|
04-24-2009, 15:32 | #1 |
kabineyi siz yapın!
hepimizin takip ettiği gibi yeni bir kabine gündemde siz olsanız kabinede hangi isimlere yer verirdiniz
. Adalet Bakanı: . Bayındırlık ve İskan Bakanı: . Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı: Çevre Bakanı: . Dışişleri Bakanı: . Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: . İçişleri Bakanı: . Kültür ve Turizm Bakanı: .Maliye Bakanı: . Milli Eğitim Bakanı: . Milli Savunma Bakanı: . Orman Bakanı: . Sağlık Bakanı: . Sanayi ve Ticaret Bakanı: . Tarım ve Köyişleri Bakanı: . Ulaştırma Bakanı:
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-24-2009, 17:57 | #2 |
Adalet Bakanı: nimet çubukçu
. Bayındırlık ve İskan Bakanı: . Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı:faruk çelik Çevre Bakanı: . Dışişleri Bakanı: ahmet davudoğlu . Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: taner yıldız . İçişleri Bakanı: İdris Naim Şahin . Kültür ve Turizm Bakanı: .Maliye Bakanı: nazım ekren . Milli Eğitim Bakanı: mehmet sağlam . Milli Savunma Bakanı: vecdi gönül . Orman Bakanı: veysel eroğlu . Sağlık Bakanı: recep akdağ . Sanayi ve Ticaret Bakanı zafer çağlayan . Tarım ve Köyişleri Bakanı: mehdi eker . Ulaştırma Bakanı: |
|
05-01-2009, 20:23 | #3 | |
Alıntı:
|
||
04-24-2009, 17:58 | #4 |
bence hakikatten zormuş bu işler yahu
Allah başbakanımıza kolaylıklar versin |
|
04-24-2009, 18:04 | #5 |
spor bakanlığına spordan en iyi anlıyan ve sporcu kimliği ile bildiğimiz kürşat tüzmen getirilmelidir bu ona yakışır.
maliye bakanı unakıtanın sağlığı nedeniyle değiştirilmelidir. turizim bakanı ertuğrul günayda değiştirilmeli adalet bakanı hiç değişmemelidir hele böyle bir dönemde adalet bakanlığının yürütmüş olduğu ergenekonun üstüne gidilmeldir... benden aktaracaklarım şimdilik bu kadar.. |
|
04-24-2009, 19:39 | #6 |
ben buraya tüm saadetli bakanları koyarmışım
|
|
04-25-2009, 01:26 | #7 |
valla diğer bakanları bilmiyorum ama maliye bakanlığına sn. Numan Kurtulmuş'u koysak bu memleket düzlüğe çıkar.O kadar büyük bir vizyon ve dirayete sahip ki ekonomi anlamında Allah uzun ömürler versin bu memleketin yararlanması gereken bir güçtür diye düşünüyorum
|
|
04-25-2009, 21:45 | #8 |
cok zor ya... Ben Bülent Arınç ı tekrar kabinede görmek istiyorum
|
|
06-13-2009, 09:33 | #9 |
Adalet Bakanı:BURHAN KUZU
. Bayındırlık ve İskan Bakanı:BÜLENT ARINÇ . Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı:FARUK ÇELİK Çevre Bakanı:FARUK ÖZAK . Dışişleri Bakanı:AHMET DAVUTOĞLU . Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı:HİLMİ GÜLER . İçişleri Bakanı:NİMET ÇUBUKÇU . Kültür ve Turizm Bakanı:ERTUĞRUL GÜNAY .Maliye Bakanı:MEHMET ŞİMŞEK . Milli Eğitim Bakanı:MEHMET SAĞLAM . Milli Savunma BakanıECDİ GÖNÜL . Orman Bakanı:SADULLAH ERGİN . Sağlık Bakanı:RECEP AKDAĞ . Sanayi ve Ticaret Bakanı:NİHAT ERGÜN . Tarım ve Köyişleri Bakanı:HÜSEYİN TANRIVERDİ . Ulaştırma Bakanı:BİNALİ YILDIRIM |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|