![]() |
#1 |
![]() CHP'nin Tandoğan mitingiyle dalga geçti
![]() Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 4+4+4'lük eğitim sistemini protesto etmek için Tandoğan meydanında düzenlediği mitingle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. "BANA GÖRE 7.000" Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başındaki: "Ne yaparsanız yapın milleti ve CHP'yi susturamayacaksınız. Bugün salı, hafta sonu değil ama 10 binler burada." sözlerini eleştiren Gökçek: "Aldığım bilgiye göre 9.000 olarak geçti; ama bana göre 7.000. Biliyorsunuz ben söyledim mi ispat ederim." şeklinde karşılık verdi. "KALEM UCUYLA SAYIP ÇARPIN" Miting fotoğraflarını Twitter'dan paylaşan Gökçek, rakamların abartıldığını belirtip paylaştığı fotoğraflar üzerinden kendi hesaplama yöntemini tarif ederek: "Fotoğrafları biraz büyütüp, kalem ucuyla yukarıdan aşağıya, sağdan sola saysın ve çarpsınlar. Sonuç 7.000. İşte sevgili Kemal Kılıçdaroğlu, halkın sizin eğitiminize tepkisi bu. Umarım ders almışınızdır." dedi. 2007'DE DE AYNI TARTIŞMA YAŞANMIŞTI 2007 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) öncülüğünde düzenlenen cumhuriyet mitingine kaç kişinin katıldığı da tartışmalara neden olmuştu. Düzenlenen mitinge dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Hür Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan ve BCP Genel Başkanı Mümtaz Soysal da katılmıştı. Kaynak Samanyolu Haber 27.03.2012
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nıhaha
![]() O değil de mitingin açılışını yapan sanatçı pardon vekilcik 'geleceğin başbakanı' diye kemali çağırdı ![]() Cemil çiçek2in tbmm başkanı olması için destek verenler bugün onu eleştiriyor pis ağızıyla ![]() O değil de izleyen oldumu mitingi ? Kanallar bile ciddiye almadı vermedi tamamını,4+4+4 için ne söyledi kelime oyunundan başka ? Beyin olmadığı için söyleyemez ![]() Yiyorsa 'referandum yapılsın' desin ama yemez.Gerçi her türlü yiyorlar ama neyse ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() dalga geçilmiycek gibi değilki yahu,
bir avuç insan vardı bugün tandoğanda, ankara hissetmedi bile.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|