AK Gençliğin Buluşma Noktası
Yeni Şafak , Akit ve Milat "Yeni Şafak" ve "Vakit" Gazetesi köşe yazıları / Vakit'ten Hafızalardan Silinmeyen Habercilik Başarıları..

Stil
Seçenekler

Alt 04-29-2009, 18:24   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart AKİT'in Hafızalardan Silinmeyen Habercilik Başarıları..
Sevgili arkadaşlar bundan böyle bu bölümde Vakit gazetesinin hafızalardan silinmeyen, habercilik başarılarını paylaşacağız inşallah..Ülkemizde gizli kalan bir çok haberin ortaya çıkmasını sağlayan haberlerin alıntılarını bulacağınız bu bölümde katkılarınızı bekliyoruz..

Ayrıca bu fikrin çıkmasında fikir birliği yaptığımız Faruk ARSLAN kardeşimede haseten teşekkürlerimi sunarım...sorumluluğun büyük bölümünü üstleneceğine eminim çünkü

Konu Necip Fazıl tarafından (11-17-2012 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-08-2009, 02:28   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Vakit, Doğan'ı işte böyle gönderdi

8 Mayıs 2009

Aydın Doğan'ın, Yahudi ortağı Axel Springer'a yaptığı hisse satışındaki usulsüzlük nedeniyle savcılığa ifade verdiği öğrenildi. Doğan'ın, hisse satışının yapıldığı tarihlerle ilgili yalan beyanda bulunarak kamuoyunu yanıltmaya çalışmasını belgeleriyle birlikte ilk defa Vakit ortaya çıkarmıştı.

İŞTE DOĞAN'IN TÜM TEZLERİNİ ÇÜRÜTEN O BELGELER

Vakit, Maliye Bakanlığı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Doğan'ın kendi yönetim kurulu kararlarının yer aldığı belgeleri kamuoyuna sunarak, şirketleri hakkında verilen usulsüzlük cezalarını “siyasi baskı” olarak yutturmaya çalışan Aydın Doğan'ın foyasını ortaya çıkartmıştı. Doğan'ın savcılığa verdiği ifadede, “Şirketteki tüm muhasebe işlemlerini bilmem mümkün değil” diyerek kendini savunduğu öğrenildi.

UZMANLAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolörlüğü'nün suç duyurusuna gerekçe olan raporu Halkalı Vergi Dairesi müfettişleri tarafından hazırlandı. Doğan Holding'in yüzde 25 hissesinin Axel Springer'e satışıyla ilgili raporda, satışın 22 Aralık 2006'da duyurulduğu, ancak paranın 2 Ocak 2007'de Aydın Doğan'ın hesabına geçtiği bilgisi yer aldı. Tarihlerle oynama yapıldığını belirten uzmanlar, Doğan Yayın Holding yöneticilerinin, hisse satışlarının devriyle ilgili muhasebe kayıtlarında hile yaparak vergi kaçırdığını tespit ederek suç duyurusunda bulunmuştu.

VAKİT, DOĞAN'IN FOYASINI BELGELERİYLE ORTAYA ÇIKARTMIŞTI

Yahudi medya devi Axel'e hisse satışında usulsüzlük yaparak vergi kaçırdığı gerekçesiyle şirketlerinin yüksek miktarda cezalara çarptırılması üzerine Aydın Doğan, Maliye Bakanlığı'nın kendilerine siyasi baskı uygulamak için ceza kestiğini öne sürerek kamuoyunu yanıltmaya çalışmıştı. Vakit, 2 Şubat'ta yayınladığı “İşte Doğan'ın yalanı” başlıklı belgeli haberiyle, Aydın Doğan'ın Axel'e hisse satış tarihiyle ilgili kamuoyuna yalan söylediğini ortaya çıkartmıştı. Vakit'in yayınladığı belgelerle yalanı ortaya çıkan Doğan Yayın Holding A.Ş.'ye bağlı ortaklığı olan Doğan TV Holding A.Ş, sermayesinin % 25'ini temsil eden 90.854.185 adet hisseyi Alman Axel Springer firmasına 584.183.826 YTL'ye satmıştı. Doğan Grubu, bu satışın 2007'de yapıldığını ve vergilendirilmesinin 2007 hesapları üzerinden yapılması gerektiğini belirtmişti. Oysa denetçiler, satışın 2006'da gerçekleştiğini ortaya çıkardılar.

