AK Gençliğin Buluşma Noktası
Üniversite Eğitimi, Üniversiteler (Ak Parti Forum) Üniversiteli Ak Üyeler, Üniversiteler ve Üniversite derslerini burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2009, 01:06   #1
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart Çağ Üniversitesi (Adana)

Şehir olarak Mersin'de bu okul ama Mersin merkeze 30 km uzakta.. Mersin-Adana karayolu üzerinde.. Eski E5 karayoluymuş o yol.. Okul resmen bir sanayi bölgesinin içinde.. Ama içi çok güzel.. Tamamen yeşillik, çimen.. İnsanı inek olmaya teşvik ediyor ki, zaten ben oraya paralı girdim ki inek olmak zorundayım hiç kalmamak için.. Yani bazı dar görüşlü kimselerin düşündüğü gibi parayı verdin, diplomayı satın alıyorsun durumu yok..
Bir çok kulübü var; hukuk, edebiyat gibi... Ayriyetten basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu ve yüzme havuzu var.. Bir de cafesi.. Kantin+fastfood tarzı..
Bahçesi var böyle kocaman çimenlik, öğrenciler oraya yayılmışlar oturuyorlar.. Bazı yerlere masa koymuşlar bahçeye.. Güzel bi yer gerçekten.. Kablosuz internet erişimi olay varmış bahçede..
Tiyatro ve sinema salonları ve de açık amfisi var.
Küçük olduğunu duyduğum zaman üzülmüştüm bayağı.. Hele de etrafında hiç gezilecek yer yok, çok sıkıcı dediklerinde çok üzülmüştüm.. Ama hiç öyle değilmiş.. Zaten okulda ders varken nereye çıkıpta geziyorsun.. Gerçekten küçük ama çok güzel, şirin bir kampüsü var.. Mersin, Adana ve Tarsus içindeki yurtlara servis gönderiyor.. Yani okulun tahsis ettiği ücretsiz servislerle sağlanıyor ulaşımınız..

ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çağ üniversitesi (adana)

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)