09-11-2007, 01:54 | #1 |
KATİP
Aç katip aç şu kara kaplı defteri
Görelim beyaz sayfalarda ki siyah lekeyi Ak ve pak sayfalar mı çok,yoksa lekeler mi? Aklar çoksa oh ne ala, Lekeler çoksa o zaman halimiz nice ola Aç katip aç şu kara kaplı defteri Görelim içerisinde ki halimizi Lekeler çoksa alalım elimize dakstilimizi Tövbeler eşliğinde silelim lekeleri Aç katip aç şu kara kaplı defteri Görmek için ruhun bedeni terketmesi Bedenin kara toprağa düşmesi mi gerekir O zaman çok geç olmaz mı, Fırsat treni kaçmış olmaz mı? Aç katip aç şu kara kaplı defteri Göster bizlere yaptığımız ameli Bakalım amel aynasında silüetimiz nasıl Yüzümüz güzel mi?,yakışıklımıyız, Yoksa yara bere,siğilceler içerisindemiyiz, Aç katip aç kara kaplı defteri Bir tarafta dünya,diğer tarafta ahretim Değilmi ki amel benim,defter benim Ne farkeder ki görmüşüm ha bugün ha yarın Görmek için ruhun bedeni terketmesi Bedenin kara toprağa düşmesi mi gerekir O zaman çok geç olmaz mı, Fırsat treni kaçmış olmaz mı? Aç katip aç kara kaplı defteri Göster bizlere yaptığımız amelleri ÖMER KÖSTERELİ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |