![]() |
#1 |
![]() Sevgili arkadaşlar, bölgesel değerlendirme istiyorum. Yaşadığınız yeri baz alarak konuşun. Mesela ben İzmir'de MHP'nin oyunu il bazında % 8-9 arasında görüyorum. Sizler de illerinizi baz alarak yazarsanız, sonuca daha kolay ulaşacağız...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ben tokatta olduğum için nereye gitsem balkonda mhp bayraği görüyorum allahım diyorum burda ne kadar mhp li var ama işllh geçemeyecek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İşte bakın, bu değerlendirme çok önemli. Zaten Tokat MHP'nin geçmiş dönemlerde kalesi olan bir yer. Yani eski gücüne ulaşıyor gibi mi görüyorsunuz?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() burda mhp çogunlukta değil ama sanki saadet partisi çok yani sadece ilçe olarak =(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() saadet partisi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() denizli'yi anlat bakalım kardeşim... belli olmaz deyip geçme, nasıl denizli'de mhp'nin durumu?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kırıkkalede MHP oyu her zaman %15-20 arasıdır...Yozgatta da bu oy aynıdır...Chp oyuda zaten barajı aşmaz...Ak parti ise %45-%50 arasıdır...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Anlıyorum, Kırıkkale-Yozgat-Çorum'da MHP tabanı partisine oy verecek yani. Bakın il il değerlendirme gelmiyor, hepsinden gelse sonuca ulaşacağız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() istanbulda mhp ne durumda bilemiyorum tam olarak. benim gördüğüm bizim ilçede avcılarda yani chp ve akparti yarışıyor. inşallah ak parti galip çıkar diye umuyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() anlıyorum, arkadaşlar benim tahminim MHP'nin oyu % 12-13 arasında seyrediyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|