Konu FarukARSLAN. tarafından (05-08-2009 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2009, 02:32   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Bu bölümde habervaktim'den de paylaşımlar yapabilirmiyiz...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2009, 02:58   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Aslında direkt olarak Vakit'le bağlantılı değil Habervaktim..
Ama Vakit gazetesinde de yayınlanacak yada yayınlanmış haberlerini koyabiliriz..
Mesela bu Mehmetçiğe bunu da yaptılar haberi kesinlikle Vakit'in statüsünde görülebilecek türden..
Hatta "Vakit haberi" diyebiliriz..

Öylesi haberleri de alalım bence..
Yani Habervaktim'de "kısmen" dahil olsun..

Daha doğrusu Vakit Ailesi diyelim biz buna.
Yola Devam (;

Konu FarukARSLAN. tarafından (08-24-2009 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-08-2009, 03:11   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında direkt olarak Vakit'le bağlantılı değil Habervaktim..
Ama Vakit gazetesinde de yayınlanacak yada yayınlanmış haberlerini koyabiliriz..
Mesela bu Mehmetçiğe bunu da yaptılar haberi kesinlikle Vakit'in statüsünde görülebilecek türden..
Hatta "Vakit haberi" diyebiliriz..

Öylesi haberleri de alalım bence..
Yani Habervaktim'de "kısmen" dahil olsun..

Ben Kılıçdaroğlu nun pkklı kişilerle yaptığı görüşmeyi koyacaktım...

Benden duyup hemen koyma kınarım seni...
Alt 05-08-2009, 17:39   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Sinan Aygün de Masonmuş!

Ergenekon sanıklarının masonik bağlantıları, her fırsatta gözler önüne serdiğimiz ‘kökü dışarıda Ergenekon' gerçeğini ortaya koydu.

Ergenekon Terör Örgütü isimli yapılanmanın, kökü dışarıda masonlarla olan ilişkisine bir delil daha ortaya çıktı. Her fırsatta milliyetçilikten ve muhafazakarlıktan dem vuran, kendisini Anadolu çocuğu olarak niteleyen Ergenekon sanığı ATO Başkanı Sinan Aygün'ün, kökü dışarıda Hür ve Kabul Edilmiş Mason cemiyetine üye olduğu, yapılan üst aramasında loca kimliğinin çıktığı, Aygün'ün emniyet sorgusunda bunu kabul ederek kamuoyunda buranın çok gizli bir birim olmasından etkilenerek mason olmaya karar verdiğini beyan ettiği öğrenildi.

Kendilerini ulusalcı olarak niteleyen Ergenekon Terör Örgütü sanıklarının, kökü dışarıda Masonlarla olan bağlantısı adım adım ortaya çıkıyor. Masonların düzenlediği toplantılara katılıp konuşmalar yapan Ergenekon sanığı emekli Org. Hurşit Tolon ve Mason olduğunu Silivri'de görülen Ergenekon davasının çapraz sorgusunda itiraf eden Ümit Sayın'dan sonra, kendisini milliyetçi-muhafazakar olarak niteleyen ATO Başkanı Sinan Aygün'ün de kökü dışarıda Mason Locası, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlara kayıtlı olduğu belirlendi. Hür Masonların ‘Hoşgörü' isimli locasında ‘Entered Apprentice' derecesi ile kaydı bulunan Sinan Aygün'ün emniyet sorgusunda bunu doğruladığı öğrenildi.

LOCA NUMARASI 94/154

Ergenekon iddianamesi ek delil klasöründe yer alan bilgiye göre Sinan Aygün'ün gözaltına alındığında yapılan üst aramasında mason kimliğine rastlandığı, kimlik üzerinde yapılan detaylı incelemede Aygün'ün kökü dışarıda Mason yapılanmasının “Hoşgörü–101” koduyla kurduğu locaya 94/154 koduyla kayıtlı olduğu belirtildi.

