davos çıkışı oyları %10 arttırmıştır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Arkadaş, iş 'etraf' meselesiyse.. Ben kendi etrafıma bakarak derim ki BİZ kapatma davasında kaybetmiştik... Cumhurbaşkanlığı seçiminde o CUMHURİYET MİTİNGLERİNDE kaybetmiştik... Hatta Abdüllatif Şener ayrıldığında kaybetmiştik... Ama hiç de öyle olmadı... Siyaset ve 72 milyonu görüp bilmeden 'etraf' diyemeyiz. Bu millette iyi görüyor gerçeği, hakkı, adaleti.. Şükürler olsun.. Ama bizim KAYBETMEDİĞİMİZİN, KAYBETMEYECEĞİMİZİN GÖSTERGESİ; ![]() İŞTE BU FOTOĞRAFTIR. Ümitsiz hiç bir şey olmaz. Ümit olmazsa her şey biter. AMA BU FOTOĞRAFTAKİ KARARLILIK VE AZİM, BANA HER ZAMAN İTİCİ BİR GÜÇ OLMUŞTUR... KARDEŞİM, PES EDİYORSAN. ÜMİSİZLİĞE DÜŞÜP 'ZAYIFLIYORUM' DİYORSAN; KUSURA BAKMA AMA SENİN YERİN BİZİM YANIMIZ DEĞİL! YADA SENİN DAVAN BENİM DAVAM DEĞİL. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() O Davos 22 Temmuzdan beri var... Ve malesef ki öyle, bir lafıyla bile 2-3 partinin toplam oy derecesi kadar oyu kendi tabanına çekebiliyor başbakanımız. "Türkiye'nin Lideri" diye demiyoruz boş yere.. O, Allah'ın bir lütfu... Size zor gelse de, 'ohh' gelse de.. Öyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|