![]() |
#21 |
![]() teşkilatlarda tek liste faşizmi sürecek sonra demokrasi kahramanları diye anonslar yapılacak sonra ben yine güleceğim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() he işte bak beni anlayan biri çıktı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Ne güzel ifade ettiniz Canan hocam. Sizler gibilerinin azimli çalışması ile zaten bizlere yer kalmaz o mekanlarda. Farklı programlarda olacağız yarın , En güzel şekilde o anı yaşamanız umudu ile. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() Kardeşim kimene, alan memnun satan memnun varsa bir aday çıksın meydana.İstanbul'da Aziz Babuş'çu hem teşkilat içerisinden hemde halk içerisinden sevilen sayılan birisi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Hür Beyan'ın dediği de laf! Bir önceki İstanbul İl Kongresinde Aziz Babuşcu'ya karşı Metin Külünk rakip olmuştu. Bu kongrede Aziz Babuşcu'dan başka aday çıktı da engel mi olundu sanki!
Konu Cihannur tarafından (05-27-2012 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() aday olunması engellenirse olamaz tabi...
benimki laf değil bilinen bir durum tespitidir... bu ilin her bişeyini iyi bilirim... kusura bakmayın aziz babuşcu istanbul akpartide başarısız olmuştur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
hariçten gazel okumak güzeldir... sen bana sor İstanbul İl'de dönen dolabları... boş biri aziz babuşcu ekstrem hiç bir katkısı yok partiye... ve benim gibi düşünen tonla kişi var... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() ![]() AK Parti İstanbul 4. Olağan Kongresinin yapılacağı TT Arena’da hazırlıklar devam ediyor. ... 100 bin kişinin katılması beklenen kongreye 2120 otobüsle taşınacak katılımcılar, stada Biletix tarafından hazırlanan özel hatıra biletleriyle girecekler. Stat içi ve çevresinde 2000 kişinin görev alacağı kongreye gelenlere, 100 bin Türk ve AK Parti bayrağı ile 100 bin şişe su dağıtılacak. Kongre 6’si içeride, 3’ü dışarıda kurulacak 9 dev ekrandan da takip edilebilecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı kongre öncesinde stattaki süsleme ve organizasyon çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
4 olağan kongre, ak parti, aziz babuşçu |