AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-26-2009, 15:56   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Yazıcıoğlu: 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu: 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz.

Kahramanmaraş'tan Yozgat'a geçerken helikopteri düşen ve halen kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 20 Mart Cuma günü Ordu'nun Güzelyurt beldesindeki mitinginde yaptığı konuşmalarda dikkat çekici konulara değindiği belirlendi.

Türkiye'de temiz siyaset yaptıklarını, dürüstlük adına siyaset yaptıklarını belirten Yazıcıoğlu, "Ben temiz el ödülü almış bir kardeşinizim. Bu yolsuzluğa bulaşmamış el demek. Temiz siyasetçi dürüst ödülü almışım. Ömrüm çile ile geçmiş, cezaevlerinde kalmışım hiç ceza almamışım, hücrelerde kalmışım hiç ceza almamışım. Ben kaderime küsmemişim ben devlete küsmemişim. İnandım, inandımsa yaparım. Bedeli ne ise katlanırım demişim. Bu kadar yıldan sonra 55 yaşına gelmişim. Şimdi bu mücadeleyi daha sürdüreceğiz millet adına. 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz. Böyle bir hayat için fırıldak olmaya değmez. Ben fırıldaklık istemem." diyor.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, durumu iyi gördüğünü belirterek, seçimlerden sonra teşekkür için gelmek istediğini sözlerine ekliyor. (CİHAN)

ÜZÜCÜ KAZA İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER

YAZICIOĞLU'NU TAŞIYAN HELİKOPTER DÜŞTÜ

YAZICIOĞLU'NUN İLK HELİKOPTERLİ MİTİNGİYDİ

İŞTE YAZICIOĞLU'NU TAŞIDIĞI SÖYLENEN HELİKOPTER

KAYSERİ VALİSİ: YARALILARA ULAŞILDI

KAZALAR YAKASINI HİÇ BIRAKMADI

YAZICIOĞLU'NUN DURUMU İLE İLGİLİ ÇELİŞKİLİ BİLGİLER

BAŞBAKAN HABERİ TOKAT MİTİNGİNDE ALDI

ARAMA YAPILAN BÖLGEDE FIRTINA BAŞLADI

GÜL'DEN KAZA AÇIKLAMASI

HELİKOPTERDEKİLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

HAVADAN OLMUYOR KARADAN ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI: SİNYALLER ALINIYOR

GEBEN'DE SONUÇ YOK, ARAMALAR KIZILCIK YAYLASI'NA KAYDIRILDI

BBP'DEN FLAŞ AÇIKLAMA GELDİ: ARAMALAR SÜRÜYOR

HABERVAKTİM HACIÖMERLİ KÖYÜ MUHTARINA ULAŞTI

TOPÇU'DAN SON AÇIKLAMA: SİNYALLER ALINIYOR
ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

KURUCUOVA MEVKİİ TARANIYOR

HELİKOPTERDE SİNYAL CİHAZI YOKMUŞ

MİTİNGLER İPTAL, ERDOĞAN MARAŞ YOLCUSU

ATALAY: GENİŞ BİR ALANDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

ÇİÇEK: DEVLET HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALMIŞTIR

BBP'LİLER ÖFKELİ: DEVLET ACZİYET İÇİNDE

/ HABERVAKTİM.COM

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-26-2009, 17:09   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
İnançlı bir insan olması ve Allah korusun ölmüşse bile öyle gitmesi beni birazda olsa mutlu eder.. Allah yardımcısı olsun onun ve beraberindekilerin.. O hayırlısını bilir.. Kabul etmek,razı olmak lazım..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)