94'TE MERAKTAN MASON OLMUŞ SONRA İSTİFA ETMİŞ AMA LOCA KİMLİĞİNİ 12 YILDIR ÜZERİNDE TAŞIYOR

ATO Başkanı Sinan Aygün, İstanbul Emniyeti'nde yapılan sorgusunda kendisine sorulan “Yapılan üst aramanızda Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası tarafından 18 Kasım 1994 tarihinde şahsınızın adına düzenlenmiş arkasında imzanızın bulunduğu üye kartı olduğu görülmüştür.
Bu bağlamda siz mason musunuz? Şayet masonsanız su an aktif bir göreviniz var mıdır, değilseniz neden mason üyelik kartı aldınız?
Masonların düzenlediği toplantı ve organizasyonlara katılıyor musunuz? Detaylı bilgi veriniz” şeklindeki soruya karşılık, 1991 yılında Masonluğu çok merak ettiği için şu an ismini vermek istemediği bir arkadaşı vasıtasıyla başvurduğunu, fakat başvurusunun reddedildiğini, kamuoyunda buranın çok gizli bir birim olmasından ötürü kendisinin de ilgisini çektiğini, bu sebepten tekrar başvurduğunu ve masonluğa kabul edildiğini, iki üç sene aralıklarla Ankara Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan locaya gittiğini, daha sonra istifa ettiğini söylerken, İstanbul Emniyeti'nde kendisine sorulan Mason üyelik kartını halen hangi maksatla üzerinde taşıdığına ilişkin soruya ise “Herhangi bir nedeni yok. Çok kullanmadığım bir cüzdan içerisinde kalmış” cevabını vermiş.

SAYIN, 3. DERECEDEN MASON

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Doç. Dr. Ümit Sayın da kendisinin mason olduğunu kabul etmiş, Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi'nde görülen Ergenekon davasındaki çapraz sorgusunda savcı Nihat Taşkın'ın, mason olup olmadığına ilişkin sorusuna Mavi Loca'da 3. dereceden mason olduğu cevabını vermişti.

“ATATÜRKÇÜ MASONLAR TOPLANTISINDA HURŞİT PAŞA DA VARDI”

Bu arada; ismi Karargah Evleri yapılanmasında geçen Ergenekon sanığı Kemal Aydın'dan ele geçirilen belgelerde ise emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un masonların toplantılarına katıldığı belirtilmiş, "Mart–20 Kent Otel'de Atatürkçü masonlar, Hurşit Paşa da vardı" şeklinde ifadeler yer almıştı.

Alt 05-08-2009, 17:56   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Kılıçdaroğlu'nun PKK’lıyla görüşmesi kayıtlara geçti

Habervaktim, CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl Almanya'da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğüne dair şok belgeye ulaştı.

Kılıçdaroğlu'nun PKK'lıyla görüşmesi kayıtlara geçti. Habervaktim, CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl Almanya'da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğüne dair şok belgeye ulaştı.

CHP İstanbul Milletvekili ve 29 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Eylül 2008'de Almanya'da bulunduğu sırada PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğü polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. Uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman polisi tarafından fiziki ve teknik takipte bulunan Günel'in telefonda konuştuğu Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor.

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl Almanya'dayken PKK terör örgütü üyesi ve uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman Polisi tarafından teknik ve fiziki takipte bulunan Mustafa Günel ile görüştüğü telefon kayıtlarını 1986-1997 yılları arasında Alman Emniyeti'nde görev yapmış bir isim olan Araştırmacı Yazar Talip Doğan Karlıbel, habervaktim.com'a açıkladı.

TEKNİK TAKİP SONUCU ORTAYA ÇIKTI
Habervaktim'in ulaştığı telefon kayıtlarına göre, CHP İstanbul Milletvekili ve 29 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Eylül 2008'de Almanya'da bulunduğu sırada PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğü polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. Uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman polisi tarafından fiziki ve teknik takipte bulunan Güne'in telefonda konuştuğu Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor.

