AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-15-2009, 19:57   #1
Kullanıcı Adı
ringhavas
Standart RECEP TAYYİP ERDOĞAN
hergün işe giderken dinlediğim 3-4 radyo kanalı var ben 2 tanesini tartışalım istiyorum bunu ankete dökmeyi çok istiyorum akp li kardeşlerim ne düşünüyor yopksa bir tek benmi ters karşılıyorum bu iki radyocu yu ve ya radyoculuk yaptığını sananlar

1= NİHATLA SİVRİ SİNEK
2= CEM ARSLAN GAZOZ AĞACI

Konu ringhavas tarafından (04-15-2009 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: RADYO YAYINLARI
ringhavas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-15-2009, 20:06   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Hoş geldin FERDİCİ kardeşim... +
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2009, 20:08   #3
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
İlk olarak konuyu açtığınız yerin doğru olmadığını ve konu başlığının içerikle uyuşmadığını belirtmek istiyorum.

Nihat Sırdar, Akp aleyhine ne söylenmesi gerekiyorsa programında çekinmeden söylüyor.
Bazen yaptığı eleştiriler hakaret boyutuna ulaşıyor.
Diğer toplumu ilgilendiren sosyal konularda kendi bildiğini okuyup, diğerlerinin fikirlerini pek önemsemiyor.
Cem Arslan Nihat Sırdar kadar katı biri değil. O insanlara karşı daha saygılı.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2009, 20:14   #4
Kullanıcı Adı
ringhavas
Standart başbakanı neden sevmez bu radyocular
günlük dünlediğim bir radyo ve programın adı nihatla sivrisinek ve ben bu programdan nefret ediyorum sebep? mide bulandırıcı bir ses ve sadece başbakan hakkında atıp tutan bir dj merak ediyorum onu hergün başbakan ve akp düşmanı yapan sebeb ne?
ringhavas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 14:44   #5
Kullanıcı Adı
sercan tutuğ
slm ak parti ailesi slm sayın tayıp erdoğanın askerleri slm olsun hepinize son günlerde chp yine sahne alıp darba marbe diyo kendisi 2007 de darbeyi desteklemiyomuydu ya ben bu baykalı anlmadım ve şundan eminki baykalında parmağı var şu ergenekonda ne dersiniz bana hak verirsiniz umarım neyse baykalk bu ben konuşayım ülkeyi kaosa nasıl sokayım zihniyeti var o adamda biz ak partili olarak ona meydan vermemek yoksa ülke onun eline geçerse ülkeyi vallahi satar o adam
sercan tutuğ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 14:48   #6
Kullanıcı Adı
sercan tutuğ
slm bir mesaj yazacam umarım genel merkeze gider ilerde bitliste il başkanlığı var ve eski il başkanları yine aday olur eğer onlar day olursa bitlis gençlik kollarında yüzlerce genç istifa eder partimizden onun için lütfen şimdiki il başkanımız sayın fatih bey görevine devam etsin ben bu mesajı yazarken çok düşündüm umarım dikkate alınır cemalletin geylani asla şeçilmesin çünkü benim köylüm olur ama memlekete faydası yok aksine partimizin oy kaybıdır lütfen bu mesaj ilgili yere gitsin ve destek olsun lar bitlis gençliğine çünkü bitlis gençlik kkolları sayasinde ak parti belediyeyi aldı bu son 29 mart şeçimini emeklerimiz boşa gitmesin oylar fatih kadrili oğluna not
sercan tutuğ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 21:38   #7
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
umarım...öncelikle çok guzel bir giriş yaptınız hoş geldiniz siteye girmenizin devamını dileriz..Açıkcası bende bazı belediye başkanlarından hoşlanmıyorum ama yerel seçimde kadir topbaş hariç isme değil partiye oy veriyorum..ama genel olduğunda isme Recep Tayyip Erdogana veriyorum...şikayetim varmı hayır yok Allah razı olsun görevlerini yapmaya çalışıyorlar..ama şahıs olarak hoşlanmadıklarım da yok değil...

Konuyu böldü isem affola...
Yektâ-Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2009, 13:17   #8
Kullanıcı Adı
muhalifler
hem nefret edip hem neden dinliyorsun bu radyocuları?
muhalifler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
recep tayyip erdoğan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)