|
![]() |
#1 |
![]() Baykal, Antalya'da "Demokrasi" vurgusu yaptı, Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı kutladı.
![]() BAYKAL: BİR ŞEYLER DEĞİŞMEYE BAŞLAYACAK CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yerel seçim sonuçlarıyla birlikte Antalya'nın son günlerde ilgi merkezi haline geldiğini belirterek, ''İnşallah her şey iyi olacak ve bir şeyler değişmeye başlayacak'' dedi. Baykal, 10. ve 11. Dönem Demokrat Parti Antalya Milletvekili Atilla Vehbi Konuk'un cenaze töreninin ardından, yeni yönetimi oluşturulan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Budak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Baykal, yeni yönetime başarı diledi. Yerel seçimlerde belediye başkanlığına seçilen partisinin tüm adaylarının yan yana olduğunu ifade eden Baykal, yerel yönetimlerde iş adamlarıyla iş birliğini önemsediklerini söyledi. Baykal, şunları kaydetti: ''Antalya'da bir kez daha seçilen ve yeni dönemde göreve gelen belediye başkanlarımız bir arada. Özlediğimiz o tabloyu, bu olumlu iş birliğini göreceksiniz. Sizlerle çalışmayı çok önemsiyoruz. İnşallah çok güzel şeyler olacak. Antalya son günlerde birdenbire Türkiye'nin ilgi merkezi haline dönüştü. İnşallah her şey iyi olacak ve bir şeyler değişmeye başlayacak.'' CHP Genel Başkanı Deniz Baykal "Bu odaya girmekten büyük mutluluk duyuyorum. Demokrasi çok güzel bir şey. Millete saygı göstermek hepimizin temel görevidir. Böyle yapanlar da hakkı olan yere mutlaka gelir. Demakraside en büyük millettir." dedi. Baykal şöyle devam etti: "Seçim geride kaldı, bunları tekrar tartışmanın anlamı yok. Yeni dönemde hizmet etmek mecburiyeti arkadaşlarımızın üzerinde. Bunu gerçekleştirmek lazım. Bu nedenle işin polemik tarafına girmek istemiyorum. Daha önce Sayın Başbakan Antalya ile yakından ilgilendiğini ifade etti. Antalya tabii ki çok önemli bir kent. Ticarete çok büyük katkısı olan bir kent. Türkiye ekonomisine büyük katkısı var. Dünya çapında önemli bir turizm kenti. Ankara hükümetinin öncelikli görevidir tabii ki Antalya'ya sahip çıkmak. Başbakan'ın daha önceki dönemlerde Antalya'ya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Menderes Türel'e de teşekkür ediyorum. Antalya ile ilgili planlarımızı hayata geçirmek istiyoruz. Bugün hiçbir ayrım yapmadan Antalya için el birliği ile çalışacağız. Başkanım da ifade etti: Rozeti çıkarıp halk için hizmet edeceğim dedi. Bizim de kendisinden beklentimiz budur. Bununla gurur duyarız. Antalya yüceldikçe bu güzelliğe katkı vermiş parti olarak mutluluk duyarız." KENDİNİ MAĞDUR VE DIŞLANMIŞ HİSSEDENLERİ KUCAKLAMAYA ÇALIŞIYORUZ "Son seçimde CHP'ye destek vermiş olan 9 milyonun üzerinde vatandaşımızın her birisinin CHP'ye niçin oy verdiği ve CHP'den ne beklediği konusunda yapacağı her değerlendirmeyi ilgiyle izleriz. Beklentiler üzerine oy verirler. 9 milyon insanın bu değerlendirme hakkına saygı gösteririz. Onları dinleriz ve anlamaya çalışırız. (Fazıl Say, Baykal'ın genel başkanlığı bırakmasını istemişti) Sayın Fazıl Say gibi bir sanatçının düşüncelerini daha dikkatle inceleriz. CHP'ye oy vermemiş insanlarımızın da CHP'den beklentilerini anlamaya çalışırız ve değer veririz. Bu seçimlerde CHP olarak biz Türkiye'yi birbirinden farklı kültürleri ve değerleri ve yaşam tarzları olan insanların huzur, barış, kardeşlik ve güven içinde birlikte yaşamalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Kendisini mağdur ve dışlanmış hissedenleri anlamaya ve onları kucaklamaya çalışıyoruz. Bu konuda başarı kaydettiğimizi görüyorum. Türkiye'de demokratik süreç işlemeye başlamıştır. İnsanların birbirine saygı göstermesi gerektiği gerçeğine doğru gidilmektedir. Daha katetmemiz gereken çok mesafe var." habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şimdi konulara bakıyorum. aynı konuyu hem sen açmışın hem bur_ak.. nasıl bir zamanlama hayret doğrusu. arka arkaya hem de
![]() baykal ve o zihniyettekiler olmasa kimse dışlanmayacak birileri tarafından zira zaten onun kafadakiler malesef inançlı kesimi dışlama çabasında.. ama çok şükür ki halk her seferinde gereken dersi veriyor. baykal bile antalyayı almayı heralde beklemiyordu. orayı alınca havaya girdi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() evet hemde iki konu paylaşmışız...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|