07-10-2007, 22:07 | #1 |
HALEN PAZAR PARASI OLMAYANLAR VAR DURMAK YOK YOLA DEVAM
Arkadaşlar AK PARTİ 5 yıllık zaman diliminde güzel işler yaptı.Ama üzülürek görüyorum ki halen pazar parası olmayan insanlar var.Demek ki bazı şeyler halen tamamen değişmedi.Şırça köşkler bize göre değil ,başkalarına ait.Kişisel olarak bazı durumlara üzülüyorum, benim insanım ,benim vatandaşım ucube işlerde çalışmamalı.
Arkadaşlar artık kahrolsun İSRAİL, kahrolsun Amerika sloganlarının benim yüreğimde sadece duygusal bir tepkimeden öte bir kıvılcımı yok,yıllarca bu sloganları duydukça hep düşündüm: niye bizim insanlarımızın gözü yaşlı,niye benim coğrafyam hep mazlum rolünü oynamak zorunda hemde başrol değil de figüran değerinde,bugün yapmamız gereken çalışmak,rakiplerimizin silahıyla silahlanmak ve tıpki ecdadımız gibi dünyaya gerçek adalet ve barışı yeniden sunmak. Bunun için tek kaynağımız manevi kültürümüzle, maddi kültürümüzü harmanlayıp eski günlerdeki gibi diğer din adamları,devlet adamları için imrenecek YENİ BİR TÜRKİYE KURMAK idealidir
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-11-2007, 10:19 | #2 |
iyi bir muhasebe etmek gerek.suç devlettemi insandamı düzendemi
|
|
07-12-2007, 21:33 | #3 |
arkadaşım ülkede pazar parası olmayanlar çok ama ne hikmetse her kezin altındada bi araba var...
eee yiycek ekmeğim yok diyolar ama sıra arabaya mazot almaya gelince paraları oluyo... veee insanların ayağına iş gitmez insan çabalamazsa iş onun ayğınamı gelcek... is bulurlar iyi değil derler iş bulurlar parası az gelir sonra iş yok deyipte meydanlarda dolaşırlar... |
|
07-12-2007, 22:35 | #4 |
bensuna inaniyorum arkadaslar
eskiden yani akparti iktidari oncesinde insanlarin alim gucu yoktu kriz gecirmistik vs ekonomi buyuk drbeleralmisti ama ozaman durum kotudiyenlerin gercekten durumlari kotuydu.ancak simdi bakiyorum lukse cok alismis insanlarimiz yani luks derken ne demek istiyorsun diceksiniz belki ama soyleki: onceden insanlar eger pazardan alisveris ediyordularsa simdi markettenediyorlar ancak para yetmeyince para SIKINTISI var deniyor. oncedne luks alisveris merkezlerinde alisveris yapmiyorlardi simid oralarda geziyor ve ihtiyaclarini anliyorlar onceden her ailenin altinda bir kac araba yoktu bir tane araba varsa ozaman durumunu iyi olarak goruyordu ama simdi bir araba olan orta halli konumunda yani sozun kisacasi su arkadaslar eskiden ekmek alamayan aclik sinirindaydi fakirdi simdi ise cola alamayan cok kotu duruumda eskiden otobuse binicek paryi bulamayan fakirdi simdi altinda arabasiina benzin alamayan ahlayip vahliyor ozaman once herkes kendine baksin 4 bucuk yil once bunlarin hangisini yapiyordunuz bir gecede dolarin iki katina ciktigi gunleri unutmayin insanlarin helak oldugu gunleri unutmayin tabiki ac insanlar var yok demiyorum ama gittikce azaliyor ve azalicakta hotrumlama nekadar azalirsa okadar azalicak ayrica necabuk unuttu bu imarzedelerdustukleri durumlari.. azmi bagiriyorlardi imar bankasi onlerinde tum paramiz gitti diye siz faize para yatirin gozunuzu hirs burusun sonrada kaybedince aglayin kim odedi paralarinizi cem uzana gidin oy verin simdi gidin sizi birdaha soysun sogana cevirsin ne garip dunya ya bukadar sey yasatmis insan cikip hala secim meydanlarinda nara atiyor oy istiyor YUZSUZLUGUN bukadarina ne denir siz dusunun artik |
|
07-12-2007, 22:37 | #5 |
Ya önceden insanlar ekmek parasını düşünürlerdi şimdi evinin arabasının taksitini düşünüyor o kadar basit ;)
|
|
07-12-2007, 22:44 | #6 |
iste bende bunu diyorum okadar acilmayin kardesim ne luks duskunu milletiz ya elindekiyle yetiniceksin oncedne napiyordun akparti gelincemi luks meraklisi oldunuz oncedne yanindan gecemezken boyle yatirimlarin simdi akparti sayesinde bir suru isinizi goruyorsunuz olabilecek imkanlarla evler arabalar aliyorsunuz sonrada gelmis konusuyorsunuz ne namkorluktur
|
|
07-12-2007, 22:47 | #7 |
bence herkesin cebine bol bol para girdi arkdaşlarrr bunu görmek cok zor olmamalı....bakın etrafınıza alısveriş merkezleri dolup taşıyorrr..otobüse zor para bulan adam taksitle araba aliyorrr..Allaha şükürler olsun durumumuzz cookk ii ve dahada iyi yerlereree gelicekk..
|
|
07-12-2007, 23:58 | #8 |
Yazınızda ki sitem ile yakından bir alakası yok belki ama bir şey dikkatimi çekmiştir hep, bir örnekle bunu anlatayım; Geçen gün ismi lazım değil bir kartel tv'sinde, hükümete karşı eleştiride bulunan vatandaşları gösteriyor. Bakıyorum gözünde en az 100 ytl lik güneş gözlüğü var hanım efendi'nin lakin açız aç diyor ... Sonra birde anket programlarına bakıyorum, bir gariban simitçi, " Hamdolsun, bugüne şükür, Tayyip Erdoğan gibi adam mı var ? " diyor ... Şimdi hangisine inanalım ? VesseLam |
|
07-13-2007, 00:29 | #9 | |
Alıntı:
|
||
07-14-2007, 15:51 | #10 |
Arkadaşlar bu başlığı açmam daki neden partimiz karalamak değildi.sadece herşeY tozpembe değil güzel bir trend yakaladık.bunu parti büyüklerimizde dillendiriyorlar.
pazar parası olmayan insanlar halen bu ülkede var bizzat kendim bir olaya şahit oldum.pazar parası olmayan ya da geçenimeyen insanların şuçunu partimize atmıyorum babamın mesleğinden dolayı biliyorum bizzat sosyal yardımlaşmadan halka yapılan kömür desteği ,vs yardımlar dsp-anap-mhp hükümetine nazaran kat be kat arttı. demek istediğim şu daha çok çalışmalıyız. bu ülkenin hiçbir insanı maddi zorluk çekmemeli ayrıca lükse kaçan insanların sosyal eşitşizliği görerek en azından devlet kadar fakir insanlırımıza yardım etmesi gerekir. başbakanımızın da ifade ettiği gibi DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|