07-11-2007, 21:16 | #1 |
yüzlerinizii bile görmekk istemiyoruzzzz....
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=yKSgfHNx5vQ[/youtube]
saygılarr..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-11-2007, 21:45 | #2 |
aaa ama öle deme örnek diiller belki ama ibret oldular hepimize ;)
|
|
07-15-2007, 16:52 | #3 |
klip harika olmuş ellerinize emeginize saglık
|
|
07-15-2007, 17:04 | #4 | |
Alıntı:
Erbakan hoca artik bence saygisini yitirmistir.Yasliligin verdigi ve ezilmisligin etkisiyle saldiriyo.Bunun icin ak parti bittiyse senin icin hic onemli degil demmekki sen zaten ak partili degildin.Kotu soz sahibine aittir. |
||
07-15-2007, 21:57 | #5 |
Düşünce özgürlüğü adı altında din istismarı yapan şarlatan Erbakan ve onun avanelerinin bu siteden çıkartılmasını talep ediyorum. Acaba onların sitesinde düşünceye özgürlük var mı? Erbakan bence boğarsadı ve evlenmek için meydanlara çıktı. (Onlar şerefsiz dedi. Bende bunu söyledim. Ama benim şerefim Saadetlileri ilgilendirmez.....
|
|
07-16-2007, 00:55 | #6 |
GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA DİĞER PARTİLER AK PARTİMİZİN AK FORUMUNU KISKANMIŞ OLACAK Kİ MUALİF SESLER YÜKSELTMEK İÇİN ARAMIZA SIZMAYA ÇALIŞIYORLAR. GEÇENLERDE DE BİR SAADETLİ [email protected] ADINA BİR MSN ADRESİ EKLEMİŞ. BU TÜR OYUNLARA GELMEYACAEĞİZ VE DİNİ İSTİSMAR EDENLERDEN HESAP SORMAK İÇİN 23 TEMMUZ SABAHI TÜM ARKADAŞLARIN FORUMDA BULUNMASINI BU DENSİZLERE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMASINI RİCA EDİYORUM.
|
|
07-16-2007, 00:59 | #7 |
arkadaşlar bu video tam olarak böyle değil ama hocamız sınırı aştı filan diye konuşuyoruz ama bukadar terbiyesizlikte olmaz canım
|
|
07-16-2007, 01:19 | #8 |
> > >
|
|
07-16-2007, 01:33 | #9 |
ama erbakan hoca erdoğana küfür niteliğinde sözler söylediğinde sorun dimi? utanın adam 18 yaşından beri size ve Türkiye'ye hizmet ediyor. Gelmiş şimdi erdoğan a küfür edermiş gibi sözler soylüyor. Siz bişeyler diyince haklısınız ama biz size bişey dediğimizde suçluyuz. Helal olsun videoyu yapana...
|
|
07-16-2007, 02:07 | #10 |
ve yayınlıyana :D :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|