|
08-29-2007, 00:21 | #1 |
OLAYLI TS--SİVAS MAÇI KARAR AÇIKLANDI...
Futbol Federasyonu, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve son dakikalarında çıkan olaylar nedenii ile yarım kalan Trabzonspor-Sivasspor maçı için kesin kararını açıkladı..
Trabzon-Sivas maçı için karar çıktı TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Trabzonspor ile Sivasspor, tarafsız sahada yeniden karşılaşacak. Maç 1. dakikadan ve 0-0'lık skorla başlayacak. HABER7.COM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-29-2007, 00:30 | #2 |
yine hakkımız yendi ama bu da iyi şimdi gerçek maç zamanı bekle bizi Sivas
|
|
08-29-2007, 02:08 | #3 |
sivası acı acı yeriz
|
|
08-29-2007, 02:25 | #4 |
sivas sizi yemesin arkadaşlar dikkatli olun ;) :D
|
|
08-29-2007, 02:31 | #5 | |
Alıntı:
bende katılıyorum ts nin hakkı yendi zaten böyle bir kararıda ancak bizim federasyon verirdi..korkak adamlar şimdi ts yi galip saysalar türkiye ayaklanacak ulusoy ts yi koruyor diye sivas galip saysalar.....ts dan korkuyolar... adam gibi çık hangisi suçlu ise kararı ver bitmiş maçı sanki kural hatası varmış gibi yeniden oynatıyolar.... pehhhhhh gülüyorum bu federasyona |
||
08-29-2007, 02:46 | #6 | |
Alıntı:
|
||
08-29-2007, 03:26 | #7 |
Maalesef yaşanan olaylar çok kötüydü, fakat verilen karar çok yanlış Trabzonun 3-0 hükmen yenilmesi gerekirdi
|
|
08-29-2007, 04:17 | #8 | |
Alıntı:
|
||
08-29-2007, 04:33 | #9 | |
Alıntı:
|
||
08-29-2007, 14:49 | #10 | |
Alıntı:
1-Bülent Demirlek sahaya çıkmaya zorlanmış ama kendisi eğer sahaya çıkarsam 5 sivasli oyuncuya kırmızı kart göstermek zorunda kalırım diyerek sahaya çıkmamıştır. 2-sivaslı bi yönetici başkana baskı yapmış başkanım sahaya çıkmayalım 1-0 lık maç 3-0 bizim olcak zaten deyip takımı sahaya çıkarmadı. ayrıca sivasspor yönetim kurulu aynen şöyle bi resmi açıklama yaptı; sivasspor olarak taratarı tahrik ettirip sahaya indirdiğimiz için türk kamooyundan özür dileriz. evet kardeşim bunları görüpte trabzonspor haksız diyenlere ben şunu derim; Arkadaş sen futbolla ilgilenme başka alanlara kay! http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=581448 |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|