BAŞKOMİSERİN ŞEHİT EDİLMESİ OLAYINA KARIŞTI
Daha önce Alman istihbaratında çalışmış olan Talip Doğan Karlıbel'in, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusundan sonra harekete geçen savcılar, Almanya ile irtibata geçerek, Kılıçdaroğlu'nun PKK'lılarla görüşüp görüşmediğini araştırdı. Savcıların Almanya'dan aldıkları bilgiler ışığında CHP'li Kılıçdaroğlu'nun 1980 yılında Bakırköy'de Başkomiser Osman Tekin'in şehit edilmesi olayına karışan PKK üyesi Mustafa Günel ile telefonla görüştüğü tespit edildi.

UYUŞTURCU TİCARETİNDEN GELEN TEKNİK TAKİP ELE VERDİ
Frankfurt Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi'nin PKK'lı Mustafa Günel'i 6 ay teknik ve fiziki takibe alması sonucu ortaya çıkan telefon görüşmesinde, PKK'lı Günel, Kemal Kılıçdaroğlu'na ‘Kemal abi' diye hitap ediyor. Adalarıyla birlikte büyük miktarda uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle teknik takibe alınan Günel'in Kılıçdaroğlu'yla gerçekleştirilen telefon görüşmesi de bu takip sonucu ortaya çıktı.

KALDIĞI OTELDE PARMAK İZİ VE DNA TESTİ YAPILMIŞ

Kılıçdaroğlu'nun kaldığı otel odasında parmak izleri ve DNA testi olay yeri inceleme ekipleri tarafından kayıt altına alındığına dair roporda şöyle deniliyor:

09.09.2008 tarihinde teknik takibe takılan Mustafa Günel adlı şahıs,

Öncelikli olarak ismini belirleyemediğiz kişiyle birçok kez telefon görüşmesi yapmıştır. Yaptığımız araştırmalarda cep telefonunda aradığımız sabit numaranın bir otel nosu olduğu tespit edilmiştir. Otel müdüriyetiyle irtibata geçilerek, bu şahsın kimlik numaraları alınmıştır. Kimlik bilgilerinden yaptığımız araştırmalar üzerine bu şahsın isminin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu 08.09.2008 tarihinde Almanya'ya giriş yaptığı tespit edilmiştir. Şahıs 11. 09. 2008 tarihin de otelden çıkış yaptıktan sonra otel odasında parmak izleri ve DNA testi olay yeri inceleme ekiplerimiz tarafından alınmıştır. DNA bankasındaki ana bilgisayara bu bilgiler aktarılmıştır.

Bu şahısın Almanya'ya giriş çıkışlarıyla ilgili daha detaylı bilgilerin ileriki zamanda Frankfurt narkotik şubeye verilecektir.

09.09.2008 tarihinde Mustafa Günel'le yapılan bilgiler Frankfurt Narkotik Şubesine ekli dosyada mevcuttur.

Mustafa Günel, 09.09.2008 tarihinde 5 ayrı görüşme yapmıştır.

Tüm görüşmeler aşağıda listelenmiş şeklide ilgili Frankurt Narkotik Şubesine gönderilmesine:

1. TÜ 12134

2. TÜ 12136

3. TÜ 12142

4. TÜ 12149

5. TÜ 12151

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILABİLİR

Öte yandan Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'lılarla yaptığı görüşme dosyasını Meclis'e göndereceği ve dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyeceği bildirildi. Akrabası İbrahim Karabulut'un PKK'nın Hamburg sorumlusu olduğu Kılıçdaroğlu, daha önceki açıklamalarında “Almanya'dayken PKK üyesi hiçbir kimseyle görüşmedim” demişti.

İşte CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile PKK'lı Mustafa Günel arasında geçen telefon konuşması:

Kayıt Saati : 07.15

Kayıtta adı geçen kişiler ZP 1 MUSTAFA GÜNEL ZP 2 KEMAL KILIÇDAROĞLU

ZP .1 : Kemal abi hoş geldiniz Frankfurtta.

ZP. 2 : Mustafacım nasılsın sesini duyduğuma memnun oldum ne var ne yok İbrahim de gel dimi. ?

