AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-03-2009, 14:19   #1
Kullanıcı Adı
sevdesu
Standart (!)MELİH GÖKÇEK'İ ELEKTRİK ÇARPACAK
Haydi Gel Bizimle Ol programında 29 Mart yerel seçimleri tartışıldı. Pınar Kür, seçimlerin kendisini düş kırıklığına uğrattığını ifade ederek "Ben beklerdim ki AKP yüzde 90'la gelsin" diyerek seçim öncesinde AK Parti yandaşlarının rekor oy beklentisine esprili bir göndermede bulundu. Seçimleri son sandık açılana kadar takip ettiğini anlatan Müjde Ar ise konuyu Ankara'daki anlaşılmaz lokal elektrik kesintilerine getirdi. Müjde Ar, "Melih Gökçek'i cereyan çarpacak. Çok karıştırıyor oraları buraları. Her yol mübah yani, her şey yapılabilir. Yeter ki biz kazanalım anlayışı. Yani ne oluyorsunuz?" diye konuştu. Müjde Ar, "Engelliler yine oy kullanamadılar seçimde" deyince Aysun Kayacı, "Aa niye, ben kullandım" diyerek kahkaha attı, herkesi de güldürdü. Aysun, "Ben insanları anlama engelli olduğum için" açıklamasını yaparak bu sözleriyle eski programlardaki gerilimlere de atıfta bulunmuş oldu. televizyongazetesi

(bu insanların hepsini protesto ediyorum insanların düşüncelerine saygısızlar. melih gökçegin köpeği bile olamaz bunlar.)

sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-03-2009, 15:03   #2
Kullanıcı Adı
böcük
artık başka işleri kalmamış mı bunların oturmuş olur olmaz konuşuyorlar maşallah herşeyi de ne çok biliyorlar!!
böcük isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:05   #3
Kullanıcı Adı
Zeynep
Alıntı:
böcük Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
artık başka işleri kalmamış mı bunların oturmuş olur olmaz konuşuyorlar maşallah herşeyi de ne çok biliyorlar!!

Zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:06   #4
Kullanıcı Adı
Sevban
Bunların kalbine çok büyük bir gedik açmışız, ne yapsalar nasıl şekilde saldırsalar yine kapanmıyo
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:11   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
hazımsızlık için iyi gelir Akpirin ;) hazım sorunu yaşıyorlar belliki. :D
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:18   #6
Kullanıcı Adı
böcük
eğer hazımsızlık problemleri varsa kayısı hoşafı ya da activia öneriyorum:D:D:D
ama onların kalplerindeki hazımsızlığa çare bulunamaz hasetlerinden çatlarlar inş birgün..
ayıp ya bu kadar da olmaz!! bi laf var '' dinime söven de müslüman olsa'' sanki zamanında öncekiler çok şey yapmış millete çok hayrı dokunmuş da akp gelmiş ülkeyi perişan etmiş gibi konuşuyorlar!! adam bir enkaz yığınını aldı bu günlere getirdi, itibarımızı kurtardı, onların borçlarını pisliklerini temizledi ama hala yaranamadı boşa kürek çekmesinler güneş balçıkla sıvanmaz b.k atacaz diye lağıma gömülecekler:paat::D
böcük isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:20   #7
Kullanıcı Adı
Morte
Siyaset konuşmak bunlara kaldıysa vah bu ülkenin haline...
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:26   #8
Kullanıcı Adı
LotuS
Bu programı arada sırada izliyorum programda alenen anti-Ak Parti ideolojisi büyük patronların bu dört kadına ilettikleri şekilde izleyiciye lanse ediliyor. Daha evvel Aysun kayacı dağdaki çoban ile oyunun eşit olmadığını söylemişti. Çokta haklıydı zira dağdaki çoban alnının akı ile terleyerek ekmeğini kazanıyordu, kaba etlerini mezbahalarda pazarlayarak değil. Daha sonraları eşi CHP li Ercan Karakaş olan Müjde Ar'ın Ak Parti hakkında atıp tutmalarına tanık oldum. Yüksek IQ su ile Ak Partililerin maganda olduklarını üstü kapalı cümlelerle ima ediyordu. Bir de programda Pınar Kür adında bir teyze var salla başını al maaşını cinsinden ilginç bir karakter yazdığı müstehçen kitapları ile tanınıyor. Çiğdem Anad ise tam bir bekir coşkun hayranı Bidon kafalılar ve Göbeğini kaşıyan adam betimlemelerine bayılıyor. Ben bu dört kadının çok önemli ortak bir özelliğini keşfettim. Birinicisi en az 300.000 km de olmaları ikincisi ise bir zamanlar yaşadıkları büyük hezeyanları şimdilerle normalleştirmeye çalışmalarıdır.
LotuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:26   #9
Kullanıcı Adı
redyellow
Ya hakkaten ciddi ciddi oturup bunları seyreden, dinleyen varmı?

Bunları 1 saat izlemektense kafamı iki kurşun sıkılmasını tercih ederim.)
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 15:28   #10
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
böcük Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet...

zaten öyle simalardan ne beklenir ki Aysun Kayacı Özürlü kardeşlerimize ayıp etmiş sen onlar kadar bile olmassın be..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)