AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde. |
Anketimiz: Nasıl düşünürsünüz? | |||
Hüseyin ÇELİK sorumludur, görevden alınsın. | 9 | 64.29% | |
Hüseyin ÇELİK sorumlu değildir. | 1 | 7.14% | |
Seçimi aday yüzünden kaybettik. | 6 | 42.86% | |
Bu anketi faydalı buldum. | 1 | 7.14% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
|
03-30-2009, 23:33 | #1 |
Ak Parti Van'da neden kaybetti?
Ak Parti Van'da neden kaybetti? ---------------------------------------------------------------------- - 1 - AKP Belediye Başkanı Burhan Yenigün'le sıkıntıların olduğu biline biline tekrar aday gösterilmesi. - 2 - AKP'li Burhan Yenigün'ün seçime giderken mavikent işçilerinin (temizlik işçileri) ve piyasaya olan borçlarının hiç birini ödememesi ve seçime böyle girmesi. - 3 - Burhan Yenigün'ün 27 Mart Akşamı yerel bir TV kanalın da yaptığı açıklamada 'DTP'lilerin hepsi militandır' söylemi. ( Zaten Van Gibi Bir yerde bunu söylemesi ona büyük oy kaybettirdi. Çünkü ona oy verenlerin %80 'i eski DTP'li vatandaşlardı.) - 4 - Milli Eğitim Bakanı H.ÇELİK'in kardeşi Ramazan Çelik'le ilgili bir çok iddianın ortaya atılması ve Ramazan Çelik'in genel seçimlerdeki gibi yerel TV'lere çıkıp kendini savunmaması ve iddialara sessiz kalması. - 5 - Geçen dönemki bütün belediye meclis üyelerinin tekrar aday gösterilmemesi ve bunların küskünlere dönüşerek AK Parti aleyhine geliştirdikleri söylemleri. ---------------------------------------------------------------------- AKP'nin Van'da seçimi kaybetmesinin nedenlerini ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz? İşte Van'ın yerel basınından objektif değerlendirmeler [ KESİNLİKLE OKUYUN ] : Web adresi : GAZETE-VAN [ Okumak için TIKLA ] ---------------------------------------------------------------------- Saygılar.
Konu MUSLÜMAN tarafından (03-31-2009 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-30-2009, 23:43 | #2 |
Sağolasın Merak etmiştim
|
|
03-31-2009, 01:46 | #3 |
|
|
03-31-2009, 03:04 | #4 |
Hüseyin Çelik bence görevden alınmalıdır. Görevinde başarılı da olsa, 7 seneden beri bakanlık yapıyor. Üstelik Van'da başarısız olduğu ortada. Artık bir kan değişikliği şart.
|
|
03-30-2009, 23:46 | #5 |
Tabiki bunların hepsi goz onunde bulundurulmalıdır..Ak belediyede olsa hakkıyla gorevini teskil etmelidir yoksa halk bunun faturasını keser..
|
|
03-31-2009, 19:43 | #6 | |
Alıntı:
Yazık. |
||
03-31-2009, 05:04 | #7 |
Evet aynen katılıyorum, H.ÇELİK görevinden alınmalıdır. Eğer böyle giderse, size samimiyetle söylerim ki, genel seçimlerde ak parti büyük bir süpriz yaşar. O da Van için iyi olmaz. Ülke kaybeder...
|
|
03-31-2009, 18:25 | #8 |
Bu ne düşmanlıktır.
Bu ne KİN'dir, bu ne düşmanlıktır. AKP kazandığında kimin burnu kanadı, kim zarar gördü, neden böyle davranıyorsunuz, sizleri kınıyorum. ( 2009 yerel seçimleri )
|
|
03-31-2009, 18:27 | #9 |
bencede seçim adayı yüzünden kaybettik
|
|
03-31-2009, 18:28 | #10 |
Allah hidayet versin onlara...
Ortalığı karıştırmaktan başka yaptıkları bişey yok... Seçimlere gelince ise; yanlış aday tercihlerinden dolayı kaybettik.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
hüseyin çelik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|