04-27-2009, 22:39 | #1 |
Uyanın artık
http://www.youtube.com/watch?v=9SYfolQwj7Q
umarım bu videoyu izleyip bari bazılarınızın aklı başına gelir!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-27-2009, 22:42 | #2 |
bakmak isterdim ama youtube acılmıyorrr
|
|
04-27-2009, 22:53 | #3 |
Ülkelerin nasıl yönetileceğine halklar karar verir. Millet ne derse o. Kimse kendini üstün görmeyecek.
Dış görünüş takıntısı kendini aşamamış laikçilerin en büyük kompleksidir. Onlara göre kadınlar yarı çıplak olursa çağdaş oluyor, tesettürlü olursa çağdışı oluyor. Bugünkü giyim şekli, Avrupai giyim şeklinden daha çok yakışıyor İranlılara.. Türkiye'yi istediğiniz gibi giydirdiniz şimdi İran mı kaldı baskıcı zihniyet sizi. İran halkı, İslamdışı İran Dikatöryasına karşı asil bir halk ihtilali gerçekleştirmiştir. Kimseye laf düşmez. İran'ın bugünkü gücüne bakın siz.. |
|
04-27-2009, 23:06 | #4 |
evet eminim halk karar verir
peki sen hiç düşündün mü onlar da pişman mı die Atatürk olmasa görürdüm ben sizi. |
|
04-27-2009, 23:07 | #5 |
Aslında bu videoda gösterilen "Dünü ve bugünü" İran'ın değil DARBE'nin.
Bu ülkede nasıl darbelerle Başörtülülerin, İmam hatiplilerin hakları kısıtlanmışsa o devrimde de başı açıkların vs. hakları kısıtlanmıştır. Fark yok. Ama bizim 'devrim'lerimiz bizi onlarca yıl geriye götürürken onların 'devrim'leri bi beş-on sene sonra dünyanın en büyük ülkelerine kafa tutma seviyesine getirdi.. VE şu an İran, Ortadoğu'nun en modern ülkelerinden biri. Gerek yönetimsel olarak gerekse tebaa olarak. Konu FarukARSLAN. tarafından (04-27-2009 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
04-28-2009, 19:39 | #6 |
ilerde oldugu dogrudur
fakat bunu islama baglamak yanlıstır. sen nerden biliyorsun ki onların devrim olmasa da bolyle olmayacagını.. bu nedenlerle gereksiz tantana yapmayın bence. ha darbeler iyi birşey miydi? deildi fakat gerekliydi |
|
04-28-2009, 19:58 | #7 | |
Alıntı:
Yapılan adice darbelere ''gerekli'' derseniz iyi niyetinizdende,milliyetçiliğinizdende,vatan sevginizdende şüphe ederim..!! Milletin iradesine el koymak,özgürlüklerini almak gereklimidir..? Bizden korkmayın bence.. Biz milletin iradesine engel olmayız.. İslamdanda korkmayın..İslam İranda dayatıldığı şekilde baskıcı da değil.. Bakın Osmanlı Tarihine..Kaç dil,kaç din,kaç ırk bir arada yaşamış hiç sorunsuz.. İbret alın..!! Darbeyide destekleyenlerinde, çığırtkanlığını yapıp pişman olacağınız hayaller kurmayın.. Şükredin..!! Ve bizi diğer ülkeler ile kıyaslamayın.. ;) |
||
04-29-2009, 01:56 | #8 | |
Alıntı:
Sizleri kullanarak.. ASIL SİZ UYANIN!... BU ÜLKEYİ 40 YIL GERİYE SİZ GÖTÜRDÜNÜZ.. ARTIK ANLIMIZ AK VE SAADETLİ GÜNLERİMİZ YAKIN.. ALLAH'A ŞÜKREDİN. |
||
05-02-2009, 22:29 | #9 |
Darbeler gerekliydi diyen bi zihniyetle tartışmaya girmek bile -İşi hizmet olan Akpartiye gönül veren bizlere yakışmaz, kalaya almıyorum o yönden söylediklerinizi..Kübaya gidin Gerici dediğiniz iran bile fazla gelir size..Küba biletinizi yolluyorum size
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|