![]() |
#1 |
![]() sıradışı düşünme metodu ile beynimizi harmanlayalım
elinizde saat, ipek böceği ve bir torba saman var acaba bunları kullanarak ne gibi bir harman yapabilirsiniz? şimdiden kolay gelsin...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Saati elime alır 1 saat içinde ipek böceğinin bir torba samanın içinde yapabileceğini incelerdim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() güzel olmuş ;)
harmana devam :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bir torba samanı sırtımda taşırken yolda rastladığım ipek böceğine eve varmama ne kadar kaldığını öğrenmek için satin kaç olduğunu sorardım tabi yanıt alamazdm ve biraz onu seyredip dinlendikten sonra yoluma devam ederdim...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ıpek boceklerının kozalarını ıslenceklerı yere ıcım yana yana yetıstırmeye calısırken yolda gordugum bır torba samanı gorunce o yorgunlukla bır saat uyumusum..tabı gecıkınce ıpek boceklerımı almadılar..yanı o bır torba saman bır saat ıcınde benım ıpek boceklrımı kurtarmıstı..ALIN SIZE IKI CUMLE..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bir torba samanımı sırtıma alır, ipek böceklerini arardım. Tabi ki yanımdan eksik etmediğim saatim tıngır mıngır edip, akrep ve yelkovan kovalaşırken, gördüğüm ipek böceklerini cebime atardım. (koleksiyon yapıyom) Torbadan çıkardığım samanla da kozalarını yakardım. İzimi belli etmemek için..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hıkaye yazılmıcan bı cumle olurturcan..hıhh!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() beynimi harmanladım hikaye çıktı suç benim diilkine arkadaş öle istemiş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hıcde bıle arkds cumle ıstemıs sen desten yamıssn massallah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yahu nerden çümle demiş. sözlerinden harman yapın anlamışım. Yanlış mı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|