|
09-14-2007, 21:02 | #1 |
suskun prenses'in susmayan satırları (kendi yazdığım ufak tefek şeler)
İMKANSIZLIĞIMA imkansızlığına rağmen yaşıyo bu yürek ağlıyo bu yürek imkansızlığına ağlıyo bu beden ağlıyo bu gözler hani hep derdin ya ağlama kıyamam diye bak şimdi kıydın hani hep derdin ya gitme dayanamam diye bak şimdi sen gittin seni görmek istiyo bu gözler seni hissetmek istiyo bu beden senin ellerini tutmak istiyo bu eller senin için ağlıyo, kimseyede farkettirmesede özlüyo bu beden kokunu özlüyo bu beden sesini özlüyo bu ben seni yapamıyo dayanamıyo işte sensiz ne seninle yapabiliyo ne de sensiz uzun zaman sona aldım elime senin için kağıt kalem uzun zaman oldu senin için ağlamayalı uzun zaman UNUTMASADA BU YÜREK SENİ SEVMİYECEK BU BEDEN SENİ 20.02.2007 15:41
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-14-2007, 21:04 | #2 |
gözlerine bakınca şimşekler çatıyo içimde derinden bi of çekiyorum imkansızlığıma olmuyo tekrar dönemiyorum sana elini tutamıyorum tekrar hayata inadına bağlanmıştım bi kere sana sevmiştim yalan gözlerini yalan sevgini sevmiştim seni tüm saflığımla gidişin beni yok etsede dönemem artık yapamam bana güvenen o kadar insanı yok sayamam yapacağımı sanmasamda UNUTACAĞIM seni sevmicek artık bu yürek tutmuyacak ellerini bu eller ağlamayacak bu gözler hadi bakma öle dönmemi bekleme benden bakma Duman Gözlerinle gözlerime biliyosun dayanamıyorum gözlerine git gelme sakın sevme beni ne olur çek git sadece değilsin benim için omucaksında ne olur ÇEK GİT 21.02.2007 16.43 (doğum günümde (: ) |
|
09-14-2007, 21:04 | #3 |
bu kadar sevilmeyi haketmiştir umarım
teşekkürler ... |
|
09-14-2007, 21:05 | #4 |
: : :
:'( |
|
09-14-2007, 21:05 | #5 |
inş haketmiştir :-\
rica ederim sağol |
|
09-14-2007, 21:07 | #6 |
yüregine saglık esra tşkler + begeni
|
|
09-14-2007, 21:08 | #7 |
bak yine akşam oldu karanlık çöktü üzerimize ayrılık vakti geldiğinde de geceydi karanlık ve yağmurlu hava sen giderken gözyaşlarım yağmura karıştı belki bulutlarda istemiyodu ayrılmamızı bulutlarda ağlıyodu sen giderken arkandan bakakalmıştım içimden çığlık atıyodum gitme diyemedim sana seviyorm diyemedim sana gururum bir duvar gibi geçti önüme kahrolası gururum bide aşkta gurur yok derler var işte gitme diyemedim ki kal yapma diyemdim seviyodum seni tüm saflığıyla aşkın tüm yenilmesine inat SEVİYODUM işte hani hep derdin ya çok inatçısın diye evet inatçıyım unutmucağım seni nasıl ki sende beni unutamamışsın unutamamışsın ki tekrar geldin dönmemi bekledin seviyorum seni unutamadımda ama DÖNEMEM tekrar olmucak bizim aşkımızda sen gittin bizim aşkımızda bitti 18.03.2007 06.13 |
|
09-14-2007, 21:08 | #8 | |
Alıntı:
|
||
09-14-2007, 21:09 | #9 |
güzel paylaşımlar yüreğine sağlık. :'(
|
|
09-14-2007, 21:10 | #10 |
beğenmene sewindim tşkler
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|