|
![]() |
#1 |
![]() Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı.
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı. Önkibar, AKP'nin "dost" ve "düşmanlarını" kaleme aldığı yazısında AKP'ye demediğini bırakmadı. İŞTE AKP'NİN DOSTLARI VE DÜŞMANLARI SAYMAKLA BİTMEZ... AKP; 1) Ermenilere dost, Azerilere düşman 2) Kıbrıs Rumlarına dost, Türklerine düşman. 3) Irak’ta Barzani ve Talabani ile dost, Türkmenlere düşman. 4) Filistinli Hamas’a dost, Kıbrıs Türklerinin UBP’sine düşman. 5) Arap dünyasına dost, Türk dünyasına mesafeli. 6) İsrail ile ABD ile dost, Irak’ta ölen bir milyon mazlum Müslümana düşman. 7) Uluslararası tefecilere ve küresel baronlara dost, kendi yatırımcısı ve müteşebbisine hasım.. 8) IMF’ye dost, çiftçiye, işçiye emekli ve yetime düşman. 9) Güneydoğu tahrikçilerine dost, milliyetçilerle ulusalcılara düşman. 10) AB’ye dost, TSK’ya mesafeli. 11) Kürtçeye dost, Türkçeye mesafeli. 12) Patrikhaneye dost. Batı Trakya’ya mesafeli. 13) Türkiye’deki alt kimliklerle dost, üst kimlikle sorunlu. (Yeniçağ)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İyide bu adam kim ki yoksa dikkat çekmeyemi çalışıyor.
Kaale bile alınmayacak insanları konu olarak paylaşmayın yahu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() olurmu kardeşim sen tanımaya bilirsin ama bu adamlar çok kişiyi zehirliyor hem yaniçağ hem tv hemde gazete bazında iş yapıyor yani türkiye genelince tanınmasada kendi çapına tanınan biri ve eğer o kadat önemsiz birisi olsa haberi çıkmazdı üstelik dikkat çekici geldi ithamları bana, akparti forum üyeleriyle paylaşmak istedim he nasıl olursa olsun düşmanı iyi tanımak lazım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bencede... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Seni muhatap alıp kelam etmek yakışık kalmaz bizlere fakat ortalığı bulandırmanıza da asla izin vermeyeceğiz..Öncelikle bilgi kapasitesine baktığınızda ezberletilmiş bir kaç klişe laftan oluştuğunu görüyorum.AK Partimiz üzerinden reyting toplamaya çalışan bir kaç zavalıdan biri olduğunu söylemek isterim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İyi de bir kısmı doğru bu yazılanların.Özellikle de kıbrıs konusunda yazılan.Başbakan "Kıbrısta M.Ali Talat'ın elini zayıflatacak politikaları desteklemeyiz." demedi mi? M.Ali Talat tek devlet,tek hakimiyeti savunan biri değil mi? Ubp ise iki devlet,iki hakimiyetten yana.Neden eleştirilere bukadar kapalı olunuyor?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sen uslup nedir edep nedir bilmiyosun, sen benim dinime hakaret edeceksin, birde seni başıma taçmı yapıcam, birde kalkmış pilli bebek gibi durmadan aynı savsataları tekrarlıyosun...
Anladığın dilden aslanım, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
ulusalcıyız, kemalistiz, vatanseveriz derler ama fotoğraflardaki apo doğu perinçek buluşmasına hiç bir şey demezler. yalçın küçüğün kitabında ATATÜRKE hakaret edilir ama ulusalcılar, kemalisçiler vatansever dediğimiz insanlar bu vatan hainine destek çıkarlar. cumhuriyet gazetesi editörü abdullah öcalana çocuk katili demez cumhuriyet yazarları roj tv çıkar chp milletvekili roj tv çıkar cumhuriyet gazetesi bir terörist örgütünün gazetesinde ölüm ilanını yayınlar ak parti türbana destek çıktığında muhalefet yanlısı gazete ve tv kanalları ak partiyi eleştirir yargıtay ak partiyi kapatmaya yönelik çabalar gösterir ama chp türbana hatta çarşafa siyasete alet eder yargıtay bununla ilgili henüz bir işlem uygulamaz ve bayakala destek çıkar. kılıçdaroğlunu dürüst bir insan olduğu söylenir torunuma sigorta yaptırmadım diye halkın gözüne bak baka kandırır ve en sonunda evet torunumu seviyordum sigortalı yaptım dedi açıklama yaptı. kılıçdaroğlu pkk yandaşlarıyla görülür yine dürüstlük abidesi olarak görünür. almanya elbert vakfından chp para aktarılır tuncay özkanın sahibi olduğu o zamanda kanaltürke chp tarafından para aktarılır. halk tv reklam almamasına rağmen yayınlarını sürdürmesinin sebebi chpnin derneklerden ve vakıflrdan toplanmış paralar ile halk tv destek olurlar. yamyam çankaya belediye başkanından nasibini alamamış çankaya milleti hala daha oyunu chp veriyrsa gözü kör kullağı duymaz yine dürüstlük abidesi gösteriliyr chp karşı deniz baykal ergenekonun avukatıyım der.. hadi bakayım bunların hepsi yalan desinler bakayım daha çok şey sayabilir yani.. Konu ATmaCA53 tarafından (04-25-2009 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() biz bu ve bunu gibi şahıslara anlatamıyoruz nedense anlamak istemiyorlar belkide bu forumda eleştiriye yada başka düşünceye karşı tahammülsüzlük yokiftiraya karalamaya yer yok sadece
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() KIBRIS KONUSUNU YAZDIM KİMSE KARŞI FİKRİNİ SÖYLEMEMİŞ.İFTİRA MI PEKİ CTP YE DESTEK VERİP,UBP YE VERİLMEMESİ? KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANMAK,HERŞEYİ YALAN İFTİRA SAYMAK NEKADAR CİDDİ VE DOĞRU BİR DAVRANIŞ PEKİ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|