![]() |
#1 | |||
![]() Mustazaf Der kapatıldı Ahde Vefa Mitingine Davet !
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ammar bu röportaj hakkında ne dersin ? Mesele Kurdistan mı ? Yoksa İslam mı
![]() http://www.timeturk.com/tr/2012/05/2...e-ne-olur.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() öncelikle Sıtkı Zilanın Mustazaflarla hiç bir bağı yok.
mustazaflar tabikide islamidir. ve tek dertleri var islamdır. yok mHP tarzı islamcılık yapmasını bildiği gibi BDP tarzı kürtçülükte yapabilir önünü alan yok islami isen önünü kapatanlar var şekil A da görüldüğü gibi. mustazaflar insani ve islam tüm haklı savunur... bu islami bir sorumluluktur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() her sakallıyı dedemiz sanmayalım ...
Konu Cihannur tarafından (05-23-2012 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben kimseye karşı demedim genel anlamıyla demiştim...
Müslüm Gündüz MÜPTEZELİNİ unutmayın ve Görmemezlikten gelmeyin demek isterim.. Müslüm Gündüz MÜNAFIĞI geçenlerde kanal D de Erbakan hocaya tahkir ediyor Akp ve Sayın Başbakan için de Kemalist rejimi yıkacak diye HEDEF gösten konuşmasını dinledim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
müslümanları düşman bellemekten vazgeçelim. bir müslüman bu ülkede görüşünü ifade edemeyecek mi kemalistlerde olduğu gibi islamşi kesimde de mi tahakkum hakim olacak bazılarının dışunda her konuşan fikir yürüten ya provakatör ilan ediliyor yada piyon yada oyuncu bu tavırdan vazgeçelim. hele tanımadığınız kişiler hakında hiç konuşmayın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() [QUOTE=Ammar
![]() hele tanımadığınız kişiler hakında hiç konuşmayın.[/QUO Evet . doğrudur , ben Müslüm Gündüz Münafığı ve FİTNESİ için söyledim , çünkü görünen köy klavuz istemez Müslüm Gündüz hem ZİNACI hem FİTNECİ ....buda mı yanlış ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() [QUOTE=barayev
![]() Alıntı:
Zinacı olduğuna sen şahitsin rabbim bizden sormasın. Kendi ifadesi malum kişi nikahlı eşi idi. kendisine oyun oynanmıştı kendisi oynamadı... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |