AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 04-21-2009, 16:26   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Kaç kardelen var say lan! Esra Elönü - Haber 7
Feride, elinde kolonya şişesi ve bir demet kardelenle hasta ziyaretine gidiyordu. Niyet ettim üç rekatlık bale yapmaya deyip gitmeliydi Feride

Hayırlısıyla şu militanları baş göz edelim bayan kardelen!
Feride: Sana bu kardelenleri bursla mı yediriyorlar!
At: Yoo kökündeki maydanoz tadı hoşuma gidiyor.
Feride: Bu durumda her darbeye maydanoz olan kardelenleri yiyen At sen oluyorsun.
At: Sayılır.
Feride: İlginç!
At: Sen sakın deneme!
Feride: Sebep?
At: Sana mili(tandır) ekmeği söyledim gelir birazdan.
Feride: Ooo nerden söyledin?
At: Türkanın Yerinden. İçerde bale yapan fırıncılar var dükkanla mabet karışığı bir yer. 12’nci dalgayı geçince büyük bir tabela göreceksin. Zaten gözüne sokacaklar görmemen imkansız! Ağzınıza laik tatlar burada diyen bir teyze göreceksin yalnız dilinden anlamayabilirsin.
Feride: Neden?
At: Çünkü ana dili “GEVREKÇE”.
Feride, elinde kolonya şişesi ve bir demet kardelenle hasta ziyaretine gidiyordu. Niyet ettim üç rekatlık bale yapmaya deyip gitmeliydi Feride. Adımlarına uygun bir postal seçecekti ki postallarındaki UYGUNLUK yasağı kaldırılmıştı. Asker balesi kıvamındaki bu uygunluk trajedisi kalktığından beri özgürlüğün üzerinde parendeler atarak yazıyordu Feride. Bir’ki üç bir’ki üç… Kendisini militan olarak saygıyla anan sayın saylan hocamıza bir hasta ziyaretini çok görmemeliydi?
Haydi kızlar okula deyip defter kalem payitahtına ayrımcı abaküs boncuklarıyla koca bulma garnizon bekçiliğini bize bezeyen,
Hasta yatağından yorgan döşek darbe sıtmasına tutulup hala ÖRTMEYİN ! diye haykırış acizliğine uğrayan,
Başımızdan aşağı kaynar sular döküp döktüğü bir bardak suya şimdi muhtaç olan,
Casusluk kadrosunda bize lütfedip kontenjan ayıran,
Derneğine alternatif bir hayyaa lel felah derneği açtığımızı düşünüp bizi iğdiş militarist kardelen toprağına gömen,
Başörtünün evde kalan kızlar için ideal bir takıntı olabileceğini titrek bir yapışkanlıkla üzerimize fırlatan,
Kapısında bize de burs ver diye yalvarılacak kutsal tanrıçalık belirtileriyle çağdaş reçeteler yazdıran ve buna Latin harfi harfine uyan,

Ve şimdi de ülkemizdeki vah vahçıların el sürdürtmediği bu heykeli dikilesi
Kadına bir hasta ziyaretini çok görmemeliydi Feride!

Esra Elönü - Haber 7

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-21-2009, 16:35   #2
Kullanıcı Adı
Feride
bu nası bi yazı ya.. enteresan..haşa bu kadını tanrıça gibi gördükleri kesin de..

Feride iyi yapmış gitmemekle. kutluyorum onu..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 17:49   #3
Kullanıcı Adı
dilemma
Esra Elönü...
Seviyorum kendisini..
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)