09-17-2007, 01:21 | #1 |
AVRUPA BASKETBOL ŞAMPİYONASINDA İNANILMAZ FİNAL
İSPANYA :59
RUSYA :60 2007 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa'nın en büyüğü belli oldu. Nefesleri kesen muhteşem Final de Evsahibi İspanya ve Rusya karşı karşıya gelirken, Turnuva'nın başından beri Şampiyonluğun en büyük favorisi olan İspanya, Turnuva'nın sürpriz ekibi Rusya'ya 60-59 kaybederek büyük bir şok yaşadı ve Rusya Avrupa Şampiyonu oldu. Daha ilk çeyreğin başlamasıyla birlikte çok çekişmeli bir mücadeleye sahne olacağının sinyalini veren maçta, İspanya skor da ibreyi kendi lehine doğru tutmayı başarırken, Ruslar ise pes etmeden devamlı İspanyolları kovaladı. İki takımda sıkı bir savunma yaparken, Ruslar özellikle pota altı savunmasında Pau Gasol'u iyi durdurdu ve istediği sayıları bulmasına engel oldu. İspanya ise Turnuva başından beri yaptığı hareketli savunmayla Ruslara istediği şansları vermedi. nbatr.com --------------------------- İNANILMAZ MAÇTI GERÇEKTEN...........
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-17-2007, 01:22 | #2 |
süperdi ya maç öylesine bakayım dedim 1 periyot izlemişim..
ama çok yazık oldu ispanyollara ya üzüldüm onlar için pau gasol un şutu girseydi onlar kazanıyordu... |
|
09-17-2007, 01:39 | #3 |
Gerçektende bir mucizeyi gerçekleştirdi Rusya tebrikler ayrıca Rusyanın koçu Efese transfer olmuş hayırlı olsun...Rusyanın kadrosuna baktığımızda insan üzülmüyor değil İnş. 2010 da Dünya Şampiyonuda biz olacağız
|
|
09-17-2007, 01:59 | #4 | |
Alıntı:
|
||
09-17-2007, 21:09 | #5 |
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Türkiye'de de ona biraz güvenerek söyledim
|
|
09-17-2007, 21:25 | #6 |
çok güzel bir finaldi....maçın son 1dakkika 48 saniye harika geçti...
|
|
09-20-2007, 13:32 | #7 |
çok zorlu geçmiş anlaşılan,tebrikler Rusya
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|