|
![]() |
#1 |
![]() AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde konuşan Başbakan Erdoğan milletvekillerine genel kurul ve komisyon çalışmaları için uyardı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerini devamsızlık yapmamaları konusunda uyararak, "İşinizi yapın, koltukları boş görmek istemiyorum" dedi. ![]() AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde konuşan Başbakan Erdoğan, milletvekillerinden genel kurul ve komisyon çalışmalarına katılım konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Geçtiğimiz yasama döneminde zaman zaman bu yönde sıkıntı yaşandığına işaret eden Erdoğan, yeni dönemde tüm vekillerden Meclis çalışmalarına devam konusunda titiz davranmalarını talep etti. Erdoğan, "Boş koltuk görmek istemiyorum. İşinizi yapın. Milletvekillerinin görevi Meclis çalışmalarına katılmaktır. Vatandaş televizyonlarını açtığında Meclis sıralarının boş olmasını istemiyor. Bu konuda hiçbir gevşeklik istemiyorum" diye konuştu. Erdoğan, grup toplantısına katılmayan 22 milletvekilinin ismini kürsüden okudu. Toplantıya katılmayan milletvekillerinin isimlerinin yer aldığı listede yeni kabinede yer almayan eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, eski Grup Başkan Vekili Salih Kapusuz gibi isimlerin bulunması dikkat çekti. AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() nasıl doktorun yeri hastene, öğretmenin yeri okul ise milletvekilinin yeride parlementodur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() agzina saglik basbakanim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |