|
09-26-2007, 15:46 | #1 |
Forum Köşe Yazarlığı Hakkında!
Saygıdeğer Okurlar;
Birbirinden farklı kesimlerce izlenen ve her geçen gün ağırlığını daha da hissettiren forumumuzda ilke edindiğimiz “ aradığınız –yararlı- her şeyi bulabileceğiniz bir forum – “ anlayışı doğrultusunda yeni bir bölümü üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. Bundan böyle bu bölümde köşe yazarlarımız her gün ülkemize ve dünyaya dair düşüncelerini sizlerle paylaşacak.Amacımız doğru görüş açısının yakalanmasıdır. Elbette bunları yaparken hassasiyetlerimiz olacaktır ve belirli hususlara dikkat çekilecektir. Ayrıca bütün üyelerimiz kendi yazılarıyla da bu bölüme katkıda bulunabilirler. Geleceğe yön vermeye çalışırken olayları takip eden, doğruları kendine rehber edinmiş bilgili, sorgulayan ve yorumlayan Ak Gençlik olarak hep beraber çok daha güzel günlere... Saygılarımızla.. AK Parti Forum Ekibi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-26-2007, 15:49 | #2 |
Ben her gün bir yazı ile katılmayı düşünüyorum bu çalışmaya ve forum için şart olan bu bölümü açtığı için de forum yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum...
|
|
09-26-2007, 15:53 | #3 |
Bölüm için teşekkürler...
|
|
09-26-2007, 15:58 | #4 |
iyi güzel artık hergün gündemi gzete yerine buradan takip ederiz teşekkürler
|
|
09-26-2007, 20:30 | #5 |
insallah bende yakin zamanda sonra siyasi gündeme dair yazilarimla burada sizlerle beraber olacagim..
|
|
10-08-2007, 22:55 | #6 |
ben sıradan bi üyeyim... bu bölümde normal kullanıcılarda yazılarını yayınlasalar?? olabilirmi acaba?? ve ya ona özel bir bölüm açılsa?? ilgilenirseniz çok sevinirim... eminim üyelerimöizden ii yazarlar çıkacaktır...
|
|
10-08-2007, 23:30 | #7 | |
Alıntı:
|
||
10-08-2007, 23:32 | #8 |
Bu bölüm biz üyeler için açılmıştır... Eğer yazı yazı eklemek istersen tabiki ekleyebilirsin... ;) ;)
|
|
10-08-2007, 23:33 | #9 |
bak bunu bilmiyordum... :D teşekkürler bilgilendirdiğin için...
|
|
10-09-2007, 20:21 | #10 | |
Alıntı:
"Ayrıca bütün üyelerimiz kendi yazılarıyla da bu bölüme katkıda bulunabilirler." |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|