AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-31-2009, 18:25   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart AK Parti Diyarbakır'da Nihat Hatipoğlu İle Yola Girseydi Zafer Bizlerin Olacaktı!
Aday belirleme sürecinde Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Partililerin önemsediği en büyük önemi verdiği illerin başında hiç kuşkusuz Diyarbakır geliyordu..Sığ bir ideolojik ile bölge halkı yıllardır ezilmiş,tarihi kent Diyarbakır kaderine terk edilmiş bir vaziyette yokluğa mahkum edilmişti..İşte bu nedenlerden dolayı mutlaka ama mutlaka alınması gerekilen bir ildi.Tayyip Bey'de nerdeyse bütün mesaisini bu bölge üzerine harcamıştı.İşte o süreçte çeşitli senaryolar üretildi,kesin kazanmanın yolları aranıyordu.Kim tarafından ortaya atıldıysa artık Nihat Hatipoğlu ismi çıktı meydana,bununla birlikte kesin olmayan bir habere rağmen büyük bir coşku ve umut yaşandı.Artık herkes kesin gözü ile bakmaya çalıştı.Sonrasında Nihat Hatipoğlu sanırım kendisine ciddi bir teklif gelmemesi ile,siyaseti düşünmediğini söylemişti..İşte böyle bir süreçte AK Parti yapılması gerekeni yapamadı diye düşünüyorum.Ne yapıp edip Nihat Hoca'yı ikna etmeliydiler.Çünkü Diyarbakır'ı bu çukurdan kurtaracak tek isim olarak görülüyordu..Özetle geldiğimiz noktada görüldü ki Diyarbakır halkı AK Partinin tercihi ve stratejisine güvenmeyip tercihini yine DTP'den yana kullandı..Yine üstüne basa basa söylüyorum eğer ki AK Parti Diyarbakır'da Nihat Hoca ile girseydi seçime kesinlikle kazanacaktık diye düşünüyorum.Bazıları Nihat Hatipoğlu din ile siyaseti birbirine karıştırmazdıyı düşünebilirler,lakin Diyarbakır'ı bulunduğu vaziyetten kurtarmak bana göre dini bir vecibe olsa gerek..!

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, diyarbakır, hatipoğlu, nihat

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)