AK Gençliğin Buluşma Noktası
Resim & Fotoğraflar Resim ve Fotoğraf paylaştığımız bölümümüz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-10-2009, 12:55   #1
Kullanıcı Adı
sevdesu
Standart SOYKIRIMIN ''GİZLİ'' FOTOGRAFLARI

II. Dünya Savaşı yıllarında Nazilerin, Avrupalı Yahudilere yaptığı soykırımın gizli fotoğrafları ortaya çıkarıldı. Fotoğraflarda toplama kamplarından, fırınlara kadar pek çok görüntü bulunuyor...

(BU RESİM BENİ ŞOK ETTİ DAHA BURAYA KOYAMADIĞIM BİNLERCE RESİM VAR BAKMAYA DAYANAMIYORUM İNSAN MI BUNLAR..... BEN DAHA FAZLA RESİM KOYAMAYACAĞIM
SAYGILAR)

sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-10-2009, 13:01   #2
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Paylasim icin Tesekkurler
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 13:04   #3
Kullanıcı Adı
sevdesu
bunların insanlıklarını sorgulamanın vakti gelmiş sanıyorum.... şimdi insanlık insan haklarından bahsedip ahkam kesen insanlar maalesef bunları yapmışlar... biz bakarken gözlerimizi kapıyoruz... onlar gözlerini kırpmadan insanları katletmişler..... yazık gerçekten çok yazık....
Alt 04-10-2009, 13:08   #4
Kullanıcı Adı
ömer faruk
tüylerim diken diken oldu ya
ömer faruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 14:27   #5
Kullanıcı Adı
sevdesu
gerçekten tüyleri diken diken ediyor... ürkütüyor..
Alt 04-10-2009, 14:51   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
herşeyden önce insanlar...
kim ve ne için olursa olsun bu tür vahşeti kim yaparsa yapsın müslüman olarak karşısındayım.bu resimlere bakıp insanlığın tekrar tekrar düşünmesi lazım.
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 14:53   #7
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Benim Yahudiler ile ilgili okudğum bir yazıda Yahudilerin sapkın ayinleri yüzünden gittikleri bütün ülkelerden kovulmuşlar gittikleri ülkelerdeki mali kaynakların çoğuna sahip olup devlet içerisinde devlet kurmaya yelteniyorlar kimlikleri deşifre oluncada o ülkeden topluca kovuluyorlar. Bu yahudi soykırımıda yine elite kısım yahudilerin organize ettiği ve öldürülen yahudilerin avrupalı çingeneler ve çoğu fakir kişilerden oluşuyormuş yani bir yahudi devleti kurucaklarında bu insanları kendilerine sadece yük olarak görüyorlardı. Hitlerin beni yahudiler finanse ediyor demesi ssgetto subayları ve nazilerin kullandığı bazı işaretlerin tevratta yer aldığına bakılınca aslında kendi dindaşlarını öldürtmüşler.

Yazı bayağı uzun ve ürpertici gerçeklerle dolu bir yazıydı soykırım ile ilgili aklımda kalan bölüm bu kadardı. Eğer o yazıyı bulabilirsem paylaşacağım...
Alt 04-10-2009, 14:56   #8
Kullanıcı Adı
sevdesu
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim Yahudiler ile ilgili okudğum bir yazıda Yahudilerin sapkın ayinleri yüzünden gittikleri bütün ülkelerden kovulmuşlar gittikleri ülkelerdeki mali kaynakların çoğuna sahip olup devlet içerisinde devlet kurmaya yelteniyorlar kimlikleri deşifre oluncada o ülkeden topluca kovuluyorlar. Bu yahudi soykırımıda yine elite kısım yahudilerin organize ettiği ve öldürülen yahudilerin avrupalı çingeneler ve çoğu fakir kişilerden oluşuyormuş yani bir yahudi devleti kurucaklarında bu insanları kendilerine sadece yük olarak görüyorlardı. Hitlerin beni yahudiler finanse ediyor demesi ssgetto subayları ve nazilerin kullandığı bazı işaretlerin tevratta yer aldığına bakılınca aslında kendi dindaşlarını öldürtmüşler.

