![]() |
#1 |
![]() ![]() Özel izinle annesinin cenazesine katılan CHP milletvekili ve Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal'in annesinin cenazesinde çekilen bu fotoğrafı çok konuşulacağa benziyor... Grup toplantısını iptal ederek cenzeye tam kadro katılan CHP'de birlik mesajı verilirken, eski Genel Başkan Deniz Baykal ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da cenazede yan yana saf tuttu. Ancak cenazenin ardından ortaya çıkan bir fotoğraf karesi çok konuşulacağa benziyor. Zaman gazetesi internet sitesi içerik sağlayıcı sorumlusu Kerim Gün'ün Twitter sayfasından paylaştığı fotoğrafta Mehmet Haberal, Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki isimler cenazede kahkaha atarken görüntülendi. Bu fotoğrafı Twitter hesabından paylaşan Kerim Gün bu paylaşımı sonrasında çok sayıda RT almaya başladı. Gün paylaşımında; "Haberal'ın annesi öldü. Bu konuda bir şey yazmak istemiyordum. neticede ortada bir acı vardı ama bu kare GARİP değil mi" şeklinde bir ifade kullandı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Adamlara takılmayın, acısı büyük.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Annesin acısını hisedip yaşamaktan çok özgürlüğün keyfini çıkaran bir kare olmuş..
Tebessüm etmek var birde kahkaha atmak var..yazık ne diyeyim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üzüntüden akillarini yitirmisler....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Anne acısı yaşarken siyasetci ile gülme karesine girecek adar sevinme .....nedir bu psikoloji?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Oflu Ali'nin kurmuş olduğu cenaze ağlama derneği vardı. Keşke o dernekten bir kaç kişi temin etselerdi. En azından o atmosferi uygun olurdu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() olmayan aklı nasıl yitirsinler
![]() sevinçleri gerçekten çok büyükmüş... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hiç kafaları çalışmıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Buna da bi şey derler hiç merak etmeyin..Rezil kepazeler !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bilmem kaç yaşına gelmiş kadının cenazesinde ne yapsınlar ellerinden gelse herkezi sıraya sokup ağlatacaklar tv programlarını durduracaklar yas ilan edecekler ama ellerinden gelmiyor işte ağlanacak hallerine gülüyorlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|