ZP. 1 : Yok o öğleden sonra gelecek saat 14.00 de doğru burada olur. Abi nerde buluşalım seninle bu gün. ? Ali abi de yanındamı. ?

ZP. 2 : Evet o da herhalde kalkmıştır. Sabah mahkemeye gideceğiz sizde isterseniz oraya gelin oradan birlikte beni gezdirirsiniz Frankfurtta.

ZP. 1 : Tama abi ben Tren İstasyonun da ki City Otel deyim bir kahvaltı yapayım ben de direkt adliyeye gelirim İbrahimin cep telefonu kapalı her halde kendisi daha yoldadır. Açılır açılmaz ona da söylerim, o da direkt adliyeye gelsin.

ZP. 2 : Tamam ben de bir duş alayım kahvaltımı yapıp hemen çıkmamız lazım mahkemede basın mensupları olacak, onlarla bir araya gelip müşterek duruşma salonuna gireceğiz.

ZP. 1 : Tamam Kemal abi görüşürüz.

ZP. 2 : Tamam Mustafa kendine iyi bak , Görüşmek üzere.
Alt 01-22-2014, 01:25   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Ah baykal ah..

sen bile bu vatan haini Kılıçdaroğlu'ndan daha iyiydin.

Baykal en azından vatansever bir insandı K.K. ise kendi ülkesinin milli istihabarat teşkilatını yabancı ülkelere şikayet eden , cia in mossad ın kgb nin operasyonlarına bir şey demeyen ama mit in operasyon yapmasına karşı çıkan bir hain.

Gülen örgütü de israil den aldığı talimat ile baykal ı kaset komplosu ile devirip, kk yı chp nin başına geçirdi.

gülenistler de bu seçimde chp yi destekleyeceklermiş, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş!

annesi ermeni , kendisi dersimli bir kürt alevisi olan k.k. ile gülen örgütü lideri f.g. nin aşkı hayırlı olsun.

Alıntı:
Necip Fazıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kılıçdaroğlu'nun PKK’lıyla görüşmesi kayıtlara geçti

Habervaktim, CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl Almanya'da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğüne dair şok belgeye ulaştı.

Kılıçdaroğlu'nun PKK'lıyla görüşmesi kayıtlara geçti. Habervaktim, CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl Almanya'da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğüne dair şok belgeye ulaştı.

CHP İstanbul Milletvekili ve 29 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Eylül 2008'de Almanya'da bulunduğu sırada PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğü polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. Uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman polisi tarafından fiziki ve teknik takipte bulunan Günel'in telefonda konuştuğu Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor.

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl Almanya'dayken PKK terör örgütü üyesi ve uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman Polisi tarafından teknik ve fiziki takipte bulunan Mustafa Günel ile görüştüğü telefon kayıtlarını 1986-1997 yılları arasında Alman Emniyeti'nde görev yapmış bir isim olan Araştırmacı Yazar Talip Doğan Karlıbel, habervaktim.com'a açıkladı.

TEKNİK TAKİP SONUCU ORTAYA ÇIKTI
Habervaktim'in ulaştığı telefon kayıtlarına göre, CHP İstanbul Milletvekili ve 29 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Eylül 2008'de Almanya'da bulunduğu sırada PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğü polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. Uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman polisi tarafından fiziki ve teknik takipte bulunan Güne'in telefonda konuştuğu Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor.

BAŞKOMİSERİN ŞEHİT EDİLMESİ OLAYINA KARIŞTI
Daha önce Alman istihbaratında çalışmış olan Talip Doğan Karlıbel'in, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusundan sonra harekete geçen savcılar, Almanya ile irtibata geçerek, Kılıçdaroğlu'nun PKK'lılarla görüşüp görüşmediğini araştırdı. Savcıların Almanya'dan aldıkları bilgiler ışığında CHP'li Kılıçdaroğlu'nun 1980 yılında Bakırköy'de Başkomiser Osman Tekin'in şehit edilmesi olayına karışan PKK üyesi Mustafa Günel ile telefonla görüştüğü tespit edildi.