Yazı bayağı uzun ve ürpertici gerçeklerle dolu bir yazıydı soykırım ile ilgili aklımda kalan bölüm bu kadardı. Eğer o yazıyı bulabilirsem paylaşacağım...
bilgiler ilginç gerçektennn... paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Alt 04-10-2009, 15:14   #9
Kullanıcı Adı
Tarantula_
MAZLUM ve EZİLMİŞLİK YALANLARI

Yahudiler, va'dedilmiş topraklara dönmek istemeyen soydaşlarını bu işe zorlamak ( kendi deyimleriyle '' hizaya getirmek'') için her türlü provokasyonu tarih boyunca uygulamaktan çekinmemişlerdir. Kendilerine karşı uygulandığını öne sürdükleri ''soykırım'' tezgahlarının ardında yine kendileri var.
Hitler'in : ''Beni Yahudiler finanse etti'' demesi; katliamları bizzat gerçekleştiren SSGestapo şeflerinin yahudi olması; NAZİ sembollerinin Tevrat'tan alınmış olması; Nazi ve Avrupalı Yahudilere verilen ESKENAZİ isimlerinin ibranice kökenli olması; Faşist diktatör Mussolini'nin; '' Ben bir siyonistim'' demesi ve kurulacak olan yahudi devleti için çalışacağını söylemesi vb. Ortadaki oyunu açıklamaya yetip artmaktadır.
Aslında bu oynanan '' Büyük kitlenin İsrail'e dönmesi için küçük bir grubun feda edilmesi gereği'' oynanmıştır. Bu grup elbette, kültürlü,aydın ve zengin Yahudilerden oluşmayacaktı. Özellikle fakir ve güçsüz, İsrail'e göç etse bile yük olmaktan başka iş yaramayacak, çoğunluğu Musevi Hazar Türkleri ve Çingenelerin oluşturduğu bir kesim bu iş için uygun görüldü.

TEVRAT:'' Bir şehre karşı cenketmek için ona yaklaştığın zaman, onu BARIŞA çağıracaksın. Ve vaki olacak ki eğer sana sulh cevabı verirse KAPILARINI SANA AÇARSA, o vakit içinde bulunan bütün kavim sana angaryacı olacaklar ve sana kulluk edecekler.'' (Tesniye Bölümü, 20/10-11)

''Ve onların krallarını senin eline verecek adlarını göklerin altında yok edeceksin. Sen onları yok edinceye kadar kimse senin önünde durmayacak.''(Tesniye Bölümü, 7/24)

Eski ABD Genel Kurmay Başkanı Thomas Moorer:'' Şimdiye kadar hiçbir başkanın İsrail'e karşı koyduğunu görmedim. onlar her zaman istediklerini elde ederler. Amerikan halkı eğer İsrail'in hükümet uzerindeki etkisini bilseydi hemen ayaklanırdı.''

Ben gurion tarafından ilan edilen İsrail'in bağımsızlığını, bir kaç dakika içinde ilk tanıyan ABD Başkanı Truman olmuştur. Truman; '' Hür ve kudretli bir İsrail Devleti'nin teminatçısıyım''(Le monde, 17.3.1971 sf 42)
...

Arkadaşlar bu yazının bende çıktısı var link'i bulamadığımdan bir bölümün kısa bir yerini yazdım eğer tamamını okumak isterseniz musait bir zamanda tamamını yazar paylaşırım...
Alt 04-10-2009, 15:17   #10
Kullanıcı Adı
sevdesu
ya gene de bu yazılanlar dogruysa bile yapılan vahşet çok içler acısı.. buraya koyamayamcağım çok resim elimde.... beyninime kan sıçratan cinsten resimler.... yazını tamamını bekliyoruz
paylaşımınız için teşkkürler

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
fotograf, gizli, soykırım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)