AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-01-2012, 00:46   #21
Kullanıcı Adı
mumy
hayır siz görüşünüz icabı davranıyosunuz herkes gibi
mumy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2012, 00:47   #22
Kullanıcı Adı
mumy
Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen ne ayaksın milleti gaza getirmek felan, konuyu saptırdın hemen
ayak falaln değilim gördüğümü söylüyorum konu sapmadı neyin intikamı diye sordun şiir okuduğu için deseydim adam bi şiir okumuş ne olur derdin şiiride neden okuduğunuda söyledim
Alt 05-01-2012, 00:48   #23
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Bu çırpınmalardan anlaşılıyorki ordu amacına hizmete dönmeye başladı...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2012, 00:53   #24
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
mumy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayak falaln değilim gördüğümü söylüyorum konu sapmadı neyin intikamı diye sordun şiir okuduğu için deseydim adam bi şiir okumuş ne olur derdin şiiride neden okuduğunuda söyledim
Hımmm çok ilginç bir yaklaşım.
Yani bütün bu balyoz ergenekon falan filan hepsi bu başbakanın şiiriyle alakalı...
Hiç düşünememişim bunu.
Yıllarca kendimi kandırmışım...Darbeler, demokrasi, milletin iradesi, asılan başbakan, 12 Eylül'de ölen insanlar işkenceye çekilen vatandaşlar, karısı başörtülü diye ordudan atılanlar falan filan...
Aslında böylesine basit bir çözümü varmış bunun ben nasıl fark edememişim...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2012, 01:01   #25
Kullanıcı Adı
mumy
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hımmm çok ilginç bir yaklaşım.
Yani bütün bu balyoz ergenekon falan filan hepsi bu başbakanın şiiriyle alakalı...
Hiç düşünememişim bunu.
Yıllarca kendimi kandırmışım...Darbeler, demokrasi, milletin iradesi, asılan başbakan, 12 Eylül'de ölen insanlar işkenceye çekilen vatandaşlar, karısı başörtülü diye ordudan atılanlar falan filan...
Aslında böylesine basit bir çözümü varmış bunun ben nasıl fark edememişim...
sizde biliyosunuz bu kadar basit ama söylemiyosunuz millete aslında sizin derdiniz ne 12 eylülde ölenler nede adnan menderes siz kendinize göre bir ülke yaratma derdindesiniz sizin görüşünüzdeki hiç bir parti bu ülkedeki ölen insanlarla yada haksızlığa uğrayan insanlarla ilgilenmedi neden 12 eylülde zarar görmediler hiç bir zaman etliye sütlüye karışmadılar son 5 senede ne olduda darbecilere tavır aldınız intikamınızın kılıfı 28 şubattakilere operasyon yapıcaz ama önce 12 eylülden kalan 2 moruğu milletin önüne atalım yesinler diğerlerinide biz yeriz olay bu bana göre
Alt 05-01-2012, 01:14   #26
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
sizde biliyosunuz bu kadar basit ama söylemiyosunuz millete aslında sizin derdiniz ne 12 eylülde ölenler nede adnan menderes siz kendinize göre bir ülke yaratma derdindesiniz sizin görüşünüzdeki hiç bir parti bu ülkedeki ölen insanlarla yada haksızlığa uğrayan insanlarla ilgilenmedi neden 12 eylülde zarar görmediler hiç bir zaman etliye sütlüye karışmadılar son 5 senede ne olduda darbecilere tavır aldınız intikamınızın kılıfı 28 şubattakilere operasyon yapıcaz ama önce 12 eylülden kalan 2 moruğu milletin önüne atalım yesinler diğerlerinide biz yeriz olay bu bana göre

Yani mesele ney başbakanın şiirimi?
Alt 05-01-2012, 01:19   #27
Kullanıcı Adı
mumy
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yani mesele ney başbakanın şiirimi?
şiir değil hapise girmesi
Alt 05-01-2012, 01:30   #28
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:

Yani bütün bu herşey Erdoğan hapse girdi diyemi oluyor?
Sen kaç yaşındasın gerçekten merak ediyorum.Hakaret etmek değil amacım bilgin yok ve bugünün Ak Partisi 1950'ler de Demokrat Partiydi.Cumhuriyet kurulduğundan beri halkın görüşlerini iyi tahlil edemessen işte öyle bir tane olaya takılıp kalırsın.
Sen şimdi diyorsun ki "kendinize göre bir Türkiye oluşturmak istiyorsunuz"
Bende evet diyorum.İstiyoruz.Bunu 1950'ler de de yapmaya çalıştık ama malum halkın başa getirdiği adamın başı alındı.Bu ülkede milletin iradesine rağmen yapılan işler varsa millet başa geçtiğinde siler atar...sen ister intikam de ister diyet de istersen ne dersen de...
Bugün 12 Eylül'ün yargılanmasının psikolojik boyutunu sen tahmin bile edemiyorsun ki söyleyeceğim şeylerin aksinde görüş bildiriyorsun.Herkes şunu anlamalı milletin arkasından iş çevirenler 30 senede olsa hesap verecek.28 Şubat bin yıl sürmedi bak onlarda hesap veriyor.
Hadi hayırlı geceler...
Alt 05-01-2012, 01:31   #29
Kullanıcı Adı
onurcan
Alıntı:
Güldürme adamı , intikammış ....
öyle bir düşüncesi olan bunca yıl beklermi bu ülkeye gece gündüz hizmet için koştururmu?
sen bu düşüncelerden bir an öce kurtul...
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2012, 01:52   #30
Kullanıcı Adı
mumy
Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güldürme adamı , intikammış ....
öyle bir düşüncesi olan bunca yıl beklermi bu ülkeye gece gündüz hizmet için koştururmu?
sen bu düşüncelerden bir an öce kurtul...
intikam soğuk yenilir

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)