|
07-04-2007, 15:30 | #1 |
YOZGAT ŞEHİDİNE AĞLADI
Tunceli-Erzincan Karayolu'nda teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İsmail Dursun, memleketi Yozgat'ta gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Uzman Çavuş İsmail Dursun için memleketi Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde bir tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Yozgat Valisi Amir Çiçek, Kayseri Bölge Komutanı Tuğgeneral Harun Ocaklı, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Şefaatli Belediye Başkanı Fahrettin İbiş, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Mehmet Çiçek Bekir Bozdağ, partilerin milletvekili adayları, şehit yakınları ve Şefaatli halkı katıldı. Törende şehit Uzman Çavuş İsmail Dursun'un özgeçmişinin okunmasının ardından bir konuşma yapan İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün, bölücü terör örgütüne karşı yürütülen kutsal mücadelede bir Türk evladını daha kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek, "Bir millet, vatan için seve seve ölmesini bilen evlatları var oldukça yaşayacaktır. Ne mutlu bize ki genç-yaşlı, erkek-kadın her ferdi ile bu duygu içerisinde olan milletin evlatlarıyız. Şehit ana ve babaların yüreği oğullarını kaybetmenin acısı ile yanarken, aynı zamanda vatan uğruna bin çocuğu olsa binini de feda edecek olan yüreği yüksek imanla doludur" dedi. Albay Akgün, şehit Uzman Çavuş İsmail Dursun'un ailesi, yakınları ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diledi. Cenaze töreninde şehit yakınları sinir krizleri geçirirken, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Harun Ocaklı, şehit babası Osman Dursun ve annesi Hikmet Dursun'un ellerini öperek başsağlığı diledi. Anne Hikmet Dursun Tuğgeneral Ocaklı'ya, "Askerimiz sağolsun, elbiselerinize kurban olurum, benim kuzumda bu elbiseden giyerdi" dedi. Ocaklı daha sonra, İsmail Dursun'un eşi Birsen Dursun'a başsağlığı diledi. Kılınan cenaze namazından sonra şehit Jandarma Uzman Çavuş'un cenazesi, Şefaatli'nin Karalar köyünde toprağa verildi. ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-04-2007, 15:35 | #2 |
YOZGAT ŞEHİDİNE AĞLADI
ayy izledim ben bu haberi tvde ağlamaktan gözlerim şişti :'(
|
|
07-04-2007, 15:54 | #3 |
YOZGAT ŞEHİDİNE AĞLADI
Biz burda inanın daha çok duygulandık ve çok üzüldük
|
|
07-10-2007, 11:40 | #4 |
YOZGAT ŞEHİDİNE AĞLADI
allahtan rahmet yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyorum.
|
|
07-15-2007, 12:29 | #5 |
YOZGAT ŞEHİDİNE AĞLADI
Pkk nın kökünü yine görün ak parti kurudacak Devlet bahceli ip atmakla olmuyor bu iş bu şehitlerin sebebisin sen
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ağladi, yozgat, şehidine |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|