|
![]() |
#1 |
![]() Başbakan, Gül'e yeni kabineyi sunuyor
Başbakan Tayyip Erdoğan az önce Çankaya Köşkü'ne giriş yaptı. Erdoğan yeni kabineyi Cumhurbaşkanı Gül'e sunuyor. Erdoğan çıkışta aylardır merakla beklenen yeni bakanlar kurulunu açıklayacak.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kabine listesini de yine senden alacağız acar muhabirimiz loneliness;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
içeride ne konuşuyorlar acaba bu kadar uzun sürdü.. hem biraz canlı olalım arkadşlar yeni kabine hakkında tahmin yürüten yok mu |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben diyalogu tahmin edeeyim içerdeki:
Başbakan: Hadi Abdullah,gazamız mübarek olsun..Hele bi çay söyle de içelim. Cumhurbaşkanı:Sağolasın gözüm.Buranın da havası pek bi bozukmuş ya.Söyleyelim çocuklara,hemen bi el atsınlar. Başbakan:E tabi merhum Özal'dan beri içeriye adam gibi bir adam girmedi ki.Ne olacak. Cumhurbaşkanı:Haklısın.Neyse Allah'ın izniyle bundan sonra GÜL gibi olacak her yeri ülkemin. Başbakan: o bakıyorum da hemen girmişsin başkomutan edalarına.ülkem filan ne iş? Cumhurbaşkanı:e olsun o kadar.. Başbakan:yakışır... Başbakan:neyse ben kalkayım artık,çay için sağol..Başbakanlığa da bekleriz,Çankaya'ya çıktın diye unutma bizi. Cumhurbaşkanı:Ayıpsın... Başbakan:Hadi eyvallah Cumhurbaşkanı:GÜLe GÜLe.. Başbakan:Hay Allah,unuttum bak.ben buraya şu listeyi onaylatmaya gelmiştim. Cumhurbaşkanı: sen de bi alemsin at işte benim imzamı ya...ne onaylatması..vetoman miyiz biz?? Not: Tamamen şahsıma aittir.Gerçeklerle hiçbir ilgisi yoktur!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
GÜZEL Dİ VETOMAN MIYIZ BİZ... |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Abdülkadir Aksu ve Cemil Çiçek bu sefer eski bakanlıklarında yoklarmış.İçişleri bakanı başbakanımızın yakın çevresindeki kişilerden birisiymiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() YENİ KİMLER GİRER KABİNE YE SİZCEE
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |