|
![]() |
#1 |
![]() slm arkadaşlar mersinde özelikle varoşlarda dogu kökenlilerin yaşadı yerde akp li ailelere pisikoloji baskılar yapılıyor ve bu baskıları ailelerim çocuklarımız annelerimize bacılarıma akp oy verenler NAMUSUNU SATMIŞTIR gibi agır sözlere baskılara yapılıyor. aslen urfalıyım eşim diyarbakırlı ve 80 ev akraba aynı mahallede oturuyoruz 35 yıldır mersinde oturuyoruz akp oy verdik diye onursuz şerefsiz oldugumuzu söyluyorlar.bu konuda akp arkadaşların bizler için yardımcı olmalarını istiyoruz veya akp yetkili kişilere durumumuzu nasıl anlata biliriz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kardeşim ben de koministlerin yaklasık %90 unu teskil ettiği okulda okuyorum
aynı ifadelere ben de maruz kalıyorum. kardeşim it ürür kervan yurur, sabrın sonu selamet. yasadıklarını tahmin ediyorum zor elbette fakat ; onların lafları seni, desteklediğin partiyi, ve basarılarını sindirememektir. bu tür söylemler de ancak kendilerine anlık özgüven sağlamak içindir benim mersin deki olaya yardımcı olmam zor insallah atlatırsın hatalarını anlarlar. Her Kışın Bir Baharı Her Geceninde Bir Sabahı Vardır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() evet inşallah atlatırız bu sorunlarımızı.seçımlerden önce hayatımda ilkkez ankaraya gittim mersin millet vekili sayın ali ere derdımizi anlatmaya 3 saat meclis odasında bekledim sorunumu bile anlatamadan geri döndüm.belki şu anda yaşadiklarımı ben şahsen üstünden gelebilirim.ama okula giden çocuklarımız..pazarda alış veriş yapan anneerimiz bacılarımız nasıl br pisikolojiyle yaşadıkları..gerçektnde yetkili kişilere derdimzi anlatmak istiyoruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bana kalırsa bu durumu kişisel çözmek yerine Mersin İl teşkilatı ile hareket ederek çözmenizde fayda var.
Muhakkak sonuç alırsınız. Allah yardımcınız olsun. |
|
![]() |
![]() |