UYUŞTURCU TİCARETİNDEN GELEN TEKNİK TAKİP ELE VERDİ
Frankfurt Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi'nin PKK'lı Mustafa Günel'i 6 ay teknik ve fiziki takibe alması sonucu ortaya çıkan telefon görüşmesinde, PKK'lı Günel, Kemal Kılıçdaroğlu'na ‘Kemal abi' diye hitap ediyor. Adalarıyla birlikte büyük miktarda uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle teknik takibe alınan Günel'in Kılıçdaroğlu'yla gerçekleştirilen telefon görüşmesi de bu takip sonucu ortaya çıktı.

KALDIĞI OTELDE PARMAK İZİ VE DNA TESTİ YAPILMIŞ

Kılıçdaroğlu'nun kaldığı otel odasında parmak izleri ve DNA testi olay yeri inceleme ekipleri tarafından kayıt altına alındığına dair roporda şöyle deniliyor:

09.09.2008 tarihinde teknik takibe takılan Mustafa Günel adlı şahıs,

Öncelikli olarak ismini belirleyemediğiz kişiyle birçok kez telefon görüşmesi yapmıştır. Yaptığımız araştırmalarda cep telefonunda aradığımız sabit numaranın bir otel nosu olduğu tespit edilmiştir. Otel müdüriyetiyle irtibata geçilerek, bu şahsın kimlik numaraları alınmıştır. Kimlik bilgilerinden yaptığımız araştırmalar üzerine bu şahsın isminin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu 08.09.2008 tarihinde Almanya'ya giriş yaptığı tespit edilmiştir. Şahıs 11. 09. 2008 tarihin de otelden çıkış yaptıktan sonra otel odasında parmak izleri ve DNA testi olay yeri inceleme ekiplerimiz tarafından alınmıştır. DNA bankasındaki ana bilgisayara bu bilgiler aktarılmıştır.

Bu şahısın Almanya'ya giriş çıkışlarıyla ilgili daha detaylı bilgilerin ileriki zamanda Frankfurt narkotik şubeye verilecektir.

09.09.2008 tarihinde Mustafa Günel'le yapılan bilgiler Frankfurt Narkotik Şubesine ekli dosyada mevcuttur.

Mustafa Günel, 09.09.2008 tarihinde 5 ayrı görüşme yapmıştır.

Tüm görüşmeler aşağıda listelenmiş şeklide ilgili Frankurt Narkotik Şubesine gönderilmesine:

1. TÜ 12134

2. TÜ 12136

3. TÜ 12142

4. TÜ 12149

5. TÜ 12151

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILABİLİR

Öte yandan Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'lılarla yaptığı görüşme dosyasını Meclis'e göndereceği ve dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyeceği bildirildi. Akrabası İbrahim Karabulut'un PKK'nın Hamburg sorumlusu olduğu Kılıçdaroğlu, daha önceki açıklamalarında “Almanya'dayken PKK üyesi hiçbir kimseyle görüşmedim” demişti.

İşte CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile PKK'lı Mustafa Günel arasında geçen telefon konuşması:

Kayıt Saati : 07.15

Kayıtta adı geçen kişiler ZP 1 MUSTAFA GÜNEL ZP 2 KEMAL KILIÇDAROĞLU

ZP .1 : Kemal abi hoş geldiniz Frankfurtta.

ZP. 2 : Mustafacım nasılsın sesini duyduğuma memnun oldum ne var ne yok İbrahim de gel dimi. ?

ZP. 1 : Yok o öğleden sonra gelecek saat 14.00 de doğru burada olur. Abi nerde buluşalım seninle bu gün. ? Ali abi de yanındamı. ?

ZP. 2 : Evet o da herhalde kalkmıştır. Sabah mahkemeye gideceğiz sizde isterseniz oraya gelin oradan birlikte beni gezdirirsiniz Frankfurtta.

ZP. 1 : Tama abi ben Tren İstasyonun da ki City Otel deyim bir kahvaltı yapayım ben de direkt adliyeye gelirim İbrahimin cep telefonu kapalı her halde kendisi daha yoldadır. Açılır açılmaz ona da söylerim, o da direkt adliyeye gelsin.

ZP. 2 : Tamam ben de bir duş alayım kahvaltımı yapıp hemen çıkmamız lazım mahkemede basın mensupları olacak, onlarla bir araya gelip müşterek duruşma salonuna gireceğiz.

