|
![]() |
#1 |
![]() Ergenekon operasyonunun 12. dalgası kapsamında aralarında ADD, ÇYDD ve ÇEV'in yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda ismin gözaltına alınması ve bazı illerde yapılan yeni aramalar CHP'yi yine rahatsız etti. CHP'li Yılmaz Ateş, operasyonları "iktidar odaklı terör" olarak nitelendirdi.
![]() Yılmaz Ateş'in konuyla ilgili yorumu şöyle: "Kim Atatürkçü, kim devrimci, kim yurtsever bu operasyonlarla sindiriliyor. -Bu hafta başında sabahın erken saatlerinde üzücü bir olayla Türkiye uyandı. 12 Haziran 2007 yılında ETÖ tutuklamaları başlatıldı. -İddianame 13 ay sonra hazırlanabildi. Hala hakim karşısına çıkmayan tutuklu komutanlarımız bulunmaktadır. -Bu sayısını bile unuttuğumuz dalgalarla demokrasiye yakışmayan çirkin olaylar meydana gelmektedir. -Mehmet Haberal dünya çapında bir bilim adamı. Türkan Saylan dünya çapında bir bilim adamı. -ADD'nin bütün şubeleri aranıyor. Cumhuriyetin çocuklarına sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturmak için çalışan ÇYDD'nin bütün şubeleri baskı altında. -Dünyanın hiç bir yerinde bu yok. Önce 2009 yerel seçimleri öncesi kamuoyu tehditle karşı karşıya kaldı. Bize oy vermezseniz hizmet alamazsınız dendi. Yargı kararları çiğnenerek rüşvet verildi. Bu operasyon iktidar odaklı bir terör dalgasıdır. HABERVAKTİM.COM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Biraz önce CHP Milletvekili Topuz, Kanal B televizyonuna;
"Ne Yargıya, ne Hakimlere, ne de Savcılara güveniyorum, artık kimseye güvenmiyorum" dedi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ucu kendilerine dokunacak ya ... tutuştular tabi...
Ak Parti'ye kapatılma davası açıldığında güveniniz sonsuzdu ama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |