![]() |
#1 |
![]() Efendim bilmeyenler için tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Bugün Birlik Vakfında ilk "Namaz Resimleri" sergisi açıldı. Bizde bugünün tatilde olmasını fırsat bilerekten gidip ziyaret ettik.
Bilmeyenler için ayrıntılı haber: http://www.haber7.com/haber/20090409...ri-Sergisi.php Bazı resimlerin ise (izin alarak - ki çekmek serbest) cep telefonu ile resmini çektim. Bunları da sizlerle paylaşmak istiyorum. Böylesine nezih bir ortamı tüm yârenlere tavsiye ederim! Resimleri ilk görünce aklıma "Yeryüzü insanlara mescit ve temiz kılındı!" Hâdis-i Şerif'i geldi! Bundan gayrısına yorumuda sizler yapın: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalanını daha sonra ekleyeceğim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() harikaa resimlerdi ALLAH razı olsun katill devamınıda bekleriz inş
![]() resimleri yapanlarında ellerine gözlerine sağlık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() eline sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Namaz dinin direği namaz! Sen olmazsan bu beden ayakta durabilir mi?Emeğine sağlık kardeşim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah razi olsun..
gidemesekte, görmüs olduk sayenizde (: resimler harika katkida bulunanlarin emegine saglik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Harika yapılmış resimler yapanlardan Allah razı olsun Sizde bizimle paylaştınız sizdende Allah Razı Olsun. .
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() çok sagol bu sergiye çok gitmek istiyordm fakat olmadı fotoları koydugun icin cok sagol...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ALLAH razı olsun katil devamındakilerde çok güzelmiş yaff
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Orada olabilmek isterdim!
Teşekkürler.. Yapandan da gidemesekte görmemize vesile olandan da.. Allah razı olsun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|