ZP. 1 : Tamam Kemal abi görüşürüz.

ZP. 2 : Tamam Mustafa kendine iyi bak , Görüşmek üzere.
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2009, 14:35   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart İşte M.Kemal istismarının şahı!

Baz'a Atatürk'ü kalkan yapmışlar: Mersin'in merkez ilçelerinden Mezitli'de bulunan sanat evinin çatısına kurulan baz istasyonunun, Atatürk posterleri ile kamufule edildiği belirlendi. Fırtınada poster düşünce, Atatürk posterleri ile baz istasyonunun gizlendiği ortaya çıktı. Binanın sahibi ise CHP'li Mezitli Belediyesi.

Mersin'de Atatatürk'ün rantçılar tarafından nasıl malzeme yapıldığı ilginç bir olayla kanıtlandı.Mersin merkez ilçelerinden Mezitli'de belediyeye ait sanat evinin çatısında bulunan baz istasyonun Atatürk posterleri ile kamufule edildiği belirlendi. Dört tarafı Atatürk posterleriyle kapatılan bir GSM operatörüne ait baz istasyonunun maskesini, çıkan şiddetli fırtına düşürdü. Fırtına Atatürk posterinin bir cephesini düşürünce, Atatürk posteri ile baz istasyonunun gizlendiği gün yüzüne çıktı. Sanat evi binasının CHP'li Mezitli Belediyesi'nin olduğu belirlendi.

SENELERDİR BİZİ KANDIRMIŞLAR

Mezitli semt sakinleri Atatürk posterleri arasında bulunan baz istasyonunu görünce şok oldu. Yaşanan olaya büyük tepki gösteren vatandaşlar; “Biz onu sadece Atatürk resmi zannediyorduk. Baz istasyonu olduğunu bilseydik tepkimizi gösterirdik, meğer senelerdir orda bir baz istasyonu varmış. Fırtına olup da posterlerden birinin düşmesinden sonra baz istasyonunu gördük. Yerleşim yerinin ortasında böyle bir baz istasyonunu istemiyoruz” dediler. Mezitliler şaşkınlıklarını şu cümlelerle dile getirdiler: “Buna kim, nasıl izin vermiş bilmiyoruz. Meğer bizim çocuklarımız orda senelerdir baz istasyonunun altında kurs alıyorlarmış. Bazı aileler çocuklarını kurstan aldı.. Meğer Atatürk posterleri neyi örtüyormuş” ifadelerini kullandılar.
Başkan da yeni öğrenmiş!

Mezitli'nin CHP'li Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ise konu ile ilgili Vakit'e şunları söyledi: Baz istasyonu benden önceki arkadaşım tarafımdan bir GSM operatörü ile yapılan protokol sonucu oraya konulmuş. Atatürk posterlerinin altında baz istasyonu olduğunu şahsen ben bilmiyordum. Fırtına sonrası ortaya çıkan manzaradan çok rahatsız oldum. Hemen arkadaşlara talimat verip kaldırılmasını istedim. Baz istasyonun kim, nasıl koymuş, nasıl bir protokol yapılmış onu araştırıyoruz” dedi.

/ VAKİT

Konu FarukARSLAN. tarafından (05-11-2009 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-10-2009, 14:37   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
İyiki Türkiyemde bunlar azgın bir azınlık ;)

Ya çoğunluk olsalardı

Şükür yarabbi Şükürler Olsun ..

Yetkili Notu: Herkes başkalarının değer bildiğine ithamla yada gâlizce saldıramayacağını bilecek/ öğrenecek.
İyi niyetli mesajlarınız için TEŞEKKÜR EDERİZ!.

Konu FarukARSLAN. tarafından (05-19-2009 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir..

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, akit, akpartiforum, chp, chp gerçekleri, deniz baykal, dilipak, ergenekon, etö, gündem haberleri, habercilik, habervaktim, hasan karakaya, mhp, unutulanlar, vakit, vakit gazetesi, vakit haberciliği, vakit manşetler, ülke gerçekleri

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)