![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
İlluminati'yi ve Scientology'yi duydum ama şu Tevistoch nedir? |
||
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/seytan-b...t130776p3.html |
||
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Fethullah Gülen hocadan Emin olmamakta ısrar edenler şu iki videoyu İlmin hakkını vererek izlesinler ! Tatmin olmuyorlarsa Allah'a havale etsinler !
http://www.youtube.com/watch?v=l0kuy66IHt8 (Sonuna Kadar) http://www.youtube.com/watch?v=QjhJ8Y4fCmc |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
yazıda ben cemaatin yani pardon camiaanın hedefini metodunu ve hedeflerini göremedim ![]() hedef nedir ? metod nedir ? amacı nedir ? kendini hizmet olarak tanımlıyormuş ee yukardaki sorular hizmetin neresidinde ?? |
||
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
![]() Metodun eğitim ,hedefin evrensel ölçekli bir temsil amacın ise Allah'ın rızası olması süpriz mi olur. Hareket neredeyse 50 yılını devirdi hala metodunu amacını ve hedefini anlayamamışsanız müthişsiniz.. Gülen'in bu denli tartışılır olmasını da anlayabilmiş değilim 30 yıl önce de vaazlar veriyor eğitim kurumlarının açılmasını teşvik ediyor manevi destekçisi oluyor hoşgörü ve diyalog diyordu..30 yıl sonra da aynı şeyleri diyor. Küresel ölçekte bir islami temsil ,İslamiyet dünyada azınlık,müslümanlar dünya da azınlık.. Çoğunluğa islam ve müslümanlık adına güzel örnekler verebilmek. Mağara da elinde kalaşnikof ile poz vermenin islamiyet olmadığını vurgulamak.. |
||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Fethullah Gülen'e saldıran bahtsızlar, yaptıkları saldırılarla yaşayan İslam âlimlerinin en büyüklerinden birine saldırmanın vicdan azabını ve utancını nasıl taşıyacaklar? Doğru âlimlere saldıranlar ortalığın; dinde reformculuklarıyla, bidatçilikleriyle, mezhepsizlikleriyle doğru yoldan sapmış şahıslarla dolmasını istiyorlar herhalde.
|
|
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
Metod verdiğim Linkte mevcuttur... Amaç ! Müslümanların Önünü açmaktır...! Asrın Firavun ve Deccaline Karşı Kuvvet ve Mücahidlikle karşı çıkan Müslümanların Önnü açmaktır !!! |
||
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
"Metodun eğitim" laik eğitim mi ? gülen hereketi bizim tüm okullarımızda laik eğitime uygun demiştir. okumak için haramı teferuat görceksin ! bizim bildiğimiz medot resullahın metodudur ve tüm dünya biliyorki sadece eğitim değildir. "hedefin evrensel ölçekli bir temsil" ne temsili islam hukukunun uylanma islam şeriatının hakimyet tesili mi ? garip bir cümle olmuş ! "amacın ise Allah'ın rızası olması süpriz mi olur." karma danslarla ( t.o ) islami mucadeleyi terörist olarak görmekle işgal edilmiş islam topraklarındaki direnişi terörist kafir görmekle ve laik bir eğitimle demokrat bir sıfatla ( ki kendilerini dokrat tanımlıyorlar ) mı ? yoksa diller arası diyalog safsatsı ile mi ? ( mesela gülen ve gülen herekti tüm islami mucadele edenleri tekid edip en sert dille kınarken diyaloğun karşı tarafının işgalcileri hristiyanları kınadıklarına şahit olmadık ) ha yoksa mardinde kurulan ortak sırat köprüsü ile mi bu roza kazanılacak ? "30 yıl sonra da aynı şeyleri diyor."benim bildiği 1995 ten sonra 180 derece dönüş var nerden çıktı 30 yıldır aynı şeyleri diyormuş ! mesela 95 öncesi başörtüsü için dediği ne olursa olsun tesettürsüz okunamaz okula gidilemezdi 95 ten sonra teferuat furuattır çıakrmalısnız dedi ki konuda ilk mesajda kaynağıda var. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|