AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-19-2009, 16:23   #1
Kullanıcı Adı
ringhavas
Standart Vatandaşa: "AKP'yi neden tercih etmediniz?"
AK Parti, 29 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendiriyor. Buna göre, vatandaşa AKP'yi niçin tercih etmediği sorulacak, genel seçime yönelik hazırlıklara başlanacak. CNN haber

ringhavas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-19-2009, 16:49   #2
Kullanıcı Adı
Eşref
Aslında çok faydalı bir konu olabilirdi ama kanal Cnn Türk olunca işin şekli değişiyor.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2009, 17:00   #3
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Söz konusu kanal bunun haberini yapmış.İşin rengini değiştiren ne? Herhalde araştırmayı yapsın diye kanal yetkilendirilmeyecek.Bütün tv kanalları seçimlerden önce bu uygulamanın benzerlerini zaten günlerce yaptı.
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2009, 17:14   #4
Kullanıcı Adı
ringhavas
Standart karaeşref
bende arkadaşların görebilmesi için CNN i öncelikle yazdım ,bu tip organları zamanında ve iyi takip edip karşı çalışmalar yapmamız gerek ,onların amacı belli ak partiyi milletin gözünden düşürmek onun içöin bu konuyu iyice tartışmalı ve ona göre çalışmalar yapmalıyız
ringhavas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2009, 17:30   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Söz konusu kanal bunun haberini yapmış.İşin rengini değiştiren ne? Herhalde araştırmayı yapsın diye kanal yetkilendirilmeyecek.Bütün tv kanalları seçimlerden önce bu uygulamanın benzerlerini zaten günlerce yaptı.
Seçimlerden önce Cnn Türk'te ir tartışma vardı. Gençler katılmışlardı. Ak Partiyi tartışacaklar. Kim Ak Partiyi sevdiğini söylese, kim Ak Partiyi övmeye kalksa veya Ak Partiyi eleştirenlere kim cevap vermek istese hemen ve çok açık bir şekilde müdahale edilip susturuldu.

Bu şekilde tartışma olmaz. Tartışmanın konusu mükemmel ama tartışmayı sunan iyi değil. Davos hesabı. Konu güzel ama moderatör kötü.
Alt 04-19-2009, 17:42   #6
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seçimlerden önce Cnn Türk'te ir tartışma vardı. Gençler katılmışlardı. Ak Partiyi tartışacaklar. Kim Ak Partiyi sevdiğini söylese, kim Ak Partiyi övmeye kalksa veya Ak Partiyi eleştirenlere kim cevap vermek istese hemen ve çok açık bir şekilde müdahale edilip susturuldu.

Bu şekilde tartışma olmaz. Tartışmanın konusu mükemmel ama tartışmayı sunan iyi değil. Davos hesabı. Konu güzel ama moderatör kötü.

Eşref arkadaşım malum bilgi çağındayız.Çok şükür tek kanallı dönemlerdede değiliz.Bir kanal eğri gösteriyorsa,diğeri doğruyu gösteriyor.Ben sana Akp yi nekadar kötülersem kötüleyim ne değişecek? En azından bildiğin gerçekler ve doğrular çizgisinde devam edeceksin.Adamın biri bir iddia atıyor ortaya bir başka kaynakta belgeyle yalanlanıyor bu.Yani ben yanlı yayınların çok fazla zarar getirebileceğini sanmıyorum.Herkes neyin ne olduğunun az çok farkında.
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2009, 17:46   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eşref arkadaşım malum bilgi çağındayız.Çok şükür tek kanallı dönemlerdede değiliz.Bir kanal eğri gösteriyorsa,diğeri doğruyu gösteriyor.Ben sana Akp yi nekadar kötülersem kötüleyim ne değişecek? En azından bildiğin gerçekler ve doğrular çizgisinde devam edeceksin.Adamın biri bir iddia atıyor ortaya bir başka kaynakta belgeyle yalanlanıyor bu.Yani ben yanlı yayınların çok fazla zarar getirebileceğini sanmıyorum.Herkes neyin ne olduğunun az çok farkında.
Kesinlikle. Bu çok doğru. Zaten ben her ne kadar sevmesem de bu kanalları da takip ederim. Eğer bilgi çağında olmasak, Ak Parti imkanı yok iktidara gelemezdi.

Ama bir kanal taraflı olunca da insan tat alamıyor. (Taraflı olmaktan kastım sadece Ak Partiye karşı olması değil. Ak Parti tarafında olup taraflı bir destek veren bir kanalın da tadı olmaz.

Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilecek kanalları bulmak gerekir)

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak gençlik, ak parti, erdoğan, recep, tayyip

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)